SCANOPLOSSINGEN
VOOR UW
WERKPLEK

0

Stel u Epson voor in uw bedrijf

Scanners zijn een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Ze zorgen ervoor dat fysieke informatie in beheersbare, veilige digitale content wordt omgezet. Epson heeft het meest uitgebreide aanbod aan scanners op de markt ontwikkeld, om te voldoen aan de zich wijzigende vereisten in verschillende branches. Met onze scanners kunt u snel en eenvoudig beelden en documenten in hoge kwaliteit digitaliseren.

Het eenvoudig vastleggen, converteren en distribueren van gescande informatie binnen uw organisatie. Profiteer van geavanceerde beeldverwerkingsfuncties waarmee u hoogwaardige scans naadloos kunt opslaan in uw workflow, van eenvoudige opslagsystemen tot cloudservices en enterprise content management-oplossingen.

Met modellen die de vereiste stappen voor het digitaliseren en opslaan van documenten aanzienlijk terugbrengen en tegelijkertijd ondersteuning bieden voor een groot aantal toepassingen voor veel sectoren en zakelijke omgevingen. Wij hebben een scanner die aan uw vereisten voldoet.

Eenvoudige scanoplossingen

Het eenvoudige scanproces van Epson is ideaal voor organisaties die regelmatige scanbehoeften hebben en helpt u tijd te besparen en efficiënter te werken, in het formaat dat bij u past.

Of u nu afbeeldingen zo klein als een postzegel scant of zo groot als een A0-blauwdruk, het is eenvoudig om elk aspect in hoge resolutie vast te leggen en uw scans op vrijwel elke schaal te reproduceren.

Zelfs de kleinste beelden, waar u ze ook vindt, kunnen zodanig in detail worden vastgelegd dat afdrukken op groot formaat meer dan doenlijk is.

Bovendien kunt u met de eenvoudige scanoplossingen van Epson met gemak scannen naar een groot aantal verschillende bestemmingen:

Eenvoudig documenten scannen

Scannen naar e-mail

Scannen naar de cloud

Scannen naar een lokale map of
een station met een netwerkshare

Scannen naar
Microsoft Office- toepassingen

Scannen naar mobiel

Wi-Fi Direct-functionaliteit

Met de scansoftware van Epson kunnen gebruikers profiteren van Wi-Fi Direct om onze ondersteunde scanners draadloos te verbinden met elk bestaand netwerk. Dit vormt een ideale oplossing voor BYOD-omgevingen (Bring Your Own Device) en maakt het nog eenvoudiger om clouddiensten te gebruiken om al uw belangrijke zakelijke bestanden te scannen, op te slaan en te centraliseren, zodat uw personeel hier altijd toegang toe heeft, waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken. U kunt ook rechtstreeks scannen naar een e-mailadres of een andere printer die geschikt is voor Epson Connect.

Scan documenten rechtstreeks naar uw Android™-apparaat. U kunt een voorbeeld van de gescande gegevens bekijken en deze naar e-mail of rechtstreeks naar andere toepassingen verzenden, of naar clouddiensten als Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ en Microsoft® OneDrive.

Download uit de App Store of Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Geavanceerde scanmethode van Epson

Voor echt veeleisende scanvereisten en omgevingen met een hoge uitvoer, kan het scanproces in twee stappen documenten vastleggen en sorteren in een paar seconden, dankzij geavanceerde, vooraf gedefinieerde instellingen die u zelf configureert. Met TWAIN-, ISIS- en WIA-drivers, of aanvullende softwareplug-ins, kunt u de scans naadloos integreren in de documentmanagementsystemen, workflowsystemen en cloudservices van uw voorkeur:

Geavanceerde scanmethode van Epson

LOKALE OVERHEID

Workflowintegratie

FINANCIËLE DIENSTVERLENING EN VERZEKERINGEN

Gespecialiseerde toepassingen

  • LOKALE OVERHEID
  • FINANCIËLE DIENSTVERLENING EN VERZEKERINGEN
  • GEZONDHEIDSZORG
  • LEGAL
  • MOBIELE WERKNEMERS

Stroomlijn uw documentopslag

Onze scanners, die zeer geschikt zijn voor klantgerichte omgevingen waarin grote doelmatigheid is vereist, zijn ontworpen voor het vastleggen van documenten, formulieren en identiteitsgegevens voor gestroomlijnde documentverwerking, en ondersteunen zelfs veilige externe toegang vanaf smart devices.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Voldoe aan de vereisten van planning, bouwtoezicht en meer

Onze grafische A0- en A3-scanners voldoen aan de vraag naar grootformaatscans in hoge resolutie die worden vereist door planning en bouwtoezicht, door de kiesraad en meer:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Efficiënte opslag van grote documenten

De mogelijkheden om grote volumes te scannen maken casemanagement gemakkelijker en verminderen de arbeidskracht die nodig is voor het verwerken van grote documenten, voor gestroomlijnde digitale opslag van zelfs de meest uitgebreide rapporten en claims:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Zorg ervoor dat financiële en HR-afdelingen soepel werken

Stroomlijn de verwerking van facturen en de uitvoering van betalingstransacties in de back-office en zorg dat personeelsdocumenten up-to-date blijven met netwerkscannen via Wi-Fi en Wi-Fi Direct, en toegangsverwerking met één aanraking voor meerdere gebruikers:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Scan en deel rapporten die op locatie zijn gemaakt

Werk doelmatig vanaf elke locatie met de mobiele print- en scanoplossingen van Epson, die zijn geoptimaliseerd voor snel en nauwkeurig resultaat van compacte en lichtgewicht apparaten, die eenvoudig printen en scannen van rapporten op locatie en kritieke documentatie mogelijk maken:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Verwerk dagelijkse transacties probleemloos

Dagelijkse transacties, zoals cheques en rekeningaanvragen, kunnen snel worden verwerkt, digitaal beheerd en geverifieerd. Via deze compacte, efficiënte verwerkingsoplossingen kunnen documenten veilig worden verwerkt voor verdere interne verwerking:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Organiseer automatisch bestanden en documenten

Beheer, verwerk en traceer interne en klantcommunicatie en -documenten doelmatig, met scanoplossingen die kunnen worden geconfigureerd om binnenkomende bestanden automatisch een naam te geven en te organiseren:

WorkForce DS-530

Grotere documenten scheiden en beheren

U kunt uitgebreide rapporten en facturen digitaal beheren en archiveren. Scheid op eenvoudige wijze een grote stapel digitale documenten met onze vernieuwende oplossingen voor documentscheiding:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Verwerk documenten snel en veilig

Scan direct naar veilige werkgebieden voor gezamenlijke bewerking of cloudservices met één druk op een knop. Voor dokterspraktijken en drukke receptiebalies of andere omgevingen waar weinig ruimte beschikbaar is en doelmatige documentverwerking onmisbaar is:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Zorg dat elk detail wordt vastgelegd

Reproduceer belangrijke medische documenten tot in uitzonderlijk detail, waaronder negatieven, foto's en röntgenopnamen:

Perfection V850

Optimaliseer de patiëntenzorg op eenvoudige wijze

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Maak een naadloze patiëntenstroom mogelijk

Scan, projecteer en druk probleemloos af, tussen verschillende apparaten. Stroomlijn uw processen met geïntegreerde producten die samenwerken en een vloeiende doorstroming van patiënten tussen afdelingen mogelijk maken.

