HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

SureColor SC-F-serie dye-sublimatieprinters

Video bekijken Meer informatie

HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

SureColor SC-F-serie voor direct afdrukken op kleding

Video bekijken Meer informatie

Nauwkeurig design voor moeiteloze prestaties

Bespaar tijd en geld met het produceren van hoogwaardige sport- en andere kleding, zacht signalisatiemateriaal, accessoires en gadgets op stoffen en harde ondergronden. Alle producten zijn geheel ontworpen en geproduceerd door Epson voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, moeiteloze prestaties en lage bedrijfskosten. Met UltraChrome DS-inkt bent u verzekerd van natuurgetrouwe afdrukken en met onze superieure printkoptechnologie profiteert u van minimale downtime en maximale productiviteit.

Brochure downloaden

De totaaloplossing voor hoge-kwaliteit textiel

Laat uw creativiteit de vrije loop met een breed kleurenspectrum en resultaten van hoge kwaliteit. Voor modeontwerpers en ondernemers levert de SureColor SC-F-serie sublimatieprinters kleurstabiliteit en zwarttinten in hoge definitie, terwijl het onderhoud snel en eenvoudig is. Dit maakt de serie ideaal voor dynamische en veeleisende productieomgevingen voor een scala aan textielitems, ongeacht of u één kledingstuk voor een modeshow print of een hoger volume.

Kwaliteitsoplossingen voor verschillende productieniveaus

Behaal keer op keer indrukwekkende resultaten met de SureColor SC-F-serie. Produceer kleine of middelgrote afdrukken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor polyesterstof en promotieartikelen, zonder dat er nog een voorbehandeling nodig is. De PrecisionCore TFP-printkop levert zeer hoge prestaties en vormt de basis van onze printers. Ze zijn ontworpen voor uitstekende kwaliteit bij hoge afdruksnelheden en maken gebruik van onze dyesublimatie-inkt. Deze inkt is speciaal samen met het transferpapier ontworpen voor een uitstekende inktafgifte bij het sublimeren op een breed scala aan materialen.

Een veelzijdige oplossing voor uw productiebehoeften

Uitzonderlijke kwaliteit, brede toepassingen

Onze SureColor SC-F-serie dye-sublimatieprinters biedt grenzeloze creativiteit. Produceer modeartikelen, sportkleding, woningtextiel, signage- en promotionele artikelen met snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. In deze serie vindt u ook de SC-F9400H, de eerste dye-sublimatieprinter van Epson met roze en gele fluorescerende inkt.

De complete textielafdrukoplossing

De SureColor SC-F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind.

Epson UltraChrome DS-inkt

Met een rijke zwartdichtheid van de inkt, speciaal ontworpen voor textiel, kunnen gebruikers levendige kleuren, diepe schaduwen met een meer neutrale tint en een gemakkelijk te controleren grijstint bereiken.

Epson Edge Print-software

Epson Edge Print is gebruiksvriendelijk en toch rijk aan functies, en biedt een complete oplossing die u in staat stelt het printen te versnellen en uw hoogwaardige productie te verhogen.

Epson Cloud Solution PORT

Verbeter de outputniveaus door middel van efficiënte productieplanning, verhoogde inzetbaarheid en verbeterde ondersteuning voor een vloot van printers.

Meer informatie

Prachtige resultaten, telkens opnieuw

Met de veelzijdige oplossingen voor direct afdrukken op kleding (direct-to-garment, DTG) van Epson kunt u snel reageren op binnenkomende bestellingen. Ze bieden een hoge mate van nauwkeurigheid en stellen bedrijven in staat om snelle doorlooptijden te bieden, terwijl ze complexe designs kunnen afdrukken op diverse lichte en donkere katoenen kledingstukken.

Meer informatie

Een geharmoniseerde afdrukoplossing

Elk aspect van de SureColor SC-F3000 is zorgvuldig doordacht met het oog op kwaliteit tijdens elke fase van het printproces:

  • Bulkinktoplossing: Compacte inktzakken van 1,5 liter
  • Automatische openingsverstelling: Sensoren om automatisch de hoogte van het kledingoppervlak te detecteren voor eenvoudige omschakeling en opmerkelijk consistente resultaten
  • Garment Creator-software: Voor eenvoudige installatie en snelle productie van persoonlijke ontwerpen
  • Gebruiksvriendelijk: Zeer intuïtief 4,3 inch touchscreen en gebruiksvriendelijk design
  • De totaaloplossing: Inclusief printer, printkop, software en inkt

Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw

Bedrijven die een hoge mate van nauwkeurigheid en snelle doorlooptijden vereisen en de mogelijkheid om complexe designs af te drukken op verschillende kledingstukken, zullen merken dat de SC-F3000 een onovertroffen betrouwbare en hoge productie-efficiëntie biedt, met een hoge snelheid.

Meer informatie

De complete textielafdrukoplossing

De SureColor SC-F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind.

Epson UltraChrome DG-inkt

Hoge kwaliteit: Drukt af op donker textiel aangezien witte inkt robuust is en niet barst. ECO PASSPORT van OEKO-TEX®: Aan de Epson UltraChrome DG-inkt is de Eco Passport-certificering toegekend. Flexibel: Drukt rechtstreeks af op textiel en heeft een breed kleurenspectrum.

Garment Creator

Met onze Garment Creator-software kunt u eenvoudig opvallende afdrukken ontwerpen en maken. Dankzij de eenvoudige interface en intuïtieve navigatiemogelijkheden kunt u vooraf vastgelegde instellingen voor kleurbeheer en indeling opslaan, zodat u consistent uitzonderlijk resultaat kunt leveren.

PrecisionCore MicroTFP-printkoppen

De PrecisionCore MicroTFP-printkoptechnologie levert bij hoge snelheid de bekende, toonaangevende uitvoerkwaliteit van Epson. Dit betekent dat uw klanten profiteren van verbeterde productkwaliteit en dat uw bedrijf beter is uitgerust om grote bestellingen met een snelle doorlooptijd te verwerken.

Casestudy’s

Topkwaliteit en productiviteit in industrieel direct-to-fabric-printen

Monna Lisa Evo Tre is het volledig geïntegreerde systeem voor industrieel digitaal printen op textiel, waarbij alle componenten - technologie, inkt en engineering - deel uitmaken van de totaaloplossing: het proces dat Epson samen met F.lli Robustelli en For.Tex heeft ontwikkeld. Dankzij de hoge kwaliteit, productiviteit en flexibiliteit voldoet de Monna Lisa Evo Tre aan de eisen van de industriële markt op toepassingsgebieden als haute couture, mode, accessoires, huishoudtextiel en sportkleding.

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

De velden die met een '*' zijn gemarkeerd, zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.