SureLab D-serie

GEEF UW KLANTEN MEER

HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN

De SureLab D-serie van Epson zorgt voor een oneindig aantal mogelijkheden om uw bedrijf uit te breiden...

De SureLab D-serie, die uit drie unieke modellen bestaat, biedt een uiteenlopende reeks van combinaties voor verschillende productiebehoeften. De modulaire structuur ondersteunt alles van kleinschalige desktopproductie (via een kiosk in de winkel) tot grootschalige productie in een minilab.

U kunt de oplossingen zodanig implementeren dat deze in uw behoeften voorzien, of het nu om zelfbediening of bediening van achter de toonbank gaat.

Omdat de SureLab D-serie modulair is, kan deze een breed scala van media-oppervlakken, breedten en formaten aan. Met een dergelijk breed aanbod van creatieve printproducten met toegevoegde waarde, kunt u uw klanten meteen meer keuze bieden dan ooit tevoren.

PRODUCTOPLOSSINGEN

ZELFBEDIENING

ZELFBEDIENING

MEER INFORMATIE

BEDIEND

BEDIEND

MEER INFORMATIE

BEKIJK DE EPSON SURELAB D-SERIE NADER IN DETAIL HIERONDER

Of het nu gaat om de SL-D700 (onze eerste compacte fotoproductieprinter met zes kleuren), de D7 Studio (een subliem, schaalbaar en flexibel microlab voor commerciële fotoproductie/zelfbedieningsterminal voor het bestellen van foto's) of de SL-D3000 DR/SR, de SureLab D-serie biedt alles wat u nodig hebt.

Alle modellen in het assortiment maken gebruik van de beproefde MicroPiezo™-printkoptechnologie van Epson die de printkwaliteit levert die u zou verwachten van de professionele grafische printers van Epson.

SL-D700

MEER INFORMATIE

SL-D7 STUDIO

MEER INFORMATIE

SL-D3000 (DR/SR)

MEER INFORMATIE

SL-D700

KWALITATIEF HOOGWAARDIG EN VOORDELIG

Een compacte, betaalbare en flexibele commerciële fotoinkjetprinter.

SL-D7 STUDIO

UW WINKEL VOOR AL UW BENODIGDHEDEN

Een schaalbaar inkjet microlab dat het formaat en de mediaflexibiliteit levert dat aan de wensen van uw klanten voldoet.

SL-D3000 (DR/SR)

HET SERIEUZE AFDRUKWERK

Een minilab voor hoogwaardige productie van fotoafdrukken.

D3000 en D700 maximale afdruklengte
100 cm

SL-D3000 maximale afdruklengte
121,92 cm

VOORDELEN VAN DE SERIE

De SureLab D-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vermaarde printtechnologie van Epson, biedt afdrukken van 4 x 6 inch tot A3-formaat, plus flexibiliteit wat betreft mediaformaten en -oppervlakken. Dit betekent dat u een breed scala van printproducten met toegevoegde waarde kunt bieden. Voor afdrukken in alle formaten op glanzende en zijdeglanzende fotomedia en op matte media op papierbasis.

SUPERIEURE BEELDKWALITEIT

  • MicroPiezo™-printkoptechnologie met inktdruppels van variabele grootte en nauwkeurige plaatsing van druppels
  • Reproduceerbare resultaten en hoge consistentie, steeds opnieuw
  • Professionele UltraChrome D6/D6-S-inktenreeks voor hoogglans, een breed kleurenspectrum en professionele bestendigheid op speciale media
SUPERIEURE BEELDKWALITEIT

PRODUCTIVITEIT

  • Tussen 360 en 650 afdrukken van 10x15 inch per uur in standaard kwaliteit (ontworpen om de meeste afdruktaken te kunnen verwerken)
  • De serie biedt een oplossing die past bij uw specifieke behoeften
PRODUCTIVITEIT

FLEXIBILITEIT

  • Flexibiliteit in media en papierformaat
  • Flexibiliteit in media en papiertype
  • De serie biedt een oplossing die past bij uw specifieke behoeften
FLEXIBILITEIT

SCHAALBAAR

Elk systeem in de serie kan specifiek worden afgesteld door verschillende opties toe te voegen die in uw specifieke behoeften voorzien, zelfs na de installatie.

SCHAALBAAR

MEER INFORMATIE

OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN

Voor extra productiviteit en verbeterde functionaliteit bieden Epson en de SureLab D-serie een breed scala van oplossingen waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien.

MEER INFORMATIE

Software

Software

Integreer een enkele printer in uw workflow. U kunt alles bieden, van desktopservice via zelfbediening/POS tot professioneel taakbeheer in het fotolab. De SureLab-softwareoplossingen zijn zo flexibel en modulair als het product zelf en vormen de perfecte combinatie voor u.

MEER INFORMATIE

CASESTUDY'S

CASESTUDY'S

Onze klanten gebruiken onze producten op uiteenlopende wijzen. Lees over enkele verschillende toepassingen en voorbeelden van onze technologie in actie. Leid uit deze succesverhalen af hoe ook u kunt profiteren van wat wij te bieden hebben.

MEER INFORMATIE

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de SureLab D-serie, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen

Ik ben geïnteresseerd in de volgende producten
(selecteer alles wat van toepassing is):