Digitaliseer medische documenten op doelmatige wijze

Digitaliseer enkele van de meest complexe digitale documenten: medische dossiers. Met de zeer snelle A3-productieapparaten van Epson beschikt u over de vereiste flexibiliteit voor het scannen van elk document in een dossier, die met één druk op de knop voor bewerking en samenwerking beschikbaar zijn:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Houd voortdurend nauwkeurige documenten bij

Maak het snel en gemakkelijk om nauwkeurige en complete digitale documentatie bij te houden met een scanner die is ontworpen voor bulk- en hoge-volumescannen - ideaal voor veeleisende, hectische omgevingen.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Leg informatie in elke omgeving vast

Leg in een oogwenk aanvullende informatie vast met een reeks van compacte oplossingen die ideaal zijn voor klantgerichte omgevingen:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Scan gevoelige gegevens op veilige wijze

Leg elk detail vast van foto's, grootformaat documenten en zelfs vingerafdrukken met ongeëvenaarde precisie en hoge productiviteit. Sla ze vervolgens rechtstreeks op naar een veilige, met een wachtwoord beveiligde PDF:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Bied mobiele werkers mogelijkheden

Geef werknemers de middelen in handen om hun werk efficiënt en onafhankelijk uit te voeren in een BYOD-omgeving (Bring Your Own Device), via software, toepassingen en soepel reagerende hardware:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Klantinformatie onmiddellijk scannen en opslaan

Maak logistieke documentatie op het punt van levering. Voorkom schade of het verlies van belangrijke consignatiebevestigingen dankzij de mogelijkheid documentatie te scannen en op te slaan op het moment dat de levering plaatsvindt, met compacte en lichtgewicht mobiele apparaten:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Werk veilig op afstand

Zorg ervoor dat gegevens veilig blijven, zelfs als werknemers extern werken. De mobiliteit van onze scanners betekent dat documenten vertrouwelijk kunnen worden ontvangen en opgeslagen, waar het werk ook plaatsvindt:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Technologie die helpt

Met Epson-scanners kunt u aan al uw scanbehoeften voldoen, omdat u over digitale content met grote impact kunt beschikken:

Hoge kwaliteit

Leg afbeeldingen tot 4.0D Max vast

Scheid documenten

Sorteer op eenvoudige wijze documenten dankzij de automatische functies voor documentscheiding

Voer skew-correctie uit

Produceer rechtere beelden, waardoor ze goed leesbaar zijn

Converteer scans

Zet scans om in digitale tekst, dankzij ingebouwde OCR die bestanden produceert waarin u kunt zoeken

Draai automatisch

Verminder de voorbereidingstijd dankzij automatisch draaien

Verbeter tekst

Maak uw gescande tekst scherper en beter leesbaar

Geavanceerde prestaties bij papierinvoer

Automatische schutbladdetectie

Uw product zoeken

Overige Epson-producten voor het bedrijfsleven

Inkjetprinters voor bedrijven

Onze inkjetprinters bieden uitstekende prestaties voor elk aspect van het zakelijke printen: van kosten per pagina en stroomverbruik, tot snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

HET ASSORTIMENT WEERGEVEN

Laserprinters voor bedrijven

Wat de prioriteiten van uw bedrijf ook zijn, Epson heeft een laserprinter die aan uw behoeften voldoet. Kleurenlaserprinters van Epson vormen een fantastische printoplossing voor uw drukke kantoor.

HET ASSORTIMENT WEERGEVEN

Zakelijke projectoren

Grote bedrijven gebruiken helderdere, betere visuele communicatie om te worden opgemerkt. Omdat we al meer dan tien jaar wereldwijd marktleider zijn op het gebied van projectoren1, bieden wij dat wat uw bedrijf nodig heeft om maximale invloed te hebben in opleidingsruimten, directiekamers, vergaderruimten en auditoria.

HET ASSORTIMENT WEERGEVEN

Bekijk meer informatie over onze andere zakelijke scannerreeks

Mobiele scanners

Mobiele A4-scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een compacte werkomgeving.

Meer informatie

Documentscanners

Klanten imponeren en verrassen met innovatieve producten en services is slechts het begin.

Meer informatie

Flatbedscanners

Maak een einde aan de papieroverlast en verbeter uw documentworkflow met deze reeks van betrouwbare en veelzijdige flatbedscanners.

Meer informatie

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de Assortiment bedrijfsscanners van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

  1. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.

OVERSLAAN

 

OVERSLAAN

OVERSLAAN

Contact Opnemen