SHEETFED SCANNERS

Creëer een betere zakelijke omgeving met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider voor scanoplossingen. Het assortiment sheetfed zakelijke scanners van Epson is gemaakt met het oog op hoge prestaties en vormt de ideale oplossing voor drukke kantoren.

Brochure downloaden Kies nu

30 jaar ervaring – Epson maakte zijn eerste documenten­scanner in 1986, en we groeien nog steeds. Wereldwijd meer dan 1 miljoen sheetfed scanners verkocht1

Ontketen het potentieel van een dynamische workflow met ons assortiment sheetfed scanners

Ongeacht de behoeften van uw organisatie, Epson heeft de ideale sheetfed scanner om te helpen uw processen te automatiseren en uw documenten te digitaliseren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige scanners staan wij klaar om u te helpen bij het verbeteren van documentworkflows met betrouwbare, bewezen scanoplossingen.

Kies uw scanner

Dagelijks desktopscannen

WorkForce DS-530II

De intelligente keuze voor het scannen van losse vellen, die geheel nieuwe workflows mogelijk maakt met slimme functies voor het vastleggen van een groot aantal uiteenlopende documenten.

35 ppm | 50 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Geavanceerd desktopscannen

WorkForce DS-770II

Een kleine maar krachtige scanner die hoogwaardige afbeeldingen combineert met een probleemloze bediening, zodat uw bedrijf profiteert van geavanceerde documentverwerking.

45 ppm | 100 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Betaalbaar netwerkscannen

WorkForce DS-730N

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van een „connected” werkplek met deze betaalbare en zeer efficiënte standalone netwerkscanner.

40 ppm | 50 vellen ADF | USB 2.0

Meer info Bekijk de video

Intuïtief netwerkscannen

WorkForce DS-780N

De veilige en intelligente netwerkscanner met software voor gebruikersidentificatie en taakbeheerfuncties op maat voor het effectief scannen en delen van documenten.

45 ppm | 100 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Professioneel A4-scannen

WorkForce DS-870

Scannen met hoge snelheid, met gebruiksvriendelijke verwerkingsmogelijkheden voor probleemloos documentbeheer.

65 ppm | 100 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Productie A4-scannen

WorkForce DS-970

Snel en hoogwaardig scannen in veeleisende scanomgevingen.

85 ppm | 100 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Professioneel A3-scannen

WorkForce DS-30000

Compacte A3-desktopdocumentscanner voor grote volumes die een breed scala aan media kan scannen.

70 ppm | 120 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Productie A3-scannen

WorkForce DS-32000

Innovatieve, A3-documentscanner voor intensief gebruik met de juiste flexibiliteit en prestaties voor een groot aantal verschillende scanomgevingen.

90 ppm | 120 vellen ADF | USB 3.0

Meer info Bekijk de video

Betaalbaar desktopscannen

WorkForce DS-410

Betaalbaar desktopscannen met gebruiksvriendelijke Document Capture Pro-software.

26 ppm | 50 vellen ADF | USB 2.0

Meer info Bekijk de video

Schaalbare modulaire architectuur

Met onze schaalbare modulaire architectuur (SMA) hebben de technici van Epson een breed scala aan producten kunnen ontwerpen waarmee u de juiste apparaten kunt aansluiten binnen uw organisatie.

Gebruikers profiteren van een vertrouwd ontwerpconcept dat eenvoudig en intuïtief gebruik mogelijk maakt voor een comfortabelere en productievere werkomgeving.

Uitstekende prestaties

WorkForce sheetfed scanners bieden prestaties op productieniveau. Met snelheden tot 85 pagina's of 170 afbeeldingen per minuut is een werkcyclus van 9000 pagina's per dag mogelijk. Zo kunnen bedrijven voldoen aan de behoeften van de drukste afdelingen.

Innovatieve kenmerken

Met superieure papierinvoertechnologie kan het assortiment veeleisende media scannen met diktes van 27 g/m2 tot wel 413 g/m2. Innovatieve functies om de snelheid van de scanner te regelen en het papier te beschermen tegen schade garanderen een soepele werking.

Bekroond

Epson steekt er met kop en schouders bovenuit wat betreft het ontwikkelen van duurzame kantoortechnologie. De producten van het bedrijf dragen bij aan een afvalloze samenleving en een kringloopeconomie door het assortiment printers, scanners en TCO-gecertificeerde projectoren.

Netwerk­functionaliteit

Download functierijke softwarepakketten waarmee beheerders taken, gebruikers en apparaten kunnen beheren voor een efficiënte workflow. Met vooraf ingestelde taken op het apparaat of het werkstation, biedt het gebruikers een eenvoudige scanervaring die productiviteit vergroot. Klik hieronder voor meer informatie over Document Capture-software en Epson Device Admin.

Epson
Device Admin
Meer info

Flexibel scannen

Scan direct vanaf het touchscreen van de scanner en creëer aanpasbare voorinstellingen en lay-outs zonder dat u een computer nodig hebt. U kunt ook scannen en delen met Epson ScanSmart-software op uw pc of Mac, of via uw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app.

Epson Smart Panel

Downloaden uit de App Store Downloaden uit Google Play

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

De velden die met een '*' zijn gemarkeerd, zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.
Ik bevestig dat ik 16 jaar of ouder ben.
  1. Het aantal wereldwijd verkochte sheetfed scanners van 2010 tot 2018. Gebaseerd op de driemaandelijkse scannertracker van InfoTrends voor het tweede kwartaal van 2019.
Contact opnemen

Overslaan

 

Overslaan