SAMENWERKEN
IN DE VRIJE TIJD

Technologische oplossingen voor vrijetijdsbeleving

De vrijetijdssector staat enorm onder druk, vooral veroorzaakt door de mensen die er zelf gebruik van maken. Consumenten worden steeds veeleisender in hun vrije tijd en verwachten van elke ervaring dat deze een interessant gesprekspunt vormt, waard is te delen op social media en een gevoel van voldoening oplevert. Dankzij de technologie van Epson wordt elk bezoek de moeite waard. Ongeacht of het gaat om efficiëntie in de back-office of het verkrijgen van concurrentievoordeel, onze innovatieve oplossingen staan garant voor een aangename en allesomvattende klantervaring.

De bezoekerservaring opnieuw uitvinden

Gebruik innovatieve technologie die bezoekers begeleidt en informeert en hen een indrukwekkende beleving biedt.

De bezoekerservaring opnieuw uitvinden

Ongeacht of klanten in de rij staan te wachten, deelnemen aan de attractie of behoefte hebben aan service of informatie, waar het om gaat is dat zij een onvergetelijke ervaring beleven. Maak gebruik van innovatieve technologie die bezoekers begeleidt en informeert en hen een indrukwekkende beleving biedt.

Zorg voor een 'wauw'-moment met de Epson laserinstallatieprojector, waarmee u beelden tot 1000" kunt projecteren op vloeren, wanden, gebouwen of objecten en fysieke en virtuele ervaringen kunt combineren – of het nu voor een meeslepende educatieve beleving is of voor een multisensorische 4D-ervaring.

Bied entertainment waar u ook bent dankzij flexibele installatie en oplossingen die geschikt zijn voor de meest veeleisende monumentale panden. Projecties kunnen 360 graden in elke gewenste richting worden verplaatst: horizontaal, verticaal of gedraaid. Portrait-projectie wordt nu ook ondersteund.

Bied een nieuw perspectief met de Moverio multimediabril van Epson. Gebruik Augmented Reality om scenes te reproduceren in 3D, informatielagen toe te voegen en het verhaal dat u wilt vertellen te visualiseren, zodat uw bezoekers de attracties interactief kunnen beleven.

Bied mogelijkheden voor zelfverkenning en bewegwijzering met de interactieve displays van Epson; ideaal voor informatiepunten, educatieve activiteiten en visuele hoogtepunten om uw bezoekers in beweging te houden en te zorgen dat ze op onderzoek uitgaan.

Geef uw attractie een persoonlijke tint met gepersonaliseerde foto's, kaarten, kunst en andere waardetoevoegende printproducten die u te koop aanbiedt op de belangrijkste verkooppunten, en produceert met de Epson SureLab-productieprinter.

Biedt uw klanten service waar ze ook zijn met Epson's reeks draagbare kassabonprinters voor werknemers die onderweg zijn. Voeg waarde toe en maak het de bezoeker gemakkelijk door transacties uit te voeren op elke gewenste plek.

Investeer in de toekomst

Vrijetijdsorganisaties moeten zich richten op nieuwe manieren waarop ze bezoekers kunnen aantrekken en behouden in dit tijdperk van de mondige klant.

Investeer in de toekomst

Vrijetijdsorganisaties moeten zich richten op nieuwe manieren waarop ze bezoekers kunnen aantrekken en behouden in dit tijdperk van de mondige klant. Stroomlijn tijdrovende processen en bespaar geld door een betere klantenservice te bieden.

Verbeter uw ervaring met nieuwe en spannende content dankzij de Moverio-multimediabril van Epson. Deze heeft een robuust ontwerp en een lange batterijduur en is geschikt voor intensief gebruik met opties voor gebruiksvriendelijke beheerfuncties voor het machinepark. Breng uw wereld tot leven met Augmented Reality, elke dag weer opnieuw.

U kunt rekenen op betere efficiëntie dankzij Epson’s WorkForce Pro multifunctionele printers en intelligente scanners. Intelligente functies verbeteren de workflow en levering van service, terwijl effectiever documentbeheer de uitvaltijd tot een minimum beperkt.

