Neem een voorsprong op de concurrentie met inkjetprinters van Epson

Dankzij de zakelijke inkjettechnologie van Epson kunnen klanten in heel Europa de afdrukkosten voor hun bedrijven en organisaties transformeren. U kunt een laserprinter eenvoudig vervangen door een inkjetprinter van Epson om uw energieverbruik te verlagen, productiviteit een boost te geven en afval te verminderen.

Verhoog productiviteit

Stap over van een laserprinter naar een inkjetprinter van Epson om tijd te besparen en productiever te worden. Een inkjetprinter van Epson is tot 3,5 keer sneller2 en vereist tot 98%3 minder handelingen van de gebruiker ten opzichte van een laserprinter.

Ontdek hoeveel CO2 en elektriciteit u kunt besparen

Tijdens onafhankelijke tests is gebleken dat de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten3. Ontdek aan de hand van onze calculator hoeveel elektriciteit en CO2 u kunt besparen.

MEER INFORMATIE
WF-C5710DWF

Producten

Gebruikerservaringen

Lager energieverbruik, lagere totale kosten

Ontdek hoeveel u met de WorkForce Pro-serie kunt besparen tijdens de levensduur van uw printer, met onze gebruiksvriendelijke Total Cost of Ownership calculator.

MEER INFORMATIE

Verkooppunten

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Epson inkjetprinter voor uw bedrijf? Zoek uw dichtstbijzijnde Epson reseller.

MEER INFORMATIE

Een printservice die u volledige controle biedt, tegen vaste maandelijkse kosten

Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften - hoe groot of klein die ook zijn - voor een vast maandelijks bedrag. Het biedt u bovendien volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften veel eenvoudiger te managen zijn. Het is een betrouwbaar en compleet printpakket inclusief onderhoud, dat zorgt voor minder rompslomp, kosten en afval.

MEER INFORMATIE Print365
Print365 printer

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over ons inkjetaanbod voor zakelijk gebruik, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

1 Getest door BLI in een periode van twee maanden tot en met februari 2015 in opdracht van Epson. De modellen van de concurrentie zijn geselecteerd uit de top 10 van kleurenlaser MFP-leveranciers, gebaseerd op IDC EMEAR-gegevens in de snelheidscategorie 11-30ppm kleurenlaser A4. Energieverbruik berekend in wH voor 5 minuten printen, vergeleken met laserprinters en -kopieerapparaten.

2 Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met april 2015, FPOT (tijd tot eerste afdruk) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met alle geteste concurrerende machines op het moment van publicatie. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro RIPS-modellen van Epson tot 98% minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters en laserkopieerapparaten. Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met februari 2015, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving.