OPLOSSINGEN VOOR FINANCIËLE INSTELLINGEN

Wanneer een soepele werking en de behoefte aan snelle transacties zeer belangrijk zijn, helpen wij u deze behoeften te vervullen met onze betrouwbare en snelle technologie.

Banken en financiële instellingen hebben behoefte aan een gestroomlijnde werking om papieren en elektronische documenten te beheren. Wij begrijpen dit en daarom hebben we een reeks van producten en diensten voor vlotte klantbediening en effectief beheer van het backoffice-proces.

Processen stroomlijnen

Technologie zorgt voor een vlot verloop van de backoffice. Investeer daarom in apparatuur van een betrouwbaar merk met bewezen deskundigheid, om uitvaltijd te vermijden. En omdat afdrukken van essentieel belang is zorgen onze producten voor een vermindering tot 50%1 voor uw kosten per pagina en tot 80%2 op uw energieverbruik.

 • Documenten integreren

  U kunt papieren documenten gemakkelijk elektronisch integreren in uw werkstroom met onze zakelijke scanners.

 • Bankboek afdrukken

  Ze zijn belangrijk, maar ook moeilijk te verwerken. Wij scannen ze en drukken ze af op een snelle en juiste wijze.

 • Transacties versnellen

  Wanneer u cheques of streepjescodes moet scannen of afdrukken, zijn wij snel en nauwkeurig.

 • Gemakkelijk documentbeheer

  Wanneer papieren documenten belangrijk zijn, vereenvoudig de werkstroom door ze te digitaliseren met onze zakelijke scanners.

 • Voor al uw behoeften

  Als u kwitanties in welke vorm dan ook moet afdrukken, indien gewenst met streepjescodes of kleuren, dan kun wij helpen.

 • Helder communiceren

  Gegevens delen moet gemakkelijk zijn: onze projectoren zorgen ervoor dat uw bericht helder en levendig is.

 • Het kantoor organiseren

  Papierdocumenten archiveren moet gemakkelijk zijn. Laat onze labelmakers uw kantoor organiseren.

 • 1) Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen (indien beschikbaar) voor inktpatronen en gepubliceerde rendementen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK die geldig waren in juni 2013.


 • 2) Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus, in juni 2013.

Financiële hulpbronnen

Maak gebruik van een breed scala aan hulpbronnen voor de financiële sector. Deze omvatten artikelen, casestudy's, infographics en brochures, met informatie over Epson-producten, oplossingen en trends op de markt.

Meer informatie

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de financiële sector en het bankwezen van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN