See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

BEKIJK DE FILM

Neem een voorsprong op de concurrentie met inkjetprinters van Epson

De zakelijke inkjettechnologie van Epson stelt klanten in heel Europa in staat om de economische kant van printing voor hun organisatie te veranderen. Het vervangen van een laserprinter door een inkjetprinter van Epson is een kleine en eenvoudige stap, met grote voordelen als restultaat: lagere overheadkosten, verhoogde productiviteit en een reductie van het energieverbruik.

Bespaar energie en verminder afval met Epson-inkjet.

Verminder uw afval en energiekosten aanzienlijk door over te stappen van een laserprinter naar een inkjetprinter van Epson. Die produceren tot 99% minder afval2 en verbruiken tot 96% minder energie3 dan een laserprinter.

Sneller en betrouwbaar printen met Epson-inkjet.

Maak de overstap van een laserprinter naar een inkjetprinter van Epson om tijd te besparen en productiever te worden. Een inkjetprinter van Epson is tot 3,5 keer sneller4 dan een laserprinter en vermindert onderhouds- en interventietijd tot wel 98%5.

Ontdek hoeveel CO2 en elektriciteit u kunt besparen

Tijdens onafhankelijke tests is gebleken dat de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten3. Ontdek aan de hand van onze calculator hoeveel elektriciteit en CO2 u kunt besparen.

MEER INFORMATIE
WF-C5710DWF

Gebruikerservaringen

Lager energieverbruik, lagere totale kosten

Ontdek hoeveel u met de WorkForce Pro-serie kunt besparen tijdens de levensduur van uw printer, met onze gebruiksvriendelijke Total Cost of Ownership calculator.

MEER INFORMATIE

Verkooppunten

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Epson inkjetprinter voor uw bedrijf? Zoek uw dichtstbijzijnde Epson reseller.

MEER INFORMATIE

Een printservice die u volledige controle biedt, tegen vaste maandelijkse kosten

Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften - hoe groot of klein die ook zijn - voor een vast maandelijks bedrag. Het biedt u bovendien volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften veel eenvoudiger te managen zijn. Het is een betrouwbaar en compleet printpakket inclusief onderhoud, dat zorgt voor minder rompslomp, kosten en afval.

MEER INFORMATIE Print365
Print365 printer

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over ons inkjetaanbod voor zakelijk gebruik, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

1Besparing gebaseerd op kosten per pagina voor kleurafdrukken. Vergeleken met de 10 meest verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. CPP-gegevens afkomstig van een rapport van GAP uit augustus 2017, en is een gemiddelde van prijzen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (waarde in Euro zoals weergegeven door GAP). De waarden voor Epson zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs van XXL-inktzakken (met rendement van 5000 pagina's volgens IEEE/ISO 24711/24712). Prijzen voor de modellen van de concurrentie zijn gebaseerd op de laagste beschikbare CPP (kosten per pagina).

2Tijdens onafhankelijke tests bleken WorkForce Pro RIPS-modellen van Epson tot 99% minder afval te produceren dan laserprinters en -kopieerapparaten. Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson.

3Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Modellen gekozen op basis van gegevens van IDC over de vijf meest verkochte modellen wereldwijd, in de 11-20 ppm A4-categorie en de segment 2 A3-categorie, waarbij slechts één exemplaar van elk type engine werd gebruikt, met toevoeging van een A3-apparaat van HP. Energieverbruik berekend in wH voor 5 minuten afdrukken, vergeleken met laserprinters en -kopieerapparaten.

4Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 3,5 keer sneller te zijn dan laserprinters en -kleurenkopieerapparaten wat betreft tijd tot eerste afdruk. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met april 2017, FPOT (tijd tot eerste afdruk) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met alle geteste concurrerende machines op het moment van publicatie. FPOT wordt bepaald vanuit een nacht slaapstand waarbij het apparaat inactief is gedurende de nacht en de tijd in seconden wordt gemeten inclusief opwarmtijd, verwerking, beeldverwerking en levering van een testbestand van een enkele pagina in de lade.

5Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro RIPS-modellen van Epson tot 98% minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters en laserkopieerapparaten. Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson.