HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

SureColor SC‑F-serie dye-sublimatieprinters

VIDEO BEKIJKEN MEER INFORMATIE

HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

Als u op zoek bent naar een DTG-printer (Direct to Garment) die topkwaliteit biedt en hoge productiviteit mogelijk maakt, bent u met de SureColor SC‑F2100 van Epson aan het goede adres.

VIDEO BEKIJKEN MEER INFORMATIE

Nauwkeurig design, voor moeiteloze prestaties

Bespaar tijd en geld met het produceren van hoogwaardig soft signagemateriaal, sport- en andere kleding, promotie-artikelen, accessoires en gadgets op stoffen, kleding en harde substraten. Alle producten zijn volledig ontworpen en geproduceerd door Epson, voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid, moeiteloze prestaties en lage bedrijfskosten. UltraChrome DS-inkt zorgt voor levendige kleuren, terwijl onze superieure printkoptechnologie minimale uitvaltijd en maximale productiviteit garandeert.

Uitzonderlijke kwaliteit met een groot aantal toepassingen

Onze SureColor SC‑F-reeks dye-sublimatieprinters biedt u grenzeloze creativiteit. Produceer modeartikelen, sportkleding, meubelbekleding, signagemateriaal en meer, met snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer informatie

Hoge productiviteit en kwaliteit

Bereik uitstekende resultaten in recordtijd met deze reeks printers. Produceer kleine tot middelgrote afdrukvolumes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten voor polyester stoffen, zonder dat voorbehandeling vereist is. De PrecisionCore TFP-printkop levert zeer hoge prestaties en vormt de basis van onze printers. Deze garandeert uitstekende kwaliteit bij hoge afdruksnelheden en vormt de ideale partner voor onze UltraChrome DS-inkten. Deze speciale inkten worden op sublimatiepapier gedrukt, tot ongeveer 195°C verwarmd in een hitte- of transferpers en in 60 seconden op de polyester stoffen gefixeerd.

Ideaal voor productie en prototyping

Gebruik deze printers om snel en betrouwbaar kleurkaarten te creëren.

De totaaloplossing voor hoogwaardige stoffen

Laat uw creativiteit de vrije loop met een breed kleurenspectrum en resultaten van hoge kwaliteit. Voor modeontwerpers en ondernemers levert de SureColor SC‑F-serie sublimatieprinters kleurstabiliteit en zwarttinten in hoge definitie, terwijl het onderhoud snel en eenvoudig is. Dit maakt de serie ideaal voor dynamische en veeleisende productieomgevingen voor een scala aan textielitems, ongeacht of u één kledingstuk voor een modeshow print of een hoger volume.

De complete textielafdrukoplossing

De SureColor SC‑F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind.

Epson UltraChrome DS Ink

Nu beschikbaar met de HDK Black-inkt met een superieure zwartdichtheid speciaal ontworpen voor textiel, voor de productie van levendige kleuren en dichte schaduwen met een neutralere schakering en eenvoudig te regelen grijstinten.

Epson Edge Print

Epson Edge Print-software biedt verbeterde controle over de afdrukresultaten. Installeer simpelweg de hardware en RIP-software en verkrijg toegang tot functies als Voorbeeldweergave, Hot folder, Kopiëren, Bijsnijden, Nesting, Tiling en Stappen en herhalen.

Prachtige resultaten, telkens opnieuw

De onderdelen in de SureColor SC‑F2100 zijn met grote precisie vervaardigd, zodat u over kwaliteit kunt beschikken. Onze uiterst geavanceerde techniek wordt perfect aangevuld met door ons zelf ontwikkelde software waarmee u consistent levendige, hoogwaardige en prachtig ogende resultaten kunt behalen, zodat u zich kunt richten op verdere ontwikkeling van uw bedrijf.

MEER INFORMATIE

Een geharmoniseerde afdrukoplossing

Elk aspect van de SureColor SC‑F2100 is uitermate zorgvuldig overwogen met het oog op kwaliteit tijdens elke fase van het printproces:

 • PrecisionCore TFP-printkop voor consistent hoogwaardige resultaten
 • Afdrukken van meerdere druppels tegelijk en een breder kleurenspectrum voor verbeterde beeldreproductie
 • Double-strike modus voor witte en kleureninkt t.b.v. een efficiëntere doorvoer
 • Verbeterde circulatie van witte inkt voor snel opstarten
 • RGB- en CMYK-profiel ter ondersteuning van uw manier van werken

Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw

Als u op zoek bent naar een DTG-printer (Direct to Garment) die topkwaliteit biedt en hoge productiviteit mogelijk maakt, bent u met de SureColor SC‑F2100 van Epson aan het goede adres.

MEER INFORMATIE

De complete textielafdrukoplossing

De SureColor SC‑F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind.

Epson UltraChrome DG Ink

Hoge kwaliteit: Drukt af op donker textiel aangezien witte inkt robuust is en niet barst. ECO PASSPORT van OEKO-TEX®: Aan de Epson UltraChrome DG-inkt is de Eco Passport-certificering toegekend. Flexibel: Drukt rechtstreeks af op textiel en heeft een breed kleurenspectrum.

Garment Creator

Met onze Garment Creator-software kunt eenvoudig opvallende afdrukken ontwerpen en maken. Dankzij de eenvoudige interface en intuïtieve navigatiemogelijkheden kunt u vooraf vastgelegde instellingen voor kleurbeheer en indeling opslaan, zodat u consistent uitzonderlijk resultaat kunt leveren.

Casestudy’s

  CONTACT OPNEMEN

  Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

  Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

  Dit veld invullen
  Dit veld invullen
  Dit veld invullen
  Dit veld invullen
  Dit veld invullen
  Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.

  1. Bij het gebruik van Dual Colour-modus; alleen van toepassing op witte t-shirts. De printers uit de SureColor SC‑F-reeks zijn gecertificeerd in overeenstemming met Oeko-Tex Standard 100 voor menselijke milieuvriendelijkheidsvereisten voor Klasse I-producten voor tieners, kinderen en baby’s en peuters tot 36 maanden. Oeko-Tex Standard 110 specificeert testcriteria voor schadelijke substanties in textielproducten. Deze norm wordt uitgevaardigd door de International Association for Research and Testing in the Field of Textike Ecology (Oeko-Tex).