AFDRUKOPLOSSINGEN VOOR THUIS

Wilt u documenten, kiekjes van de feestdagen of gekoesterde foto's afdrukken? Probeer onze Expression-reeks.

BROCHURE DOWNLOADEN BROCHURE DOWNLOADEN

Maak kennis met de Expression-reeks

Maak gebruik van de Expression-reeks van Epson voor het printen van uw dagelijkse documenten, vakantiekiekjes, foto's waar trots op bent en meer. Geniet van de vrijheid om af te drukken vanaf laptops, smartphones en tablets met onze Wi-Fi modellen. Deze printers maken gebruik van individuele inktcartridges voor het produceren van betrouwbare, levendige kleuren en duidelijke afdrukken, zodat u alleen de gebruikte kleur hoeft te vervangen van de vier, vijf of zes kleuren inktsets. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en integreren bij u thuis dankzij hun compacte en stijlvolle ontwerp. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd dankzij de permanente Micro Piezo-printkop.

EXPRESSION HOME

Voor dagelijkse documenten en foto's

Expression Home

EXPRESSION PREMIUM

Voor prachtige glanzende foto's en scherpe documenten

Expression Premium

EXPRESSION PHOTO

Voor superieure, duurzame foto's

Expression Photo

Productreeks

ReadyPrint

Of u nou veel of weinig print, foto's met volle kleuren of eenvoudige zwart-witdocumenten, ReadyPrint heeft een plan dat voldoet aan uw printbehoeften. Onze geweldige printplannen zorgen ervoor dat u nooit meer zonder inkt zit, dankzij automatische leveringen van nieuwe inkt, rechtstreeks aan huis. Kies simpelweg het plan dat het beste bij u past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint.

Meer informatie
Need Help Need Help

Hulp bij het kiezen van de juiste inkt voor uw afdruktaken

Of u nu huiswerk of het huishoudboekje afdrukt, fotoalbums van uw gezin maakt of uw fotografische vaardigheden verder aanscherpt, wij hebben een geschikte inktset voor u.

Ontdek welke combinatie van printer en inkt aan uw eisen en behoeften voldoet met ons selectiehulpmiddel.

De beste inkt voor uw behoeften tonen

1 Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email print, Epson Remote Print Driver en Epson scan-to-cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.be

2 De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een afdruk is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken.