STAP OVER OP PRINTEN MET INKJET

Lagere bedrijfskosten bieden meer waar voor uw geld, in combinatie met hogere productiviteit en minder onderhoud.

Bouw een productievere werkplek met inkjetprinters van Epson

Deze serie printers en MFD's voor kleine werkgroepen is perfect voor de zakelijke omgeving. Deze modellen kunnen helpen de kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en de uitvaltijd terug te dringen in zowel kleine kantoren als grote ondernemingen. Tegelijkertijd wordt de impact op het milieu tot een minimum beperkt en de reputatie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord onderneming versterkt. Kies met vertrouwen dankzij de beproefde Heat-Free PrecisionCore-technologie, die snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid biedt.

Dankzij de inkjettechnologie bieden al deze modellen uiteraard de voordelen van probleemloos afdrukken met minimaal onderhoud. Dit leidt niet alleen tot een verhoging van de productiviteit, maar het hittevrije en contactloze afdrukproces levert bovendien extra mediaflexibiliteit.

Zakelijke uitdagingen

Bedrijven kunnen met veel uitdagingen worden geconfronteerd. Ontdek hoe de WorkForce Pro-serie u kan helpen deze uitdagingen te overwinnen met productiviteitsverhogende mogelijkheden.

 • Houd uw afdrukkosten laag

  Bespaar geld ten opzichte van vergelijkbare lasermodellen1. Dankzij het innovatieve inkttoevoersysteem en het grotere inktrendement biedt de inkjetreeks van Epson een goedkoper alternatief voor laserprinters.

 • Druk een enkele pagina af in minder dan 5 seconden

  Levert de snelste tijd tot eerste afdruk (FPOT) in zijn segment van 4,8 seconden ten opzichte van vergelijkbare laserprinters2.

 • Print tot wel 10 000 pagina's zonder verbruiksartikelen te vervangen3

  Door de grote capaciteit van verbruiksartikelen en minder vervangbare onderdelen is er meer tijd beschikbaar voor afdrukken zonder tussenkomst.

 • Tot 83% lager energieverbruik dan vergelijkbare lasermodellen

  Profiteer van een laag stroomverbruik én uitzonderlijk scherpe afdrukken, met een energieverbruik dat minstens 83% lager ligt dan voor vergelijkbare lasermodellen4.

Ontdek onze reeks

Er valt veel te bewonderen aan de WorkForce Pro-serie maar hier volgen enkele kenmerken die specifieke aandacht verdienen.

 • HOGE SCANSNELHEDEN EN GEAVANCEERDE FUNCTIES

  Document Capture Pro stelt gebruikers in staat om overal in het bedrijf informatie te scannen, op te slaan en te delen. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen gemakkelijk − en logisch.

 • EENVOUDIGE GEBRUIKERSINTERFACE

  Versnel uw werkproces op kantoor met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve 10,9 cm touchscreeninterface waarmee de multifunctionele modellen zijn uitgerust.

 • TIJD TOT EERSTE AFDRUK

  In tegenstelling tot laserprinters hoeven deze printers niet op te warmen, zodat zij sneller een eerste afdruk kunnen leveren.

 • ROBUUSTE PAPIERLADEN MET HOGE CAPACITEIT

  Met een maximale capaciteit van 830 vellen (met optionele lade) kan uw team zonder onderbreking blijven werken.

Eenvoudig te gebruiken voor maximale productiviteit

Verbeter uw workflow met deze gebruiksvriendelijke multi- en monofunctionele printers. Het is eenvoudig om door de functies en voorzieningen te navigeren dankzij de intuïtieve digitale touchscreeninterface op de MFP's. Inkjettechnologie betekent dat u gemakkelijk kunt afdrukken op een breed scala aan mediatypen en paginagrootten.

Minimaliseer inktvervangingen

Het nieuwe inkttoevoersysteem is gemakkelijker te vervangen en biedt een groter paginarendement. Druk tot 10 000 pagina's af in zwart-wit of 5000 in kleur zonder verbruiksmaterialen te vervangen3. Dit betekent dat u sneller kunt printen en dat er weinig onderhoud nodig is.

Ontworpen voor een mobiele, moderne werkplek

Verander mobiele apparaten en tablets in krachtige productiviteitshulpmiddelen via draadloos afdrukken. Voor afdrukken onderweg, tikt u simpelweg op een compatibel Android-apparaat op de printer om te kunnen profiteren van NFC. Door Epson Open Platform en onze samenwerking met softwareleveranciers kunt u de juiste beheerde afdrukoplossing voor u vinden.

Assortiment bekijken

Sla verbruiksartikelen in

Inktvervangingen komen niet alleen minder vaak voor, maar zijn ook gemakkelijker. De online winkel van Epson maakt het gemakkelijk om vervangingspakketten te bestellen voor de WorkForce Pro-serie.

KOOP ORIGINELE EPSON-INKT

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over de WF-C5000-serie, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

1 Vergeleken met de 10 bestverkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot juni 2017. De CPP-gegevens zijn afkomstig uit het GAP-onderzoeksrapport voor augustus 2017 en zijn een gemiddelde van de prijzen in DE, FR en UK (met waarden in euro's zoals vermeld door GAP). De waarden voor Epson zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs van XXL-inktzakken (met rendement van 5000 pagina's volgens IEEE/ISO 24711/24712). Prijzen voor de modellen van de concurrentie zijn gebaseerd op de laagste beschikbare CPP (kosten per pagina).

2 Vergeleken met de 10 bestverkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Gegevens afkomstig van BLI.

3 Geschat rendement. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de geprinte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

4 Op basis van berekeningen van Epson gebruikt de Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83% minder energie dan de HP Color LaserJet Enterprise M750dn, het bestverkopende model in het A3-kleurenprintersegment met één functie en 21-30 ppm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen van Q4 2015 tot Q3 2019, gepubliceerd in Q2 2020). De methode is gebaseerd op ‘normaal energieverbruik’ zoals vastgelegd in en/of gesimuleerd met betrekking tot de ENERGY STAR-testprocedure en aangegeven in kWh per jaar.