THUIS GAMEN

Gaming op een TV is prima, maar het is nog veel beter als het op een supergroot scherm wordt geprojecteerd. Vertrouw op ons voor een opwindende, meeslepende ervaring in huis met ons assortiment projectoren. We bieden een oplossing voor elke gamer.

Wat is 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Wat is 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 is niet zomaar een specificatie van een resolutie. Het begrip omvat alle factoren die van invloed zijn op de beeldprestaties, waaronder de helderheid van gekleurd en wit licht, contrast, HDR10 en kleurverwerking. Daarnaast omvat het de mogelijkheid om 4K-content te ontvangen, verwerken en te projecteren. Het resultaat is dat de beelden levensechter zijn en een hogere resolutie dan Full HD hebben.

Meer informatie
Helderder en intenser gamen

Helderder en intenser gamen

Helder wit licht alleen is niet voldoende om de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Daarom levert de 3LCD-technologie van Epson-projectoren een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO). Waarom zou u genoegen nemen met een scherm met doffe, vage en levenloze kleuren? Ervaar levendige en levensechte beelden met projectoren van Epson.

Meer informatie
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Hoog contrast voor zwarttinten

Dankzij een hoge contrastverhouding tot 2.500.000:1 kunt u optimale beeldkwaliteit bieden, met scherpe contrasten en diepe zwarttinten.

Gaming-functies

Betere weergave van donkere beelden

Betere weergave van donkere beelden

Beelden in donkere gebieden (d.w.z. schaduwen) zijn beter zichtbaar

21:9 ultrabreed Full HD-compatibel

Bredere beeldverhouding zodat u meer van het scherm ziet

Grootte doet er wel degelijk toe

Grootte doet er wel degelijk toe

Zeg het alledaagse vaarwel en verander uw woning in het middelpunt van de gaming-actie met de thuisprojectoren van Epson. Of u nu online speelt of familie en vrienden uitdaagt om een potje te gamen: til de ervaring naar een hoger niveau op het grote scherm. Houd de aandacht vast met een indrukwekkend scherm tot wel 300 inch groot en beleef die gedenkwaardige momenten samen met familie en vrienden.

Pas het beeld moeiteloos aan

Pas het beeld moeiteloos aan

Wij vinden dat een projector net zo eenvoudig te bedienen moet zijn als een televisie. Daarom zijn deze projectoren snel te installeren en kunnen ze direct en op vrijwel elk oppervlak projecteren. Keystone-correctie zorgt voor snelle en eenvoudige installatie, en met duurzame lichtbrontechnologie kunt u jarenlang genieten van entertainment.

  1. Met 4K-beeldverbeteringstechnologie wordt elke pixel diagonaal verschoven, waardoor de Full HD-resolutie verdubbelt. Resolutie is Full HD in 3D-modus.
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken