LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

ON-DEMAND ETIKETTEN

Door een etikettenprinter of etikettendrukpers van Epson te kiezen kunt u zelf ontworpen etiketten afdrukken, precies zoals u ze wilt en wanneer u ze wilt en met minimale verspilling.

Contact Opnemen BROCHURE DOWNLOADEN

Epson-etikettenprinters

Of u kiest voor een handheld etikettenprinter voor op kantoor, kleureninkjet etikettenprinters voor speciale toepassingen zoals fabricage en gezondheidszorg, of een digitale etikettendrukpers met een korte doorloop voor commercieel afdrukken, bij Epson kunt u rekenen op de kwaliteit en prestaties die u nodig hebt.

Uw bedrijf stroomlijnen

Wij bieden een reeks etikettenprinters ontworpen voor veel verschillende toepassingen, verspreid over vele sectoren.

Hier zijn enkele manieren waarmee u waarde en kracht kunt toevoegen door etiketten die u eenvoudig zelf kunt produceren slim te gebruiken, vanaf uw bureau of onderweg, on-demand en met heldere kleuren.

Zakelijke toepassingen

Productetiketten

Etiketten voor voedselverpakking en wijnflessen, toiletartikelen, kleding, keukengerei, etiketten met gezondheidsinformatie, chemische etiketten, etiketten voor distributie

Gezondheidszorg

Polsbandjes, allergie- of bloedgroepmeldingen, medicijnen en andere waarschuwingen, etiketten voor werkkleding

Vrije tijd

Tickets, toegangspolsbandjes en lidmaatschapskaarten

Detailhandel

Etiketten en labels, streepjescodes voor lokalisatie in het magazijn, promotionele aanbiedingen of kortingen, cadeauverpakkingen met satijnen linten

Magazijn en logistiek

Streepjescodes voor lokalisatie, verzendingsetiketten, leveringsinstructies, waarschuwingen, schapetiketten, porto-etiketten, magnetische etiketten, signalisatiemateriaal en veiligheidsetiketten

Communicatie, AV en kabels

Krimpbanden, zelflaminerende kabelbinders, industriële standaardtapes voor patchpanelen, insteekblokken, blok 66, terminalblokken, frontplaten, bedieningskasten, stroomonderbrekers

Kantoor

Archiveren en administratie

IT

Product logging en -lokalisatie, veiligheidsetiketten

Handheld en desktop-etikettenprinters

De LabelWorks-reeks van compacte elektronische etikettenprinters van Epson verzorgt alle professionele en duurzame etiketvereisten voor uw kantoor, magazijn en fabriek, waaronder het labelen van activa, archiefstukken en alle typen kabels en leidingen.

Het ruime assortiment Epson-tapes in een verscheidenheid van maten, kleuren en kleefsterktes, voldoet aan de wensen van vrijwel elke kantoor en industriële etikettering.

Alle etikettenprinters van Epson minimaliseren de etiketranden, waardoor verspilling wordt gereduceerd en meer etiketten per tape gemaakt kunnen worden.

HET ASSORTIMENT BEKIJKEN

Desktopprinter voor kleurenetiketten

De ColorWorks-reeks van Epson biedt on-demand printen van etiketten, tickets en labels in hoogwaardige kwaliteit. On-demand printen van speciale designs beperkt kosten, bijvoorbeeld van voorraadbeheer en afval, die wel nodig zijn wanneer u vooraf afdrukt.

Aangezien de reeks inkjettechnologie gebruikt, is deze compatibel met een grote verscheidenheid van media en levert duurzame afdrukken die bestendig zijn tegen water en vervagen. Van zelfstandige kleuren etiketterminals met geïntegreerde aanraakschermen tot inkjetprinters met breed formaat, industriële kracht en tractorinvoer, voldoet de Epson-reeks aan de wensen van vele bedrijfstakken, zoals fabricage, gezondheidszorg, detailhandel en ticketing.

HET ASSORTIMENT BEKIJKEN

Breid uw afdrukmogelijkheden uit met Epson-etikettenprinters

We bieden een reeks commerciële etikettenprinters die speciaal zijn ontworpen voor industrieel gebruik.

Hier zijn een paar manieren waarop etikettenfabrikanten en drukkers hun reeks etiketdiensten kunnen uitbreiden en waarde voor hun klanten kunnen toevoegen, waardoor hun bedrijf wordt gestimuleerd met nieuwe etikettoepassingen.

Commerciële toepassingen

Industrie

IT-etiketten, plateaus, productetiketten, logo's, voorbedrukte etiketten, waarschuwingsstickers, etiketten voor buiten

Voedsel en dranken

Verpakking voor vers voedsel, voorbereid voedsel, dranken en wijn

Farmaceutisch

Medicijnen, waarschuwingen, chemicaliën, labels

Gezondheid en verzorging

Cosmetica en verzorgingsproducten

Huishoudelijke producten

Tuingereedschap, schoonmaakspullen, onderhoud wagen, banden

Detailhandel

Raamstickers, waarschuwingsetiketten, signage

Digitaal etiketten afdrukken in kleine oplagen

De SurePress-reeks maakt hoogwaardig afdrukken van etiketten in kleine oplagen makkelijker en efficiënter.

De SurePress-reeks levert uitzonderlijke afdrukkwaliteit en nauwkeurige kleurenreproductie op een breed scala aan standaard etiketsubstraten. Etiketfabrikanten en commerciële drukkers kunnen hiermee hun diensten én hun winstgevendheid uitbreiden.

HET ASSORTIMENT BEKIJKEN

Grootformaatetiketprinters

De SureColor SC-S-serie levert uitzonderlijke afdrukkwaliteit en hoge productiviteit op een brede reeks zelfklevende ondergronden.

De printers zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en bieden gebruikers lage totale gebruikerskosten.

HET ASSORTIMENT BEKIJKEN

Gebruikerservaringen

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.