DENKT U AAN LASER?
DAN ZIT U MIS

EcoTank-zwartwitprinter: hoge kwaliteit, snel, voordelig

Bekijk de video

Afdrukken tegen zeer lage kosten

De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

PRINT
TOT
11.000 PAGINA'S¹
MET DE
MEEGELEVERDE INKT
EcoTank Mono Calculator
Low running cost

Lage bedrijfskosten

Met EcoTank-zwartwitprinters kunt u tot 11.000 pagina's printen met de meegeleverde inkt1, waardoor het een echt voordelige keuze vormt. Hoewel de inkt maar zelden hoeft te worden bijgevuld, kunt u met de navulflessen ruim 90% besparen op de kosten per pagina2.

Reliability & durability

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Voor uw gemoedsrust wordt elke EcoTank-zwartwitprinter geleverd met een garantie van een jaar of 100.000 pagina's. De permanente printkop en pigmentinkt zorgen voor duidelijke en nauwkeurige prints.

Save time

Tijd besparen

U kunt snel printen zonder opwarmtijd en met printsnelheden tot 20 ppm3. Bespaar tijd bij het vervangen van verbruiksartikelen: u hoeft alleen de tank bij te vullen. Verder hebt u er geen omkijken naar. Het inktniveauscherm aan de voorzijde geeft aan wanneer de tank moet worden bijgevuld.

Save energy

Bespaar energie

Deze printer met een laag energieverbruik kan tot 95%4 besparen op het stroomverbruik vergeleken met zwartwitlaserprinters. Minimaliseer het papierverbruik door dubbelzijdig te printen. Bepaalde modellen bieden automatisch dubbelzijdig printen.

BESPAAR MEER DAN
90%
OP DE KOSTEN PER PAGINA2
Epson EcoTank Ink

Bereken hoeveel u kunt besparen met Epson EcoTank-printers

Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met een van 20 best verkopende printers

Laat ons weten hoeveel pagina's per maand u waarschijnlijk zult afdrukken en hoeveel jaar u de printer naar verwachting gaat gebruiken.

Klik op 'Berekenen'

Epson M100 vergeleken met Cannon LPB-6030B

U kunt besparen ten opzichte van het geselecteerde model

Of tot ten opzichte van het marktgemiddelde4

GEDETAILLEERDE RESULTATEN WEERGEVENPRINT DEZE PAGINA

Uw resultaten

  • MARKTGEMIDDELDE

ALS U WILT WETEN HOE DEZE RESULTATEN ZIJN BEREKEND, KLIKT U HIER VOOR DE BEREKENINGSMETHODE EN DE BELANGRIJKSTE AANNAMES.

De totale eigendomskosten worden aangeduid met de rode streep, op basis van 450 afgedrukte pagina's per maand gedurende 3 jaar.

De totale eigendomskosten zijn gebaseerd op de aankoopprijs van de hardware plus de lopende kosten van inkt en toner. Overige kosten kunnen van invloed zijn op de totale eigendomskosten en kunnen leiden tot verdere besparingen, zoals extra verbruiksartikelen die worden gebruikt door laserprinters en stroomverbruik. De gemiddelde verkoopprijs van de printers en verbruiksmaterialen werd verkregen via de IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker ((gegevens Q2 2016 – Q1 2017) en IDC EMEA Consumables Tracker ((gegevens H1 2016, H2 2016).

Met andere printer vergelijken

Maak kennis met het assortiment

1Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 19752. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.

2Uitgaande van de adviesprijs van de navulflessen voor de EcoTank zwart-witprinter en vergelijking van de printkosten van tonercartridges met het hoogste beschikbare rendement, gedeeld door de gemiddelde verkoopprijs in de West-Europese markt zoals vermeld in de IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H1 voor de 12 maanden tot juni 2018 (inclusief 21% btw). De gehanteerde rendementsgegevens van tonercartridges zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

3Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga naar http://www.epson.eu/testing voor meer informatie.

4Vergelijking van het stroomverbruik gedurende het printen van de Epson ET-M1120-, ET-M2170- en ET-M3170-modellen afgezet tegen het gemiddelde verbruik van 75% van de meest verkochte zwartwitlaserprinters voor A4 (in de klasse tot 20 ppm), zoals vermeld in de IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, volgens de gegevens van het 3e kwartaal 2018 voor de 12 maanden tot september 2018. Gegevens over het stroomverbruik zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.