VERWACHT MEER VAN UW PROJECTOR

Ontdek hoeveel flexibeler uw Epson-projector zou kunnen zijn met onze softwareoplossingen.

Haal meer uit uw beeldscherm

Benut uw displayoplossing optimaal

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om alles uit uw projector te halen en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant1 begrijpen wij de behoefte aan de juiste displayoplossingen, waardoor u gemakkelijk en effectief kunt presenteren op de manier waarop u dat wilt, wanneer u dat wilt.

Bij Epson realiseren wij ons dat inspirerende presentaties of lessen en innovatieve oplossingen hand in hand gaan. Daarom hebben wij een dynamische reeks geavanceerde projectorhulpmiddelen ontwikkeld. Of u nu meerdere projectoren beheert of dynamischer wilt werken, deze oplossingen optimaliseren uw zakelijke productiviteit en bieden u een platform voor het leveren van uw beste werk en ideeën.

Onze oplossingen

Draadloos streamen en delen

Epson iProjection-app

Windows, Mac, iOS, Chromebook en Android

iProjection is onze aanvullende draadloze beeldschermsoftware, die ontwikkeld is voor BYOD-klaslokalen, -bestuurskamers en -werkruimten.

iProjection-app voor iOS/Android iProjection-app voor Windows en Mac

Epson iProjection voor Chromebook

Deel content moeiteloos via een draadloze verbinding vanaf Chromebooks via een specifieke displayoplossing in het klaslokaal. U kunt content weergeven vanaf een enkele Chromebook of gebruikmaken van Epson iProjection-software met moderator-functie, waarbij u content van maximaal vier Chromebooks tegelijk kunt selecteren en weergeven.

Meer informatie * Houd er rekening mee dat iProjection voor Chromebook niet gebruikt kan worden als moderator, de moderator moet iProjection voor Windows, Mac, iOS of Android zijn.

Schermspiegeling (Miracast)

Projecteer draadloos vanaf geselecteerde smartphones, tablets en pc's die schermspiegeling ondersteunen. Deze technologie is gebaseerd op Wi-Fi Direct, waarmee twee apparaten een rechtstreekse peer-to-peer Wi-Fi-verbinding tot stand kunnen brengen om schermen te spiegelen. Met deze oplossing kunt u content als foto's en video's weergeven vanaf uw apparaat zonder kabels of een netwerkverbinding.

Interactiviteit en samenwerking

Met onze Easy Interactive Tools kunt u uw interactieve pen of uw vingers gebruiken als een muis voor het navigeren, selecteren, schuiven, tekenen, opslaan en voor interactie met de vanaf uw computer geprojecteerde content.

Meer informatie

Interactieve modus

De interactieve modus geeft de werkbalk weer op het geprojecteerde beeld. U kunt de pen gebruiken als muis voor het openen van toepassingen, het aanklikken van koppelingen en het bedienen van schuifbalken. U kunt ook aantekeningen maken op alle inhoud die wordt weergegeven.

Whiteboard-modus

Met de whiteboard-modus wordt het weergavegebied omgezet in een digitaal tekencanvas. Voor de achtergrond zijn drie effen kleuren en zes patronen beschikbaar. De toolbar geeft u toegang tot de basistaken voor het schrijven, tekenen, invoegen van vormen en afbeeldingen op de achtergrond. U kunt ook afbeeldingen van uw Epson-documentcamera importeren.

Monitoring en bediening

Monitoring en bediening

Epson Projector Management

Haal alles uit uw tijd door extern controle uit te oefenen. U kunt de status controleren van alle projectoren vanaf één computer, door meerdere Epson-apparaten te verbinden met een netwerk. De software bevat ook een plug-in voor Message Broadcasting om berichten te versturen naar Epson-displayoplossingen op het netwerk. De software kan ook alle displayoplossingen in een gebouw uitschakelen na werktijd.

Downloaden

Projectorinstelling

Projectieafstand-calculator

Zorg dat alles precies past

Zorg dat iedereen de content goed kan zien met de projectieafstand-calculator, waarmee u de juiste beeldgrootte en projectieafstand kunt berekenen.

Meer informatie

Calculator voor lensafstand

Wij hebben een uitgebreide calculator ontwikkeld voor onze projectoren met vaste en verwisselbare lenzen. Hiermee kunt u de projectieafstand bepalen op basis van het door u gekozen schermformaat, of omgekeerd.

Meer informatie
Epson Projector Content Manager

Epson Projector Content Manager

Met de Epson Projector Content Manager-software kunt u afbeeldingen en video's toevoegen aan afspeellijsten en opslaan op een extern opslagapparaat (SD-kaart of USB-drive). Door het opslagapparaat aan te sluiten op de projector, kunt u de content van uw afspeellijst eenvoudig projecteren zonder kabelverbinding, en daarnaast op maat gemaakte vormfilters, overlay-effecten en schema’s toevoegen.

