WAAROM U ORIGINELE INKT MOET KOPEN

Wij zijn ervan overtuigd dat afdrukken een samenwerkingsproces is. Het is de samenwerking tussen printer en de bijbehorende inkt die nodig is voor het produceren van een hoogwaardige afdruk. Daarom is het van essentieel belang dat u weet hoe inkt werkt om mogelijke afdrukproblemen te voorkomen.

ORIGINELE INKT

Wat u moet weten

Wie heeft de tijd om na te denken over zijn printer? Hij moet het gewoon doen. We hebben onze inktpatronen en printers samen ontwikkeld zodat ze harmonieus samenwerken en u probleemloos consistente en betrouwbare resultaten bieden. Dit komt omdat wij investeren in uitgebreid onderzoek, high-tech productiefaciliteiten, en onze producten onderwerpen aan een strikt testprogramma.

Maar we kunnen dit uiteraard niet garanderen voor inkten die we niet zelf hebben geproduceerd. Epson kan niet garanderen dat de zogenaamde compatibele of gereviseerde inktpatronen dezelfde kwaliteit leveren.

Bent u bereid om het risico te lopen van onbetrouwbare rendementen en slechte afdrukken? Of erger nog, dat de inktpatronen helemaal niet werken of de printer erdoor stuk gaat? Bescherm uzelf tegen mogelijke afdrukproblemen door originele Epson-inkt te gebruiken.

Originele inktCompatibele inktGereviseerde inktpatronen
Onderzocht en ontwikkeld door Epson
Geproduceerd in de high-tech stofvrije fabrieksruimten van Epson
Getest en goedgekeurd door Epson
Beschermd door garantie van Epson op de printer

Welke risico's loopt u met niet-originele inkten?

We willen graag dat u altijd kunt rekenen op een probleemloze afdrukervaring. Daarom vestigen we de aandacht op de mogelijke problemen die u kunt tegenkomen met niet-originele inkten.

Printer­storingen

Stelt u zich voor dat u een vliegticket wilt afdrukken en de printer werkt niet - vanwege verstopte spuitkoppen of omdat de printer het inktpatroon niet herkent. Of nog erger, het inktpatroon is defect afgeleverd waardoor u het afdrukken al helemaal kunt vergeten. Niet-originele inktpatronen zijn niet ontworpen en getest door Epson, waardoor uw printer kan worden getroffen door storingen die niet worden gedekt door uw printergarantie.

Matige resultaten

Uiterlijk voorkomen is belangrijk. Wanneer u daarom belangrijke zakelijke documenten of cursusmateriaal afdrukt, hebt u geen behoefte aan vlekken, wazige beelden, strepen en onduidelijke details. En als u documenten wilt archiveren, is het belangrijk om de levensduur van de inkt in acht te nemen. Onze strenge kwaliteitscontroles zorgen dat u betrouwbare, schone en scherpe resultaten krijgt. De vraag is echter of u hetzelfde kunt verwachten van niet-originele inktpatronen.

De tijd die wordt besteed aan het oplossen van problemen

Ongeacht of u een kleine ondernemer met een thuiskantoor bent of uw drukke familieleven onder controle probeert te houden, u zult ongetwijfeld betere dingen te doen hebben dan de rommel van lekke inktpatronen op te ruimen. Helaas kunnen niet-originele inktpatronen niet profiteren van ons onderzoeks-, ontwikkelings- en testprogramma. Wij doen enorme investeringen in onze printers en inktpatronen om te zorgen dat ze betrouwbaar functioneren.

Valse zuinigheid

Lage aanschafkosten zijn vanzelfsprekend aantrekkelijk, maar als u blijft zitten met een defect product kan het uiteindelijk allemaal erg teleurstellend en kostbaar zijn. Kunt u er zeker van zijn dat gereviseerde of compatibele inktpatronen zullen werken? En hoe zit het als u tijd en geld moet besteden aan het opnieuw afdrukken van documenten die er de eerste keer niet goed genoeg uitzien? Niet-originele inktpatronen worden bovendien niet gedekt door Epson, en als ze uw printer beschadigen, is de garantie daarom mogelijk ongeldig.

De oplossing

De enige manier om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt afdrukken met consistente resultaten is door de originele inktpatronen te gebruiken die door Epson zijn getest en goedgekeurd. We willen graag aan u uitleggen wat onze hoogwaardige en betrouwbare inktpatronen zo bijzonder maakt.

Epson werkt best met Epson

Het afdrukproces moet probleemloos en betrouwbaar zijn. Dat is de reden waarom we onze inkten en inktpatronen onderwerpen aan een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma zodat ze moeiteloos samen functioneren. We beheren en bewaken elke stap in het productieproces dankzij de high-techfaciliteiten waarin de productie plaatsvindt en een strikt testprogramma. Voor u betekent het dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze inkten zijn ontworpen om naadloos samen te werken met uw printer en hoogwaardige en betrouwbare resultaten te leveren, ongeacht of u tekst of afbeeldingen afdrukt. Daarom zijn negen op de tien gebruikers van originele Epson-inkt bijzonder tevreden over de kwaliteit van hun afdrukken¹.

Betrouwbare resultaten van hoge kwaliteit

Er komt heel wat bij kijken om een betrouwbare printer met inktpatronen te maken. Daarom hebben we zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en zijn we jarenlang bezig geweest met het perfectioneren van onze productiefaciliteiten. De inktpatronen worden geproduceerd in een geavanceerde, stofvrije omgeving om storingen te voorkomen. Het materiaal en ontwerp van de inktpatroon wordt ook met zorg geproduceerd om een stabiele omgeving te creëren voor de inkt.

Gebruiksvriendelijk

Het is niet alleen het dagelijks gebruik van onze printers dat we eenvoudig hebben gemaakt. We hebben ook een einde gemaakt aan de stress bij het kopen van de juiste inkt voor uw printer. U kunt heel snel de juiste verpakking in de winkel identificeren dankzij de afbeelding op de voorkant. Raadpleeg uw gebruikershandleiding om te bepalen op welke afbeelding u moet letten. We hebben ook compacte EasyMail-verpakkingen ontwikkeld die door de meeste brievenbussen passen, voor wanneer uw postbestelling geen handtekening vereist. Hierdoor kunt u probleemloos online bestellen en thuis laten afleveren. Het maakt niet uit of u veel of weinig afdrukt: we hebben standaard en XL-inktpatronen om te voldoen aan uw afdrukbehoeften.

Betaalbaar

Het is weinig zinvol om inkt weg te gooien die niet is gebruikt. Daarom zijn bijna al onze inkten beschikbaar in afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Hiermee kunt u tot 30%² inkt besparen, vergeleken met de driekleurige inktpatronen van de concurrentie. Onze betrouwbare inkten verkleinen ook de kans op drukfouten omdat ze zijn getest, zodat u kunt rekenen op het vermelde rendement en u eenvoudig kunt budgetteren op basis van uw afdrukbehoeften. En om uw kosten nog verder te verlagen, bieden onze XL-inktpatronen een voordelige oplossing voor gebruikers die regelmatig afdrukken, zodat u meer dan het dubbele aantal pagina's kunt afdrukken³ vergeleken met standaard inktpatronen. Hiermee worden de kosten per pagina aanzienlijk verminderd, waardoor u geld bespaart.

Originele inkt kopen

Hebt u wel eens eindeloos rondgelopen in een winkel, op zoek naar de juiste inkt voor uw printer, om vervolgens te beseffen dat u de modelnaam van uw printer bent vergeten? Of winkelt u liever online? Zo ja, hoe regelt u de levering van uw bestelling? Bent u het soms spuugzat om thuis te moeten wachten op de levering van een bestelling? Of u nu online winkelt of uw inkt liever zelf ophaalt in de winkel, wij hebben ervoor gezorgd dat u probleemloos de juiste inkt voor uw printer kunt kopen.

Het logo van Epson

Ons logo wordt duidelijk weergegeven op de verpakking zodat u onze inkten eenvoudig kunt u vinden in de winkel. Als u ons merk ziet, weet u dat u met een gerust hart onze betrouwbare, gebruiksvriendelijke en originele inkten aanschaft.

Verpakkingscode en capaciteitsaanduiding

Kies het juiste formaat inktpatroon, afgestemd op de omvang van uw afdrukbehoeften. Let op de capaciteitsaanduiding zoals hier weergegeven.

Paginarendement en compatibiliteit

Om u te helpen bij de planning en budgettering van uw afdrukbehoeften, kunt u op de voorkant van de verpakking controleren wat de afdrukcapaciteit van een inktpatroon is in kleur en zwart-wit. In deze informatie wordt eveneens aangegeven met welke printers de inktpatronen compatibel zijn.

Afbeelding voor inktreeks

Voortaan hoeft u uw printermodel niet meer te onthouden, aangezien elke inkt tot een specifieke inktreeks behoort en u alleen maar hoeft te letten op de afbeelding van de reeks, zoals een aardbei, olifant of hert. Hierdoor kunt u uw inkt snel en eenvoudig vinden omdat u alleen naar de afbeelding op de verpakking hoeft te zoeken, in plaats van een of ander printermodel. Raadpleeg uw gebruikershandleiding om te bepalen welke inktreeks u moet gebruiken voor uw Epson-printer.

Inhoud van de verpakking

U kunt zien welke inktkleuren in welke hoeveelheid in de verpakking zitten. We geven de exacte hoeveelheid van de inkt aan in milliliters, zodat u over de juiste informatie beschikt voor een weloverwogen aankoopbeslissing.

De juiste inkt vinden in de winkel

Uw bezoek aan de winkel kan voortaan vlot en eenvoudig zijn. Dankzij de duidelijke en informatieve verpakking van Epson zult u de juiste inkt voor uw printer snel kunnen snel identificeren. We hebben het ook eenvoudig gemaakt om het juiste formaat inktpatroon voor uw behoeften te kiezen, omdat u het rendement kunt controleren voordat u koopt. Beweeg de muis over de verpakking voor meer informatie.

Originele Epson EasyMail-verpakking

Online aankopen van inkt kunnen eenvoudig bij u thuis worden afgeleverd dankzij de EasyMail-verpakking. En helemaal geweldig is dat we de verpakking speciaal ontworpen hebben zodat deze compact genoeg is om door de meeste brievenbussen te passen, wanneer uw postbestelling geen handtekening vereist. Hiermee voorkomt u dat u onnodig de deur uit moet om uw pakket op te halen.

  • Stevige, eenvoudig recyclebare verpakking

  • Gereed voor frankering en past door alle standaard Europese brievenbussen

  • Geleverd in de originele Epson-verpakking met duidelijke identificatie als authentiek product

  • Afbeelding van de inktreeks en inhoud van verpakking weergegeven op het verpakkingsetiket