Maak een grootse indruk met Epson’s SureColor-grootformaat­printers door pakkende, high-definition displays te produceren die uw promotieactiviteiten benadrukken en de verkoop stimuleren.

Produceer tickets en ID-pasjes on-demand met de ColorWorks-labelprinters van Epson. Creëer gepersonaliseerde, opvallende toegangskaarten, passen en ID-badges in kleur, ter verbetering van de visuele identificatie.

Geniet van zorgeloze betrouwbaarheid met een onderhoudsvrije laserprojector met een garantie tot 12.000 uur/vijf jaar1. Ideaal voor digitale informatieborden die moeilijk toegankelijk zijn.

Genieten van de resultaten

Het creëren van een zinvolle betrokkenheid voor elke bezoeker vereist attracties die zowel de individuele bezoeker als de bezoeker in het algemeen aanspreken.

Genieten van de resultaten

Het creëren van een zinvolle betrokkenheid voor elke bezoeker vereist attracties die zowel de individuele bezoeker als de bezoeker in het algemeen aanspreken. Met de juiste technologie kunt u bezorgdheden wegnemen en een nieuwe beleving ontwerpen waardoor uw bezoekersaantal zal groeien.

Onderscheid u van de concurrentie door uw bezoekers in een alternatieve werkelijkheid te laten stappen of door ze hun eigen persoonlijke gids te bieden. De Moverio-multimediabril van Epson kan volledig worden aangepast aan uw attractie en de behoeften van uw bezoekers.

Voeg meerdere informatielagen toe door uw bezoekers directe interactie met de content aan te bieden via de krachtige functionaliteit van aanraakschermen. Onze interactieve displays zijn schaalbaar tot 100”, zodat iedereen van de beste weergave kan profiteren – waarbij er voor de jongere doelgroepen ook de mogelijkheid bestaat om aantekeningen te maken met een pen of vinger.

Laat mensen helemaal opgaan in multimediacontent die op maat kan worden gemaakt voor verschillende doelgroepen. Met de 4K-beeldverbeteringsoptie bieden de installatieprojectoren van Epson een enorme creatieve vrijheid en een ongeëvenaarde kijkervaring.

Stel meer klanten tevreden met continu bijgewerkte informatie en supersnelle service. Mensen hebben belangstelling voor de kleinere details en willen op de hoogte blijven. En onze labelprinters, WorkForce-printers en zakelijke scanners maken een enorm verschil door het administratieproces te versnellen.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op de afdrukkosten door over te stappen op Epson

Gebruik onze calculator voor de totale eigendomskosten

MEER INFORMATIE

Bescherm de toekomst van de planeet

Wij begrijpen het belang van grotere duurzaamheid voor toekomstige generaties.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson begrijpen we hoe belangrijk het is om te werken aan een duurzamere planeet voor de toekomstige generaties. Daarom ontwikkelen we onze afdrukoplossingen zo milieuvriendelijk mogelijk.

Behaal uw milieudoelstellingen

met tot 99% minder afval dankzij de WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS). Verbruik tot 96% minder energie met de WorkForce Pro-printers5 en verdubbel de afdruksnelheid met een stroomverbruik dat de helft lager ligt met de WorkForce Enterprise-serie6.

Bespaar elektriciteit en CO2 met de WorkForce Pro-modellen, die tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten2.

Verlaag het stroomverbruik met de eco-modus op uw interactieve displayoplossingen en verleng de levensduur van de lamp.

Verklein uw CO2-voetafdruk met scanners zonder opwarmtijd en verlaag uw stroomverbruik dankzij de ingebouwde ReadyScan-technologie.

5 simpele stappen naar een duurzamere toekomst voor Europa

Eén technologie tegelijk

INFOGRAPHIC DOWNLOADEN

 

Bekijk wat u kunt besparen

Bereken de elektriciteits- en CO2-besparingen die een WorkForce Pro-printer zou kunnen opleveren met onze calculator.