Software downloaden
Epson Creative Projection

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection is een app waarmee u eenvoudig content op maat kunt creëren op een iPhone of iPad. Met Epson Creative Projection kunt u altijd en overal originele, duizelingwekkende content creëren om kamers, productdisplays en ruimtes om u heen op te luisteren. Epson Creative Projection biedt toegang tot diverse creatieve elementen, waardoor gebruikers aangepaste content kunnen creëren met een combinatie van video's, foto's, tekst en bestaande vooraf ingestelde filters, of nieuwe content kunnen uploaden om voor unieke effecten te zorgen.

App Store

Software-oplossingen

Selecteer softwareoplossingen

6 van de 6 bronnen

iProjection-app iOS/Android

Meer informatie

iProjection-app voor Chromebook

Meer informatie

iProjection-app voor Windows en Mac

Meer informatie

Epson Projector Management

Meer informatie

Easy Interactive Tools

Meer informatie

Epson Creative Projection

Meer informatie

Epson Projector Professional Tool

Meer informatie

Epson iProjection-app voor iOS/Android – draadloos verbinding maken en presenteren

Houd uw handen vrij om te communiceren met uw publiek en een dynamischere presentatie te geven. U bereikt dit met onze iProjection-app doordat u draadloos documenten, beelden en webpagina's rechtstreeks vanaf uw smart devices met iOS of Android kunt presenteren.

Met deze ingebouwde annotatiefunctie kunt u een digitale pen, markeerstift of gum gebruiken, met opties voor de kleur en doorschijnendheid om in real-time op het geprojecteerde beeld notities te maken of content te markeren.

Download de iProjection-app vanuit Google Play of de App Store, verbind uw smart device met hetzelfde netwerk als de projector en start vervolgens de iProjection-app.

Downloaden uit de App Store Download in Google Play

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection is een app waarmee u eenvoudig content op maat kunt creëren op een iPhone of iPad. Verfraai elke ruimte door uw foto's en films te combineren met de ingebouwde sjablonen en stempels in de app.

Met Epson Creative Projection kunt u altijd en overal originele, duizelingwekkende content creëren om productdisplays en ruimtes om u heen op te luisteren.

Epson Creative Projection is alleen beschikbaar in de App Store. Bekijk de online gebruiker­shandleiding.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Met de Epson Projector Professional Tool kunt u snel en eenvoudig perfect uitgelijnde beelden creëren. Ons gratis, downloadbare softwareprogramma verbetert de configuratiesnelheid voor installaties met meerdere projectoren. Het geeft u ook directe toegang tot meer geavanceerde technieken.

Download Epson Professional software

iProjection-app voor Windows en Mac

Houd interactieve vergaderingen en verbind tot wel 50 apparaten aan één projector via een netwerk. Vervolgens kunt u inhoud van maximaal vier apparaten selecteren en projecteren.

Download voor Windows Download voor Mac

Installeren voor Windows

Snelle en geavanceerde verbinding met projector

Handmatig zoeken naar projector

Een profiel maken/organiseren

Projector ophalen uit profiel

Projectoropties instellen

Overzicht moderatormodus

Moeiteloos content delen

Met de Epson iProjection-app voor Chromebooks kunnen gebruikers zich gemakkelijk door het klaslokaal bewegen door Chromebooks draadloos te delen met het beeldscherm in het klaslokaal. De Epson iProjection-app voor Chromebooks kan content weergeven vanaf een enkele Chromebook op een Epson-projector.

Download de Epson iProjection-app vanaf deChrome Web Store. Zorg ervoor dat uw Chromebook en de Epson-projector zijn verbonden met hetzelfde netwerk voordat u de Epson iProjection-app installeert.

Raadpleeg de handleiding van uw projector voor meer informatie over hoe u het product kunt verbinden met een netwerk.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Learn more

Easy Interactive Tools – alles binnen handbereik

Maak uw presentaties en lessen interessanter door in real-time aantekeningen te maken op het scherm met behulp van een interactieve pen of uw vingers. De annotatie- en whiteboard-functie voor content helpt om uw publiek geboeid te houden en alles wat u op het scherm doet kan vooraf worden voorbereid, waardoor u niet veel tijd kwijt bent aan het maken van aantekeningen.

Download voor Windows Download voor Mac

Epson Projector Management

Haal alles uit uw tijd door extern controle uit te oefenen. U kunt de status controleren van alle projectoren vanaf één computer, door meerdere Epson-apparaten te verbinden met een netwerk. De software bevat ook een plug-in voor Message Broadcasting om berichten te versturen naar Epson-displayoplossingen op het netwerk. De software kan ook alle displayoplossingen in een gebouw uitschakelen na werktijd.

Downloaden

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Software-archief

EasyMP™ Multi-PC Projection – betrek iedereen

Installeer simpelweg de software op uw desktop-pc of laptop en deel content met iedere computer via een LAN, of u nu twee gebruikers hebt of vijftig.

Selecteer maximaal vier apparaten via de moderatorfunctie om de content tegelijkertijd te projecteren, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Meer informatie

Technologieën samenbrengen, oplossingen creëren

Met ons Certified Technology Partnership-programma kunnen eindgebruikers en leveranciers een weloverwogen keuze maken voor de aankoop van oplossingen die bewezen samenwerken.

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.
  1. Technologieën samenbrengen, oplossingen creëren