Stap over op de keuze voor hoogproductief, Heat-Free afdrukken

WorkForce Pro RIPS
WorkForce Pro RIPS

Minder stilstand, meer afdrukken met onze snelle, gebruiksvriendelijke inkjetprinters

Voorkom de gebruikelijke frustraties met printers en maak meer tijd vrij voor uw bedrijf met de nieuwste WorkForce Pro RIPS-printers voor zakelijk gebruik. De geavanceerde RIPS-technologie (Replaceable Ink Pack System) maakt gebruik van inktpatronen met een zeer hoog rendement, waarmee u tot 86 000 pagina's kunt afdrukken voordat vervanging nodig is¹.

Dit zorgt voor een drastische vermindering van de fysieke afvalstoffen voortgebracht door het afdrukproces vergeleken met kleurenlaserprinters, wat van inkjetprinters van Epson een milieuvriendelijk alternatief maakt. Maar dat is nog maar het begin. Het bespaart u ook een hoop tijd en gedoe, helpt u te voldoen aan uw milieudoelstellingen en verbetert de productiviteit dankzij de voordelen van een gedistribueerde printervloot.

Tot 86 000 pagina's onafgebroken afdrukken¹

Zorg voor voorspelbare afdrukkosten en profiteer van de verhoogde productiviteit van een gedistribueerde printervloot die is afgestemd op uw workflow.

Voorspelbare afdrukkosten

WorkForce Pro RIPS-printers zijn exclusief beschikbaar als onderdeel van een Managed Print Service, en maken een gedistribueerde printervloot mogelijk die voldoet aan de vereisten van drukke werkgroepen en die zorgt voor voorspelbare afdrukkosten.

Hoge prestaties, minder interventie

Houd uw bedrijf in beweging met WorkForce Pro RIPS. De tijdverspilling door frequente onderbrekingen om verbruiksmaterialen te vervangen, door wanbeheer van artikelen, door het oplossen van problemen of wachten op IT-ondersteuning: dit behoort nu allemaal tot het verleden. U hoeft alleen nog maar te denken aan soepel, on-demand zakelijk afdrukken op grote schaal.

Nabijheid en beveiliging

Een gedistribueerde printervloot biedt onder andere de voordelen van makkelijke toegang, vertrouwelijkheid en controle, die allemaal helpen de workflow te verbeteren. Het lokale gedistribueerde afdrukmodel is vooral nuttig als het aankomt op vertrouwelijkheid en snelle, directe toegang tot afdrukken. Denk hierbij aan senior management, juridische en HR-afdelingen, en klantgericht personeel als docenten, doktoren, verpleegkundigen en retailmedewerkers die hun klanten, patiënten of studenten niet alleen kunnen laten om hun afdrukken op te halen.

DE TOEKOMST VAN PRINTEN: HEAT-FREE TECHNOLOGY

Met de overstap naar warmtevrije printers verbruikt u minder energie en kunt u de impact op het milieu beperken.

Verbeterde connectiviteit voor een verbeterde workflow

Mobiel afdrukken en scannen vanaf smart devices met NFC

Met de diensten van Epson voor mobiel en vanuit de cloud afdrukken kunt u thuis, op kantoor of onderweg draadloos afdrukken en scannen met smartphones en tablets.

Business imaging solutions (BIS)

Compatibiliteit met Epson Open Platform

Bekijk het volledige aanbod aan compatibele oplossingen op . www.epson.be/bis

De WorkForce Pro RIPS-reeks

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Geschat rendement. Daadwerkelijke rendementen kunnen variëren afhankelijk van de geprinte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

² Op basis van berekeningen van Epson verbruikt de Epson WorkForce Pro WF-C529R 57% minder energie in vergelijking met de gemiddelde energie van de 5 best verkochte A4 24/25ppm kleurenlaser SFP-machines in Europa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q1 2023 to Q4 2023 shipments, gepubliceerd Q1 2024). Vergelijking gebaseerd op het typische energieverbruik (TEC) zoals gepubliceerd door ENERGY STAR of de officiële specificaties van de fabrikant. Wanneer alleen TEC 2.0-gegevens beschikbaar zijn, is een equivalente TEC 3.0-waarde berekend. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, zijn de producten uit de vergelijking verwijderd.