 
  • Tot 92% minder CO2-uitstoot dan bij laserprinters3
  • Tot 96% minder energieverbruik dan laserprinters2
  • Tot 94% minder afval dan laserprinters2
  • Tot 3,5 x sneller dan laserprinters2
 

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Service en ondersteuning

Standaardgarantie

Meer informatie over Epson-garantie.

On-site service

Meer informatie over uw onderhoudsopties, inclusief on-site ondersteuning.

Ondersteuning

Hulp nodig? Bezoek onze supportpagina voor nuttige informatie en lees hoe u contact met ons kunt opnemen.

Registreer uw aankoop

Hartelijk dank voor uw aankoop van een Epson-product en voor de tijd die u hebt genomen om het product te registreren.

Controleer uw garantie

Controleer de garantie van uw apparaat.

Aanbieding voor garantie-uitbreiding

Garantie-uitbreiding tot drie jaar op geselecteerde Epson-printers.

 

Leaseoplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Print and Save

Bespaar tijd en geld met Epson Print & Save

Print365

Printen naar behoefte, probleemloos en zonder verborgen kosten.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Verwacht meer van uw projector

Haal meer uit uw projector

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om uw projector te verrijken en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant4 begrijpen wij uw behoefte aan de juiste projectieoplossingen, waardoor u eenvoudig en effectief kunt presenteren hoe en waar u maar wilt.

MEER INFORMATIE

Zakelijke beeldverwerkings­oplossingen

Een breed scala aan oplossingen voor alle mogelijke soorten bedrijven

De apparaten van Epson zijn compatibel met softwareservices en -oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de workflow in uw organisatie, het beheersen van de kosten en het bevorderen van de efficiëntie. Daarnaast maken ze de naadloze integratie van apparaten mogelijk in voortdurend veranderende omgevingen.

MEER INFORMATIE

Grootschalige entertainment bieden

Stimuleer de zintuigen en vervoer uw publiek in een nieuwe dimensie via vaste projectorinstallaties of verhuurtoepassingen voor theaterzalen. Door verschillende Epson-installatieprojectoren in combinatie met edge blending te gebruiken, kunt u meeslepende beelden weergeven op een veel groter oppervlak en indrukwekkende, sfeervolle ervaringen realiseren voor uw bezoekers. U kunt elk detail recreëren en multimediacontent op maat aanpassen voor uw publiek, zelfs in kleine ruimten.

Word een meester in het vertellen van verhalen

Met Epson's iProjection is het eenvoudig om verbinding te maken tussen een iOS- of Android-apparaat en een Epson-projectieoplossing met netwerkfunctionaliteit, zodat u draadloos beelden, documenten en webpagina's kunt projecteren. Dit vormt een eenvoudige en uitermate effectieve manier van presenteren, met één tik op het scherm. U kunt ook de ingebouwde annotatieknop selecteren om een pen, markeerstiften of gum te gebruiken, met opties voor kleur en dekking, zodat de boodschap echt altijd overkomt.

Actief verkennen stimuleren

Beschouw uw locatie als een leeg canvas waarop u een allesomvattende vrijetijdsbeleving kunt ontwikkelen die het publiek verbindt met de attractie. Met digital signage kunt u actuele informatie weergeven in real-time, van geplande evenementen en bestemmingen tot menu's en andere entertainmentopties. De interactieve displays van Epson zijn ook zeer aantrekkelijk voor digitaal actieve klanten die zelfstandig dingen willen ontdekken of hun kennis willen testen.

De bezoekerservaring opnieuw uitvinden

Gebruik innovatieve technologie die bezoekers begeleidt en informeert en hen een indrukwekkende beleving biedt.

Investeer in de toekomst

Vrijetijdsorganisaties moeten zich richten op nieuwe manieren waarop ze bezoekers kunnen aantrekken en behouden in dit tijdperk van de mondige klant.

Genieten van de resultaten

Het creëren van een zinvolle betrokkenheid voor elke bezoeker vereist attracties die zowel de individuele bezoeker als de bezoeker in het algemeen aanspreken.

Bescherm de toekomst van de planeet

Wij begrijpen het belang van grotere duurzaamheid voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie over bedrijfsoplossingen contact met ons op. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Start uw ontwikkeling

Zorg dat elk detail telt

Verander tickets, toegangspassen en polsbandjes in branded of promotionele aandenkens. Met Epson ColorWorks-labelprinters kunt u kleurenlabels afdrukken on-demand, zodat u de details eenvoudig kunt aanpassen aan de omgeving, het evenement of de betreffende voorstelling en vervolgens op diverse media kunt printen.

Laat uw bezoekers actief deelnemen

De interactieve displays van Epson zijn bijzonder geschikt voor bewegwijzering en samenwerking. Gebruik ze bij informatiepunten en in lesruimten, zodat bezoekers zelf op verkenning kunnen gaan en deel kunnen nemen aan de thematische activiteiten via het aanraakscherm, door hun vingers of de meegeleverde, snelreagerende pennen te gebruiken.

Demonstreer uw fantasie

Vervoer complete ruimten naar een andere wereld. Met Epson-installatieprojectoren kunt u spectaculaire displays realiseren in verbeterde 4D-kwaliteit en enorme projecties afstemmen op een gebouw, muziek, verhaal of andere effecten voor een ongekende multisensorische ervaring.

Betrouwbaar afdrukken van kassabonnen op hoge snelheid

De kassabonprinters van Epson zijn ontworpen om te blijven werken in zelfs de meest veeleisende retailomgevingen. De TM-T88VI is een geavanceerde kassabonprinter met hoge afdruksnelheden en hoge betrouwbaarheid, plus geavanceerde functies ter ondersteuning van zowel mobiele, als web- en pc-gebaseerde POS.

Bied de service waar zij behoefte aan hebben

Ongeacht of u een kleine vrijetijdsruimte hebt en gebruikmaakt van het Replaceable Ink Pack System (RIPS), of een grotere recreatiefaciliteit beheert met de WorkForce Enterprise-oplossing, Epson zorgt dat al uw administratieve behoeften in de back-office gedekt zijn. U kunt bijvoorbeeld ingevulde lidmaatschapsformulieren scannen op een stand bij de kaartverkoop en deze doorsturen naar het hoofdkantoor voor snelle goedkeuring en met een positieve klantervaring als gevolg.

Overtref de verwachtingen van de klant

Met de grootformaatprinters van Epson kunt u hoogwaardige posters, banners, prints en meer produceren, zonder dat u daar een professionele print-shop bij nodig hebt.

Bied meeslepende ervaringen

De doorzichtige Moverio-multimediabril van Epson maakt het mogelijk augmented content naadloos over de echte wereld heen te leggen, waardoor cultureel erfgoed, evenementen, concertpodia en fabrieksrondleidingen toegankelijker en onderhoudender worden, zonder dat bezoekers worden afgeleid van de getoonde voorwerpen en attracties.

Creëer persoonlijke verhalen

Produceer gepersonaliseerde foto's, certificaten en kaarten terwijl klanten de ervaring beleven. De SureLab-fotoprinters van Epson maken visuele verhalen die uw bezoekers kunnen meenemen en delen.

Producten

Casestudy's

Previous Next

Resources

Hier vindt u een groot aantal informatiebronnen met betrekking tot de vrijetijdssector. Deze omvatten artikelen, casestudy's, infographics en brochures, met informatie over Epson-producten, oplossingen en markttrends.

MEER INFORMATIE

Nieuws en evenementen

Ongeacht of u geïnteresseerd bent in inleidende seminars, programmeer- of onderhoudscursussen dan wel gebruikerstraining, onze deskundigen zijn graag bereid hun kennis met u en uw personeel te delen.

Resultaten filteren

Previous Next

Er zijn momenteel geen handelsbeurzen of evenementen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

CONTACT OPNEMEN

Vul hieronder uw gegevens in als u meer wilt weten over Epson's oplossingen voor de vrijetijdssector. Een Epson-vertegenwoordiger neemt dan contact met u op.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.

  1. Van toepassing voor de modellen: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving
  3. Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen). 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.)
  4. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.
  5. Theme park of the future, Attractions Magazine
  6. Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W – 320 W met een afdruksnelheid tot 100 ppm. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken