De beste zakelijke functies in een ruimtebesparend design

Brochure downloaden Brochure downloaden Video bekijken

Geef uw kleine
bedrijf vleugels

Houd de productiviteit hoog en beperk uw bedrijfskosten met de snelle en krachtige WorkForce-reeks van Epson. Deze compacte en stijlvolle 4-in-1 printers zijn uitgerust met de bewezen PrecisionCore-afdruktechnologie van Epson, zodat u ook bij hoge snelheden dubbelzijdig kunt afdrukken. Dankzij Wi-Fi en een reeks mobiele afdrukopties bieden de WorkForce-printers veel toegevoegde waarde voor kleine bedrijven die een grote werklast ervaren en die hoogwaardige afdrukken verwachten.

Belangrijkste kenmerken

Compact design

Met zijn stijlvolle, strakke en compacte design vormt deze WorkForce-reeks de ideale keuze voor thuiskantoren of kleine bedrijven die ruimte willen besparen, maar tegelijkertijd behoefte hebben aan zeer efficiënte bedrijfsapparatuur.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden

Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit van de WorkForce-reeks kunt u moeiteloos draadloos werken en bestanden probleemloos rechtstreeks van uw computer, smartphone of tablet verzenden naar uw kantoorprinter4.

Lage bedrijfskosten

Uw kosten per pagina liggen 50% lager dan bij laserprinters van de concurrentie2 en u kunt tot 2.600 pagina's afdrukken met de XL-inktpatronen van Epson met hoog rendement3.

Geavanceerde 'scannen naar'-functies

Profiteer van de geavanceerde functies voor zakelijke omgevingen, waaronder scannen naar e-mail, de cloud, FTP of een locatie op het netwerk, plus LDAP-ondersteuning voor het scannen (alleen voor de WF-4740).

Hogere productiviteit

Deze 4-in-1 printers bieden dubbelzijdig afdrukken, een of twee papierladen met hoge capaciteit, een intuïtief aanraakscherm en een handige automatische documentinvoer voor 35-50 pagina's. Bovendien zijn de printers, met een afdruksnelheid van maximaal 24 ppm1, zeer snel.

Flexibel mobiel afdrukken

Met de apps van Epson Connect kunt u alles uit uw printers en smart devices halen. Met de Epson iPrint4-app kunt u documenten, webpagina's en foto's afdrukken vanaf uw smartphone of tablet.

ReadyPrint

Of u nou veel of weinig print, foto's met volle kleuren of eenvoudige zwart-witdocumenten, ReadyPrint heeft een plan dat voldoet aan uw printbehoeften. Onze geweldige printplannen zorgen ervoor dat u nooit meer zonder inkt zit, dankzij automatische leveringen van nieuwe inkt, rechtstreeks aan huis. Kies simpelweg het plan dat het beste bij u past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint.

Meer informatie

Professioneel A3-afdrukken

Verhoog uw productiviteit en verlaag uw kosten met de hoogwaardige A3 WorkForce WF-7720DTWF. Deze printer biedt enkel- en dubbelzijdig afdrukken, scannen en faxen tot A3-formaat. Bovendien is de printer voorzien van twee papierlades, wat ideaal is voor het wisselen tussen mediasoorten en -formaten.7000 Series

Alle WorkForce-printers

Producten vergelijken

Technologie
Alles-in-één functionaliteit
Connectiviteit
Maximaal papierformaat
Dubbelzijdig printen
Automatische documentinvoer (ADF)
LCD-scherm
Afdrukservices voor mobiel afdrukken en cloud printing

Hoogwaardige inkten voor bedrijven

Produceer professionele documenten die bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften dankzij Epson DURABrite Ultra-inkt. De voordelige inkten worden afzonderlijk geleverd, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen.

Lees verder
Waarom we originele inkten aanraden

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
Vergelijken
Close

Producten vergelijken

3 van 3 geselecteerde

  Geselecteerde producten vergelijken

  Overige Epson-producten voor thuiskantoren

  EcoTank

  EcoTank-printers

  Afdrukken zonder inktpatronen

  Promotions Promotions

  Bekijk onze nieuwste promoties

  Promotions Promotions

  Bekijk onze nieuwste promoties

  EcoTank

  EcoTank-printers

  Afdrukken zonder inktpatronen