We bieden veel producten voor uw thuiskantoor, waaronder bedrijfsinkjetprinters, compacte printers, draadloze printers, WiFi Direct-printers, bedrijfsscanners, multifunctionele printers en bedrijfsprojectoren.

UW THUISKANTOOR

Wanneer u vanuit huis een bedrijf runt, is betaalbare, betrouwbare en hoogwaardige technologie essentieel voor een efficiënte werking van uw kantoor.

Technologie waarmee u uw aandacht kunt vestigen op uw werk.

Wanneer u uw aandacht moet vestigen op resultaten, moet uw kantoorapparatuur ervoor zorgen dat u dat kunt doen. Wij kunnen u ondersteunen met slimme technologie zodat u effectief aan uw bedrijf kunt werken zonder veel uitvaltijd of kennis van IT.

Geld besparen op afdrukken

Iedereen gebruikt papier om naar te verwijzen en aantekeningen op te maken. Onze bedrijfsprinters zijn ontworpen om betrouwbare en financieel voordelige afdrukken te bieden door de kosten per pagina te verminderen met maximaal 50%1.

 • Invloed op het milieu verminderen

  Omdat de invloed op het milieu van belang is, gebruiken onze inkjetprinters maximaal 80%2 minder elektriciteit.

 • Met vertrouwen presenteren

  Houd een pakkende en heldere presentatie tijdens meetings of op kantoor, met onze heldere projectoren met levendige kleuren.

 • Werk overal

  Werk mobiel door draadloos, per e-mail of vanaf de cloud naar uw Epson-printer af te drukken.

 • Voor al uw kantoorbehoeften

  We bieden 4-in-1-modellen, zodat u in uw kantoor ruimte en geld kunt besparen en geen overbodige apparaten hebt staan.

 • Afdrukken vanaf mobiele apparaten

  Als u een Android of iOS-tablet of smartphone hebt, dan kunt u daar gemakkelijk van afdrukken met de iPrint-app.

 • Geld besparen op inkt

  Door individuele inktpatronen te gebruiken hoeft u alleen de gebruikte kleur te vervangen en bespaart daarmee inkt en geld.

 • Direct verbinden

  U kunt uw printer rechtstreeks middels WiFi Direct aansluiten, u heeft dus geen router nodig.

 • 1) Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen (indien beschikbaar) voor inktpatronen en gepubliceerde rendementen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK die geldig waren in juni 2013.


 • 2) Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus, in juni 2013.