REVOLUTIONAIRE AANPAK VOOR HET PRINTEN VAN DIGITALE LABELS

Produceer hoogwaardige resultaten voor uw klanten en houd de bedrijfskosten laag

SurePress digitale inkjet-labelprinter

De SurePress-serie labelprinters biedt de ideale oplossing voor labelproducenten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden.

Houd uw klanten tevreden met de uitbreiding van uw productaanbod en printmogelijkheden door SurePress. Biedt een consistent kwaliteitsproduct met maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties, en met minimale uitvaltijd.

Ontdek Epson's vorderingen op het gebied van digitale inkjettechnologie.

Hoogwaardige labels en hoge productiesnelheden

De SurePress L-6534VW UV digitale inkjet-labelprinter produceert consistente kleuren en een uitstekende afwerking bij snelheden tot 50 m per minuut.

Meer informatie over de SurePress L-6534VW

Inkt met hoge dekking

De single pass witte inkt met hoge transparantie biedt een ideale basislaag voor het printen van levendige kleuren op transparante of metallic substraten. De helderwitte inkt reproduceert ook ondoorzichtige fijne tekst en lijnen.

Veelzijdige en aanpasbare processen

De SurePress L-6534VW biedt een methode voor het printen van variabele gegevens in full-colour en ondersteunt een breed scala aan substraten voor diverse toepassingen. De Corona Treater, webreiniger, ionisator en een extra UV-lamp worden standaard meegeleverd.

Gebruiksvriendelijk

Het touch screen met een zeer intuïtieve interface waarmee u alles kunt regelen, is eenvoudig te gebruiken. De taakconfiguratie kan snel worden ingesteld en de bedrijfsstatus kan op elk moment worden gecontroleerd.

Verbeter uw productiviteit door de veelzijdigheid optimaal te benutten

Om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van een breed afnemerspubliek, biedt de printer flexibiliteit met vier verschillende printmodi: van een hoge productiviteitsmodus, tot en met een hoge dichtheidmodus voor het breedste kleurenspectrum, kunt u uw printvereisten aanpassen en afstemmen op de verschillende markttoepassingen.

Brochure downloaden

Veelzijdige printmogelijkheden
Consistente kwaliteit

De SurePress L-4533 digitale inkjet-labelprinter is ontworpen en gemaakt door Epson voor veelzijdige printtoepassingen en consistente kwaliteit.

Meer informatie over de SurePress L-4533AW Meer informatie over de SurePress L-4533A

Uitzonderlijke kwaliteit voor het printen van labels

De Variable Sized Droplet Technology van Epson zorgt, met een minimale druppelgrootte van 3 picoliter, voor vloeiende gradaties en nauwkeurige kleuren en daarmee voor een optimale beeldkwaliteit.

Beperk het dagelijks onderhoud tot een minimum

De SurePress L-4533 is snel en eenvoudig te installeren en ontworpen voor maximale uptime en minimale gebruikersinterventie. Laat al uw printactiviteiten probleemloos verlopen dankzij het geautomatiseerde onderhoud van de printkop en hot-swappable inktcartridges.

Uitgebreid kleurenspectrum

De Epson-inkten staan bekend om hun brede kleurenspectrum en nauwkeurige kleurenreproductie. Voor nog grotere nauwkeurigheid en hogere kleurverzadiging breiden de groene en oranje inkt, naast cyaan, magenta, geel en zwart, het kleurenspectrum verder uit. Het verschil is vooral merkbaar in de heldergroene tot gele en geel-oranje-rode delen van het kleurenbereik. U kunt kleuren nauwkeuriger afstemmen en dankzij de hoogverzadigde kleuren worden de labels nóg aantrekkelijker.

Breid uw aanbod uit en verhoog uw winst

Om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van een breed afnemerspubliek, biedt de printer flexibiliteit met vier verschillende printmodi: van een hoge productiviteitsmodus, tot en met een hoge dichtheidmodus voor het breedste kleurenspectrum, kunt u uw printvereisten aanpassen en afstemmen op de verschillende markttoepassingen.

Brochure downloaden

Casestudy’s

Bekijk de video's

  • SurePress L-4033AW tijdens DRUPA 2012
  • SurePress L-4033A
  • PrintOnLine kiest voor de digitale labelprinter SurePress L4033A
  • EAP Meziere kiest voor de digitale labelprinter SurePress L4033A

Epson's assortiment labelprinters

Handheld en desktop on-demand labelprinters, commerciële digitale labelprinters en grootformaat-labelprinters.

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

De velden die met een '*' zijn gemarkeerd, zijn verplichte velden.