ZAKELIJKE BEELDVERWERKINGS-OPLOSSINGEN

Ontdek hoe de oplossingen van Epson en zijn partners gebruikmaken van onze printers, multifunctionele printers (MFP's) en documentscanners om te voorzien in de behoeften van kleine, middelgrote en van grote ondernemingen, en hoe deze kunnen worden aangepast aan de behoeften van verticale markten.

CONTACT OPNEMEN

Een breed scala aan oplossingen voor alle mogelijke soorten bedrijven

De apparaten van Epson zijn compatibel met softwareservices en oplossingen die echt kunnen bijdragen aan het verbeteren van de workflow in uw organisatie, het beheersen van de kosten, het bevorderen van de efficiëntie en het naadloos integreren van apparaten in voortdurend veranderende omgevingen.

APPARAATBEHEER

MOBIEL AFDRUKKEN

MOBIEL SCANNEN

DOCUMENT CAPTURE

DOCUMENTBEHEER EN WORKFLOW

UITVOERBEHEER VOOR DOCUMENTEN

SYSTEEMCOMPATIBILITEIT

Alle oplossingen weergeven

Bekijk hieronder ons scala aan softwareoplossingen en systeemcompatibiliteiten, met inbegrip van die van onze partners.

OPLOSSINGEN WEERGEVEN
 

Apparaatbeheer

Beheer uw machinepark van printers en scanners centraal voor automatische transmissie van apparaat- en machineparkgegevens, waardoor u tijd en geld kunt besparen en de beschikbaarheid en productiviteit hoog kunt houden.

 

Mobiel afdrukken

Moderne organisaties gebruiken een groot aantal zakelijke toepassingen om gebruikers manieren te bieden om productief te werken. Bekijk hieronder de beschikbare toepassingen die werknemers kunnen helpen productief te blijven met moeiteloos mobiel afdrukken vanaf hun smartphones en tablets.

 
 

Mobiel scannen

Services voor mobiel scannen en scannen in de cloud stellen u in staat draadloos te scannen met smartphones en tablets, thuis, op kantoor en onderweg.

 

Document capture

Verander fysieke informatie in beheersbare digitale content die de beveiliging vergroot van gegevens waarvan uw bedrijfsvoering afhankelijk is. Bekijk de oplossingen voor document capture die naadloos met de Epson-apparaten integreren.

 
 

Documentbeheer en workflow

Behoud de controle over uw documenten. Analyseer, organiseer en distribueer gescande informatie overal in uw bedrijf waardoor gestructureerde en ongestructureerde zakelijke processen kunnen worden gestroomlijnd terwijl wordt gewaarborgd dat gegevens beschikbaar worden gesteld aan de juiste mensen binnen de organisatie.

 

Uitvoerbeheer voor documenten

Bescherm uw apparaten tegen onbevoegd gebruik via gebruikersverificatie met behulp van kaartlezers, aanmeldgegevens, wachtwoorden of pincodes en beheers uw afdrukkosten door mogelijkheden voor pull-afdrukken te bieden die het papierverbruik ten gevolge van niet-geclaimde afdrukken verminderen. Oplossingen voor uitvoerbeheer zijn bedoeld om de productiviteit van werknemers te vergroten en tegelijkertijd een veilige afdruk-, scan- en kopieeromgeving te creëren om uw bedrijfsmiddelen te beschermen.

 
 

Systeemcompatibiliteit

De producten van Epson bieden systeem- en integratiemogelijkheden met verschillende platforms en toepassingen om te voldoen aan de vereisten van organisaties in allerlei soorten en maten, van kleine en middelgrote bedrijven tot grote accounts.

 

Softwareoplossingen

Selecteer softwareoplossingen

CATEGORIE

TYPE

COMPATIBEL PLATFORM

VERTICALE MARKTEN

van producten worden weergegeven
van producten worden weergegeven
Alles weergeven

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.