EPSON-OPLOSSINGEN VOOR THUIS

Epson-oplossingen voor thuis

Bondig, duidelijk en nuttig. Dat is het soort advies dat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een printer, scanner of projector. Wij zijn er om u te helpen. Vind hieronder het apparaat dat u nodig heeft en ontdek hoe Epson uw ideeën tot leven kan brengen.

Thuis printen

Wij hebben het kiezen van een printer eenvoudiger gemaakt. Onze uitgebreide collectie is gesegmenteerd, zodat u eenvoudig een printer kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

EcoTank

Bent u op zoek naar een oplossing met uitzonderlijk lage kosten? Onze EcoTank-printers worden geleverd met een grote hoeveelheid originele inkt, zodat u gemiddeld tot wel 90% op inktkosten kunt besparen1. U heeft direct genoeg inkt om duizenden pagina's te printen. Dit houdt in dat u zowel geld als tijd bespaart, omdat u niet regelmatig de cartridges hoeft te vervangen.

Meer informatie

EcoTank-zwartwitprinter

De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

Meer informatie

Ontworpen voor zakelijk gebruik

De EcoTank for Business-printers zijn de perfecte aanvulling voor elk klein kantoor. Ze zijn ontworpen voor dynanmische omgevingen en bieden razendsnel afdrukken in kleur tegen lage kosten per pagina. En de geïntegreerde inkttank met hoge capaciteit maakt een einde aan het probleem van het vervangen van tonercartridges.

Meer informatie

Thuiskantoor

Of u nu thuis werkt of op een klein kantoor, met de snelle en krachtige, maar ook compacte, WorkForce Pro-printers beschikt u over een geweldige toevoeging aan uw werkplek. Ontdek hoe deze draadloze printers uw productiviteit een boost kunnen geven en de bedrijfskosten laag houden.

Meer informatie

Expression-serie

Gebruik de Expression-printers voor het afdrukken van onder meer dagelijkse documenten, vakantiefoto's en uw bijzondere foto's die het waard zijn om gezien te worden. Deze serie omvat compacte, betaalbare alles-in-één printers met draadloze en A3-afdrukopties.

Meer informatie

Meld je aan en bespaar tot 90%1 op je inktkosten en kom nooit meer zonder inkt te zitten.

Kies een van onze geweldige printplannen.

Creativiteitsop­lossingen

Maak het leven eenvoudiger en leuker met ons assortiment van gratis afdrukbare templates en activiteiten voor thuis, kinderen en administratiebehoeftes.

Adrukbare templates

Geef uzelf een professionele voorsprong met onze gratis afdrukbare templates. U kunt ook briefhoofden, enveloppen, brochures en meer in dezelfde stijl ontwerpen. Er zijn niet alleen templates voor kalenders en weekplanners beschikbaar, maar ook templates voor leuke spelletjes en knutselwerken om te ontspannen als het werk gedaan is.

Meer informatie

Entertainmentop­lossingen

Maak uw huis het middelpunt van de actie met de home cinema projectoren van Epson. Of u nu naar uw favoriete sport of een klassieke film kijkt, een heel seizoen van een hitserie streamt of de nieuwste game speelt, zorg dat het een echt onvergetelijke ervaring wordt met een meer dan levensgroot geprojecteerd beeld. U kunt ieders aandacht vasthouden en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden.

Thuisbioscoop

Als wereldwijd marktleider op het gebied van beeldtechnologie2, weten we hoe we een hoogwaardige beeldervaring moeten bieden. Geniet van films, series en meer dankzij deze eenvoudig te gebruiken projectors.

Meer informatie

Games

Maak wat tijd in uw agenda vrij. Uw huis zal snel de favoriete plek voor spelavonden worden. Of u nu tackles op het voetbalveld ontwijkt, door haarspeldbochten racet of nieuwe werelden ontdekt, iedereen kan meedoen in de actie dankzij een Epson-projector.

Meer informatie

Home Cinema projector finder

Deze gebruiksvriendelijke Home Cinema Projector Finder helpt u de projector te vinden die het beste past bij uw home-entertainment.

Nu beginnen

Sport

Iedereen zou op de dag van een belangrijke wedstrijd moeten samenkomen. Met behulp van een Epson-projector zorgt u voor een kijkervaring die uw vrienden niet kunnen weerstaan. Groter, helderder en scherper dan ooit tevoren. Bekijk de wedstrijd in al zijn glorie.

Meer informatie

Wearables

Een geheel nieuwe manier om de wereld te bekijken

De beste manier om Augmented Reality te ervaren en drones te besturen op 's werelds lichtste, binoculaire, doorzichtige smartglasses met OLED-display3

Meer informatie

Een heldere horizon voor FPV

Er valt genoeg te zien met de Moverio BT-300. Dit is de laatste ontwikkeling in First Person View (FPV) wearable technologie en de beste manier om foto's en video's te maken met uw drone.

Meer informatie

Epson Connect

Print gemakkelijk vanaf tablets, smartphones en meer met gratis en eenvoudig te gebruiken apps.

Meer informatie
  1. Gemiddelde aantal vereiste cartridges/gemiddelde besparing behaald bij het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen voor de EcoTank-serie, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-reeks en afgezet tegen het gemiddelde van de tien best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari 2017 tot december 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-cartridges voor de West-Europese markt (eveneens gevolgd door GfK). De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten
  2. Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2016)
  3. In vergelijking met gegevens die beschikbaar zijn op de websites van fabrikanten van concurrerende apparaten met vergelijkbare functies per januari 2016. Streefgewicht van de Moverio BT-300 bril: 69 g.