Cartridges behoren tot het verleden

Bespaar tot 90% op de printkosten1

Play

Maak kennis met de EcoTank-printers

Bent u op zoek naar een oplossing met uitzonderlijk lage kosten?

Onze innovatieve EcoTank-printers bieden ongeëvenaarde kosten per pagina met een besparing van 90% op de inktkosten1. Met de navulbare inkttanks met extra hoge capaciteit kunt u duizenden pagina's printen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van cartridges.

Hoe werkt het?

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat u vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. U heeft direct genoeg inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken2. Dit houdt in dat u zowel geld als tijd kunt besparen, omdat u niet met regelmaat de cartridges hoeft te vervangen. De installatie is simpel, bijvullen kan zonder morsen, de printer is zeer betrouwbaar en levert kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina.

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

DRUK MEER DAN 400 ZWART-WIT PAGINA'SAF VOOR € 13

DRUK MEER DAN 200 PAGINA'S IN KLEUR AF VOOR € 13

Met welke printer bespaart u het meest?

Probeer EcoTank uit: het is heel eenvoudig

 1. Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met een van de 20 bestverkochte printers.
 2. Vertel ons hoeveel pagina's u waarschijnlijk per maand gaat afdrukken en hoeveel jaar u de printer gaat gebruiken.
 3. Klik op 'Berekenen'

Redenen om te kopen

Niet alle printers met een inktreservoirsysteem worden op dezelfde manier gemaakt. Epson is vooruitstrevend in deze industrie en heeft jaren ervaring met het ontwikkelen en verbeteren van deze technologie. Ontdek wat EcoTank zo speciaal maakt.

Geen rommel of fouten meer

Deze hersluitbare en drupvrije inktflessen kunnen alleen gebruikt worden voor het reservoir met de betreffende kleur.

Blijvende waarde

U kunt duizenden pagina's afdrukken met de meegeleverde inkt. Wanneer de inkt uiteindelijk opraakt, zijn er extra inktflessen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Dubbelzijdig afdrukken

Bespaar geld en papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken (alleen bij geschikte modellen).

Afdrukken vanaf smart devices

Eenvoudig afdrukken en gebruikmaken van scan-to-cloud vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops met de gratis apps van Epson4.

Hoogwaardige fotoafdrukken

Produceer hoogwaardige, glanzende foto's die tot 300 jaar meegaan in een fotoalbum (alleen ET-7700 en ET-7750)5.

Ruimtebesparend design

EcoTank-printers waarbij het reservoir aan de voorkant is geïntegreerd, zijn compact en stijlvol.

Duurzame permanente printkop

In tegenstelling tot andere fabrikanten, neemt de kwaliteit van de printkop van Epson niet af naarmate de tijd. U hoeft niet te sparen voor het vervangen van de printkop of moeite te doen om deze te monteren.

Bekroond

Er zijn wereldwijd 50 miljoen EcoTank-printers verkocht6. EcoTank heeft ook talloze internationale prijzen gewonnen voor het innovatieve en zuinige ontwerp.

Ontdek het assortiment

Dagelijks printwerk

Eenvoudig scannen, kopiëren en afdrukken met deze 3-in-1 A4-printer, die u kunt verbinden met laptops, tablets en telefoons.

Afdrukken van zakelijke kwaliteit

Voer taken efficiënter uit met deze modellen voor zakelijk gebruik.

Afdrukken van foto's

Druk tot maximaal 3400 foto's af2 met de meegeleverde inktflessen en geniet van duurzame foto's die generaties lang meegaan.

EcoTank-zwartwitprinter

Bespaar in drie jaar tot 50% op afdrukken in vergelijking met zwartwitlaserprinters9.

Producten vergelijken

Technologie
Alles-in-één-functies
Connectiviteit
Maximaal papierformaat
Dubbelzijdig afdrukken
Automatische documentinvoer
LCD-scherm
Afdrukservices voor mobiel afdrukken en de cloud

Achter de schermen

Hoe is het om met Usain Bolt op de set te staan?

Bekijk onze galerij:

Afdrukken vanaf mobiele telefoons en meer

Met de serie compacte alles-in-één-printers van Epson is afdrukken vanaf mobiele devices snel en eenvoudig. U zit niet meer vast aan uw bureau: druk items af via uw tablet of smartphone met behulp van Wi-Fi en een groot aantal apps voor mobiel afdrukken4.

 • Epson Smart Panel app
 • Epson Creative Print-app
 • Foto's vanuit Facebook afdrukken
 • Email Print
 1. De gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina’s als de EcoTank '102' en '104'-inktflessen nodig zou zijn. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank '102'- en '104'-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de vijftig bestverkochte printers met inkjetcartridges (volgens de marktgegevens van het GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale-panel voor Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië van april 2019 tot maart 2021).
 2. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 20102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset lager.
 3. Het aantal pagina's is gebaseerd op de hoogste kosten per pagina van het inktflesaanbod voor Epson 102, 104 en 664. De kosten per pagina zijn berekend door de totale gecombineerde verkoopadviesprijs van cyaan, magenta en gele inktflessen voor kleurenpagina's of de verkoopadviesprijs van een zwarte inktfles voor zwarte pagina's te delen door het gepubliceerde paginarendement. Verkoopadviesprijzen van augustus 2018
 4. Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect www.epsonconnect.eu
 5. De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken.
 6. Cumulatieve omzet van Epson inkttank-printers van 2010 tot 2020 op basis van interne verzendgegevens van Epson.
 7. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Nadat u een originele printer en ongelimiteerde kaart gekocht heeft, gaat u naar www.onbeperktafdrukkenmetecotank.epson.be/ om u voor deze service aan te melden.
 8. Tot 3 jaar inkt, op basis van een gemiddeld maandelijks printvolume van 140 pagina's voor de A4 EcoTank thuis- en kantoorprinters.
 9. Gemiddelde besparing in 3 jaar bij het afdrukken van 406 pagina's per maand. Kostenvergelijking omvat prijzen van hardware, inclusief en vervangende inktflessen/tonercartridges. Vergelijking van hardwareprijzen is gebaseerd op de introductieprijzen van de Epson M1100 en de gemiddelde prijs van de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Griekenland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4. Vergelijking van afdrukkosten is gebaseerd op de introductieprijzen van Epson zwarte inktflessen (110-reeks) en de gemiddelde prijs van originele OEM zwarte tonercartridges van het grootst beschikbare rendement voor de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Tsjechië, Hongarije, Polen en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H2. Rendement van lasertonercartridges van de concurrent, zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.