MOBIELE SCANNERS

Creëer een mobiel kantoor met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider voor scanoplossingen. De mobiele zakelijke scanners van Epson zijn ontwikkeld voor het leveren van de beste prestaties en vormen de ideale oplossing voor buitendienstwerknemers en flexibele of compacte werkomgevingen.

Brochure downloaden

Leg elk detail vast

Mobiele A4-scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een compacte werkomgeving.

Compact

Ideaal voor receptieruimtes waar maar weinig ruimte beschikbaar is en efficiënte documentverwerking essentieel is. Epson-scanners zijn ontworpen voor het scannen van formulieren, kassabonnen en visitekaartjes voor een gestroomlijnde administratievoering.

Scannen waar u ook bent

Scan alles wat u maar nodig hebt terwijl u onderweg bent met de mobiele scanoplossingen van Epson. Deze compacte, lichtgewicht apparaten kunnen eenvoudig buiten het kantoor worden meegenomen en gebruikt, en zijn geoptimaliseerd voor snelle, nauwkeurige resultaten voor alle modellen.

Meer informatie

Alles uiterst overzichtelijk

Scan de documenten die u nodig hebt, waar u ook werkt. Met verschillende softwarepakketten om productiviteit een boost te geven en processen te automatiseren.

Meer informatie

Flexibel

Scan media zo dun als 35 gr/m2 tot een dikte van 270 gr/m2. Of voer kleine scantaken uit in batches met de WorkForce DS-310 en DS-360W, dankzij een handige automatische documentinvoer van 20 pagina's.

Meer informatie

Voedingsopties en Wi-Fi

U kunt bij de mobiele scanners van Epson kiezen uit verschillende voedingsopties. U hebt de keuze uit een conventionele aansluiting of een USB-kabel, maar u kunt ook gebruikmaken van de ingebouwde lithium-ionbatterijen van de ES-60W, DS-80W en DS-360W voor een moeiteloze scanervaring.

De ingebouwde Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-functies van de ES-60W, DS-80W en DS-360W zorgen ervoor dat documenten rechtstreeks vastgelegd en verzonden kunnen worden vanaf smartphones en tablets, zonder kabel.

Epson DocumentScan

Downloaden uit de App Store DOWNLOADEN uit Google Play

Belangrijkste voordelen

 • Als enkele van de lichtste producten in hun klasse, kunnen scanners zoals de WorkForce DS-70 en DS-80W gemakkelijk worden vervoerd in tassen of hoezen.
 • Dankzij snelheden tot 25 pagina's per minuut zorgt de WorkForce-mobiele scannerreeks dat u overal snel en eenvoudig kunt scannen.
 • U kunt bij de mobiele scanners van Epson kiezen uit verschillende voedingsopties. U hebt de keuze uit een conventionele aansluiting of een USB-kabel, maar u kunt ook gebruikmaken van de ingebouwde lithium-ionbatterijen (beschikbaar op geselecteerde modellen).
 • Nieuw LCD-paneel definieert taken
 • Er is geen opwarmtijd dankzij de CIS-sensor. U kunt meteen beginnen met scannen.
 • Continu scannen met de automatische invoermodus waardoor het scanproces wordt versneld.
 • Een reeks softwareoplossingen die zijn ontworpen om aan uw wensen te voldoen.
 • Kan verschillende media hanteren van 35 gr/m2 tot 270 gr/m2, en tot 1,8 meter met de modus voor het scannen van lang papier.
 • Compact, licht en een robuust ontwerp, tot 30% kleiner dan eerdere modellen1.

ES-serie

Scan documenten en maak eenvoudig doorzoekbare pdf's met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson. Profiteer van gebruiksvriendelijke ScanSmart-software. Werk op de manier die bij u past, door onder andere bestanden op te slaan met JPEG-, PDF- en PDF/A-indelingen en te scannen naar mappen, e-mail, afdrukken, cloudservices, Windows Word, Excel en PowerPoint.

ScanSmart-software

Het is dankzij de nieuwste ScanSmart-software van Epson nog nooit zo eenvoudig geweest om documenten te scannen, te bewerken en op te slaan in slechts drie eenvoudige stappen.

Meer informatie

DS-serie

Houd alles overzichtelijk en werk overal met een lichte en compacte scanoplossing.

Epson Document Capture Pro-software is beschikbaar bij de DS-scannerreeks, inclusief geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en verzending van documenten in en buiten uw bedrijf. Maak taakprofielen en automatiseer processen om workflows te optimaliseren.

Geavanceerde scansoftware en ondersteuning van TWAIN-drivers inbegrepen. Sla bestanden op met de volgende indeling: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Geavanceerde scanmethode van Epson
 • Workflowintegratie
 • Streepjescodeherkenning om documenten te sorteren en van een naam te voorzien.
 • OCR via zones voor naamgeving van documenten
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze andere zakelijke scannerreeks

Flatbedscanners

Maak een einde aan de papieroverlast en verbeter uw documentworkflow met deze reeks van betrouwbare en veelzijdige flatbedscanners.

Meer informatie

Documentscanners

Klanten imponeren en verrassen met innovatieve producten en services is slechts het begin.

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

 • Ondersteuning

  Hulp nodig?

  Bezoek onze supportpagina voor handige informatie en lees hoe u contact met ons kunt opnemen.

  Meer informatie
 • Store

  U zoekt iets anders?

  Bezoek de store en bekijk meer Epson-producten.

  Meer informatie
 1. Ten opzichte van Epson WorkForce DS-30.
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken