EPSON CONNECT

Eenvoudig printen vanaf o.a. tablets, smartphones
EPSON CONNECT
EPSON IPRINT-APP

Uw app voor printen, scannen en nog veel meer

Met uw smartphone of tablet-pc kunt u altijd en overal op een Epson-printer afdrukken - Epson iPrint maakt het u heel eenvoudig. Download en installeer deze geweldige gratis app en u bent klaar om webpagina's, Microsoft Office-documenten, foto's en PDF's te printen, scannen en kopiëren.

Instructievideo's iPrint

1. Epson Connect instellen

How to Register for Epson Connect using Epson iPrint

2. Lokaal netwerk instellen

How to Set Up a Wireless Epson Printer to Print Using Epson Print

3. Geheugentoegang

How to Save Photos to a Memory Device using Epson iPrint

4. Scannen en opslaan

How to Scan from a Wi-Fi Enabled Epson printer using Epson iPrint

5. Copy

How to Photocopy a Document Using Epson iPrint

6. Online opslag

How to Print from Online Storage using Epson iPrint

7. Foto printen

How to Print Photographs using Epson iPrint

8. Opgeslagen document printen

How to Print a Saved Document using Epson iPrint

9. Een webpagina printen - Android

How to Print a Web Page using Epson iPrint - Android

10. Een webpagina printen - iOS

How to Enable Web Page Printing in iOS

Belangrijkste kenmerken

EPSON CREATIVE PRINT-APP

Uw app om creatief bezig te zijn met uw foto's vanaf uw smart device.

Laat uw creativiteit zien met uw smartphone of tablet dankzij de Creative Print-app. Hiermee kunt u heel eenvoudig foto's afdrukken vanaf uw smart device. Bovendien kunt u collages maken, wenskaarten aanschaffen, briefpapier van een persoonlijk tintje voorzien, direct afdrukken op cd's en dvd's en uw foto's omzetten in een leuk kleurboek.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

EPSON EMAIL PRINT

Print vanaf elke locatie: stuur het bestand gewoon per e-mail naar uw printer1.

De nieuwste printers van Epson hebben hun eigen e-mailadres. Ze kunnen automatisch bijlagen, zoals foto's en documenten, afdrukken die naar dit e-mailadres worden gestuurd. Telefoon, tablet of laptop: print vanaf elk apparaat, waar ook ter wereld, door simpelweg een e-mail te sturen naar de printer.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

EPSON SCAN TO CLOUD

Scan rechtstreeks naar accounts in de cloud

U kunt documenten of foto's scannen met slechts een paar tikken op het bedieningspaneel van de printer en de bestanden rechtstreeks versturen naar een e-mailadres of opslaglocatie in de cloud. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat uw printer verbonden is met het internet.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

EPSON REMOTE PRINT

Overal geavanceerd printen via uw computer¹

U hoeft niet thuis te zijn om bestanden naar de printer te sturen vanaf uw computer. Installeer Remote Print om de kracht en het bereik van uw computer of laptop te vergroten. U hoeft slechts op Bestand/Afdrukken te klikken om uw bestand naar een Epson-printer te sturen, waar u ook bent1. U hoeft zich niet druk te maken over problemen met de opmaak of het lettertype. Bovendien hebt u toegang tot geavanceerde afdrukopties.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

COMPATIBELE DIENSTEN

Andere compatibele printoplossingen

Naast de printservices van Epson Connect zijn er ook een aantal andere afdrukoplossingen die compatibel zijn met Epson-printers en smart devices.

Ingebouwde Android printing-functie dankzij de Epson Print Enabler

Omdat de afdrukfunctie is ingebouwd in Android 4.4 of hoger, hebt u geen afzonderlijke app meer nodig om af te kunnen drukken. Na het downloaden van de gratis Epson Print Enabler, gaat u naar de optie Afdrukken onder het Menu-pictogram voor ondersteunde apps. Dankzij de integratie in Chrome, Gallery en Gmail, kunt u nu eenvoudig webpagina´s, foto´s en e-mailberichten afdrukken. U kunt Android Printing ook gebruiken vanuit Drive en Quickoffice, zodat u uw documenten eenvoudig kunt afdrukken.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

Mopria

De Mopria Alliance is een non-profit ledenorganisatie van toonaangevende wereldwijde technologiebedrijven met de gedeelde doelstelling om het draadloos afdrukken vanaf smartphones, tablets en andere mobiele apparaten intuïtief eenvoudig te maken.

Epson print and scan

Via Epson Print and Scan kunt u genieten van een uitzonderlijke afdruk- en scan-ervaring. De app is te vinden in het startscherm van de via Wi-Fi verbonden alles-in-één printers onder Windows 8.

Belangrijkste kenmerken

Apple Airprint

Rechtstreeks printen vanaf uw iPad, iPhone of iPod Touch. U hoeft geen software te downloaden, geen drivers te installeren en geen kabels aan te sluiten. Met een paar tikken in Mail, Photos, Safari of iBooks kunt u alles dat zichtbaar is op het scherm versturen naar een Epson-printer.

Hoe werkt het?

Belangrijkste kenmerken

Compatibele apps en producten zoeken

Niets gevonden

¹ Hiervoor hebt u en internetverbinding naar de printer en een apparaat met internet en/of email nodig