LASER-OPLOSSINGEN EN LASER-PROJECTORREEKS VAN EPSON

Superieure beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

CONTACT OPNEMEN

Wij bepalen de toekomst van de laserprojectietechnologie

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Onze technologisch meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD met een dubbele laserlichtbron en beschikken over een breed kleurenspectrum en een zeer hoge contrastverhouding voor briljante en levensechte kleuren en indrukwekkend diepe zwarttinten.

De combinatie van hoge helderheid, hoge resolutie en hoog contrast levert krachtige, levendige beelden op die hoge niveaus aan omgevingslicht kunnen doorstaan, zelfs in de grootste ruimten. Het gebruik van fosfor in onze lasertechnologie voegt een ongeëvenaarde mate van betrouwbaarheid toe, terwijl de totale bedrijfskosten aanzienlijk worden verminderd. Dankzij onze toewijding aan productkwaliteit, technologie, relatiebeheer, service en ondersteuning, zijn wij al meer dan 14 jaar1 marktleider op het gebied van projectoren.

Lees meer over onze laseroplossingen

Projectoren voor grote ruimten

Projectoren voor grote ruimten

Creëer prachtige en grootschalige visuals op elke locatie met een baanbrekende combinatie van uitmuntende helderheid, scherpe beelden, uiterst hoge betrouwbaarheid en flexibele presentatieopties. De projectoren voor grote ruimten van Epson zijn uitermate duurzaam en robuust, maar verrassend compact en licht.

MEER INFORMATIE
Meeting Solutions

Vergaderoplossingen

Stimuleer een toekomstgerichte en productieve werkomgeving met deze professionele laseroplossing die kosten en moeite voor onderhoud bespaart. Tegelijkertijd maakt de oplossing samenwerken tijdens vergaderingen mogelijk op het grote, schaalbare laserscherm van 100 inch voor een betere communicatie en beter delen van kennis.

MEER INFORMATIE
Interactief onderwijs

Interactief onderwijs

Geef les zonder onderbrekingen en zorg dat uw leerlingen alles op het scherm kunnen lezen met deze interactieve laser-displayoplossing met ultrakorte projectieafstand, waarmee echte samenwerking tijdens uw lessen mogelijk wordt op een groot en schaalbaar display, dat delen en nauwere samenwerking in de klas stimuleert.

MEER INFORMATIE
Laser signage-oplossing

Laser signage-oplossing

Breng een winkel, galerie, museum of kantoor tot leven met een eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijke projector met ultrakorte projectieafstand. De EB-700U is een alternatief voor flat panels met mogelijkheden om veel grotere beelden weer te geven. Dit model kan een groot beeld vanaf een zeer korte afstand projecteren, waarmee het ideaal is voor kleine ruimten als etalages en gangen.

MEER INFORMATIE

Projectie zonder grenzen

Ons nieuw ontwikkelde anorganische fosforwiel heeft een superieure licht- en hittebestendigheid en biedt uitstekende betrouwbaarheid. Het werkt perfect in combinatie met onze anorganische LCD-panelen voor de productie van heldere, levendige beelden voor zeer lange tijd. U kunt dan ook vertrouwen op een lichtbron die 20.000 uur2 onderhoudsvrij is.

Koelsysteem

Een gecombineerd vloeistof- en luchtkoelingssysteem is meer dan doeltreffend om te voldoen aan de vereisten van een 3LCD-projector van 25.000 lumen.

LCD-panelen

Een nieuw ontwikkeld anorganisch paneel van 1,43 inch zorgt voor betere lichtbestendigheid en staat garant voor een nog langere levensduur.

Laserbank

Dankzij de zeer krachtige laserdioden kan een uitstekende helderheid van 25.000 lumen worden bereikt.

Fosforwiel

Het anorganische fosforwiel verandert blauw laserlicht in geel licht en is ontworpen voor voldoende duurzaamheid om langdurig bestand te zijn tegen de krachtige uitvoer van een laserlichtbron.

Uitstekende betrouwbaarheid

Maak kennis met de geavanceerde installatieprojectoren voor het grote scherm waar u echt van op aan kunt. Installatie en instelling verlopen moeiteloos, terwijl de levensduur van de laser (tot 56.000 uur) en de onderhoudscyclus van het filter (tot 30.000 uur) het onderhoud tot een minimum beperken.

Design your vision met Epson

Ontdek hoe u op elk oppervlak kunt projecteren met de Epson-projectoren voor grote ruimten.

BEKIJKEN

Laserprojector met ultrakorte projectieafstand

Geniet van entertainment op een groot scherm zonder dat dit ten koste gaat van de stijl van uw interieur. Onze laserprojector met ultrakorte projectieafstand is geschikt voor montage vlakbij het weergave-oppervlak en kan snel worden geïnstalleerd, om zelfs in helder verlichte ruimten een geweldig beeld te leveren. En dankzij de lange levensduur van de laserlichtbron en uitgebreide garantie krijgt u waar voor geld.

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over onze laserprojectorreeks, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

1 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.

2 Geschatte tijdsduur totdat de helderheid met 50% afneemt vanaf het moment van ingebruikname. Gemeten met versnellingstest bij aangenomen aanwezigheid van 0,04 - 0,20 mg/m3 aan fijnstof. Tijd is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -omgevingen.