STEL DE MOGELIJKHEDEN VOOR

Met de SureLab D-serie van Epson zijn de mogelijkheden om uw bedrijf uit te breiden eindeloos.

Contact opnemen

Biedt uw klanten meer

De SureLab D-serie heeft twee standaarduitvoeringen en biedt dus een variatie aan combinaties aan voor verschillende productiebehoeften. De modulaire opzet ondersteunt alles van een kleinschalige productie vanaf een bureau (via een kiosk op de winkelvloer) tot een grootschalige productie met een minilab. U kunt oplossingen toepassen die bij u aansluiten of het nu om zelfbediening of om bediening in een winkel gaat.

De printers uit de SureLab D-serie kunnen gebruikt worden als afzonderlijke eenheden, of als een krachtige productie-operatie om zo hoogwaardige afdrukken met lage totale eigendomskosten te bieden. De SureLab D-serie kan een breed assortiment aan media, breedtes en formaten ondersteunen. U kunt uw klanten meteen meer keus dan ooit tevoren aanbieden, vanwege het brede assortiment van creatieve printproducten met toegevoegde waarde.

SureLab gebruiken

Producten en oplossingen

SURELAB SL-D800

De SureLab SL-D800 bouwt voort op het succes van zijn voorganger: de SL-D700. De printer is compact (dezelfde grootte als de SL-D700), duurzaam en ontworpen voor snelheid, flexibiliteit en het commercieel afdrukken van foto's van hoge kwaliteit. De printer is ontworpen om lang mee te gaan en past naadloos in de werkomgeving dankzij de robuuste, stevige papierlade en het verbeterde design van de spindle. Daarnaast is de uitvaltijd aanzienlijk verminderd dankzij het intuïtieve twee-stapsproces voor het vervangen van de papierrol.

Commerciële fotoproductieprinter

De printer is niet alleen ontworpen om foto's van hoge kwaliteit op verschillende soorten media af te drukken, maar ook kaarten, kunstreproducties en andere printproducten.

Meer informatie

Flexibel, afdrukken van productiekwaliteit

SL-D800 met drivers

De printer is uitgerust met een Mac- en pc-driver, zodat er afgedrukt kan worden vanuit iedere toepassing. De printkwaliteit is ingesteld voor het afdrukken van productiefoto's en de SL-D800 is de ideale keuze voor mensen die zoeken naar eenvoudige plaatsing op het bureau, draagbaarheid en hoge productie printsnelheden. De printer kan ook gebruikt worden als modulair systeem.

Belangrijkste kenmerken: SL-D800

Hoogwaardige fotoafdrukken

De SL-D800 biedt een uitstekende printkwaliteit en kleurconsistentie, doordat er wordt voortgebouwd op het commerciële succes van Epson in het afdrukken van foto's met minilab. De printer is ontworpen voor een bedrijf dat voordelige en duurzame afgedrukte foto's op aanvraag nodig heeft. De SL-D800 past ook perfect bij zijn voorganger, de SL-D700, doordat ze vergelijkbaar zijn in afdrukkwaliteit, papierbeheer en grootte.

Uitstekende flexibiliteit

De printer kan foto's, fotostrips, kaarten, uitnodigingen, flyers en reclamefolders op een breed assortiment aan media en formaten afdrukken; zoals op glanzend, zijdeglanzend en mat papier. De ondersteunde printlengtes variëren van 50-1000 mm en mediabreedtes van 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm en 210 mm.

Ondersteunt een breed assortiment aan media

Er kan op een breed aanbod van media en formaten afgedrukt worden, zoals op glanzend, zijdeglanzend en matte papierrollen.

UltraChrome D6r-S Inkt

In combinatie met de speciaal ontworpen UltraChrome D6r-S inkt produceert deze printer uitmuntende afbeeldingen met levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties.

Betrouwbaarheid

Duurzaam snijmes, lange onderhoudsintervallen, verbeterd twee-stapsproces voor het wijzigen van mediarollen en gebruiksvriendelijke Maintenance Utility.

SURELAB SL-D3000 DR en SR

Digitale dry-lab printer

De SL-D3000 is ontworpen voor milieuvriendelijke fotoproductie van afdrukken van hoge kwaliteit met een hoge printflexibiliteit. De printer heeft zes kleuren en een compact digitaal drylab, wat de productie van afgedrukte foto's uit een breed assortiment producten mogelijk maakt. Voor een nauwkeurige reproductie met een maximale resolutie van 1440 × 1440 dpi maakt de printer gebruik van Epsons bewezen Micro Piezo-printkoptechnologie, Epsons originele inkten en de LUT-technologie.

Levensechte afdrukken

Epsons UltraChrome D6-inktset omvat zes kleuren, waarmee een kleurenspectrum wordt gerealiseerd dat breder is dan dat van zilverhalide. De afdrukken zien er dan ook levendig en levensecht uit en het zwart heeft een uitstekende densiteit. Er wordt ook een indrukwekkend gelijkmatig glansniveau geleverd.

Dit betekent dat afdrukken steeds van een hoge kwaliteit zullen zijn. De energiezuinige SL-D3000 gebruikt aanzienlijk minder energie dan een chemisch lab doordat er geen chemicaliën worden gebruikt tijdens het fotoverwerkingsproces. Dit is natuurlijk beter voor het milieu.

Een variëteit van materialen en mediasoorten

Gebruikers kunnen een verscheidenheid aan materialen tussen 4 en 12 inch (10 - 30 cm) breed en 3,5 tot 48 inch (9 tot 121 cm) lang gebruiken. De SL-D3000 kan dan ook foto's, kaarten, uitnodigingen, brochures en folders drukken op speciaal hoogglanzend, zijdeglanzend en mat papier. De uitvoering met dubbele rollen staat twee verschillende mediasoorten toe en/of twee verschillende rolbreedtes die tegelijkertijd aangevuld kunnen worden om verscheidenheid en productiviteit te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Hoogwaardige afdrukken

De Micro Piezo-technologie, met een maximale resolutie van 1440 x 1440dpi, een gespecialiseerde UltraChrome D6 inktset, een breed kleurenspectrum, kleurnauwkeurigheid, levensechte en duurzame afdrukken.

Veelzijdig

Afdrukken op glanzend, zijdeglanzend en matte media, afdrukken tot 12 inches (30 cm) breed, uitvoering met dubbele rollen staat twee verschillende mediasoorten toe of rolbreedtes kunnen worden gevuld.

Lage totale eigendomskosten (TCO) en milieubelasting

De energiezuinige SL-D3000 verwarmt geen inkt of chemicaliën en heeft geen watertoevoer of luchtfilter. Er is ook geen opslag en afvoer van chemicaliën nodig.

Gebruiksvriendelijk

Er is weinig onderhoud en chemicaliën hoeven niet verhit of voorbereid te worden. De printer heeft ook een optionele A4-sorteerder. Afdruktaken zijn eenvoudig in te stellen met de optionele OrderController-software, waarin ook enkele basismogelijkheden voor het bijwerken van foto's zijn opgenomen.

Van bestelling tot afdrukken in vijf eenvoudige stappen

Stap 1: Afbeeldingen kiezen

Stap 2: Voorinstelling kiezen

Stap 3: Selecteer het aantal kopieën

Stap 4: Beoordelen en aanpassen

Stap 5: Optionele verificatie

Ontwikkeld voor een optimale fotoproductie

De printer levert een selectie van presets om menselijke fouten tijdens drukke periodes tegen te gaan, evenals stappen die eenvoudig te volgen zijn.

De SureLab OrderController kan een workflow voor afdrukken creëren die bestellingen ordent en tot 300 presets heeft om verschillende producten aan te kunnen bieden.

De specificaties voor de SureLab OrderController LE wijken af

De SureLab OrderController heeft verschillende presets om aan vereisten van klanten tegemoet te komen en heeft ook diverse mogelijkheden om bestellingen prioriteit te geven.

De functies van fotobewerking omvatten aanpassingen van grootte, knippen, scherpte, helderheid, resolutie, kleur, rode-ogencorrectie, enz.

Epson’s SureLab OrderController LE is een fotoproductiesoftware die een goede aanvulling is op de SureLab SL-D700 en de SureLab SL-D800 voor een verbeterde productiviteit en die van de printer een microlab maakt.

Belangrijkste kenmerken

Ondersteunt verschillende uitvoeringssystemen

De SureLab OrderController verwerkt opdrachten voor de SL-D3000DR/SR, SL-D800 en SL-D700 (tot vier printers) en andere professionele fotoprinters van Epson van groot formaat.

Flexibel

De flexibele invoer van kiosken wordt mogelijk gemaakt door gecontroleerde mappen (DPOF), onmiddellijk bladeren en TWAIN-bestuurde scanners.

Snelle en eenvoudige productie

Maak snelle en eenvoudige productie van fotosets via presets mogelijk, inclusief geavanceerde functies voor afbeeldingcorrectie.

Professionele taakverwerking

Pas de vooraf ingestelde instellingen aan tijdens verificatie om aan eisen voor professionele opdrachten te kunnen voldoen. Ondersteunt verschillende afdruklengtes in één bestelling. Biedt een assortiment aan rugopdrukmogelijkheden.

Gebruiksgemak

Ondersteunt verschillende niveaus van bedieningservaring. Waarschuwingsberichten voor problemen met lage resolutie, bijsnijding en het toevoegen van randen.

Beste werkwijze

Casestudy’s

Meer informatie over onze media en inkt

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.