SAMENWERKEN IN RETAIL

Blijf de concurrentie een stap voor met technologie die u op een creatieve manier laat omgaan met uw klanten, om uw producten en services te verkopen en uw kosten te beheersen.

VIDEO BEKIJKEN

Sluiten

 

Technologische oplossingen voor retail

Epson-technologieën voor retail zijn ontworpen om betrokken, effectieve klantenservice te leveren en retailmedewerkers te helpen bij het bieden van waardevolle, onvergetelijke ervaringen. Onze flexibele oplossingen beperken wachttijden tot een minimum, beschermen klant- en bedrijfsgegevens en genereren echt inzicht om meer persoonlijke interacties tussen medewerkers en klanten mogelijk te maken.

Maak de connectie met uw klant

Epson-technologie helpt om de verkoopmogelijkheden te vergroten op elk niveau.

Maak de connectie met uw klant

Epson-technologie helpt verkoopmogelijkheden op elk niveau te creëren, van beveiligde toegang en privacybescherming tot intelligente POS-systemen en intuïtieve apparaten. Via intelligente oplossingen die persoonlijke gegevens beschermen en betrokkenheid stimuleren kunt u op consistente wijze lonende service voor klanten leveren.

Integreer naadloos nieuwe hardware in uw bestaande IT-infrastructuur dankzij de achterwaartse compatibiliteit van Epson POS-printers.

Bescherm bedrijfskritische gegevens met de snelle dubbelzijdige scanners van Epson. Scan documenten rechtstreeks naar het door u gekozen opslagsysteem, via een met een wachtwoord beveiligde PDF.

Verzamel klantinzichten met doelmatig documentbeheer vanaf de WorkForce Pro-scanners en multifunctionele apparaten van Epson. Leid informatie naar de juiste afdelingen vanaf het registratiepunt en maak inzicht tot de kern van de klantrelatie.

Realiseer krachtige prestaties en lage totale eigendomskosten met de supersnelle, milieuvriendelijke WorkForce Enterprise-reeks. Deze multifunctionele kleurenprinters voor A3 maken gebruik van linehead-inkjettechnologie om een superieure afdrukkwaliteit te leveren met snelheden tot maximaal 100 APM, en hun inktpatronen met hoge capaciteit bieden meer afgedrukte pagina's en vereisen minder verbruiksartikelen dan laserapparaten.

Investeer in de toekomst

Investeer verstandig om te zorgen voor meetbare waarde door uw hele bedrijf heen, zowel vandaag als morgen.

Investeer in de toekomst

Investeer verstandig om te zorgen voor meetbare waarde door uw hele bedrijf heen, zowel vandaag als morgen. Profiteer van lage totale eigendomskosten. Zorg voor een aanhoudend rendement op investering met innovaties in de winkel die minder verbruiksartikelen en minder onderhoud vereisen.

Creëer opvallende promoties met levendige, kleurrijke schaplabels die in eigen beheer en on-demand worden afgedrukt met onze ColorWorks-reeks.

Druk sneller af voor minder met Epson's WorkForce Pro RIPS A4 en A3-printers, die lage bedrijfskosten en hoge afdruksnelheden bieden, en minimale interventie vereisen.

Vergroot de klantloyaliteit met waardebonnen in vier kleuren voor het produceren van zeer gerichte promoties en speciale aanbiedingen op het punt van transactie.

Creëer prachtige signage uitingen die snel en gemakkelijk bij te werken zijn met Epson's laserinstallatieprojectoren. Deel HD content met een schermformaat dat schaalbaar is tot 1000 inch.

Neem uw klantenservice overal naartoe met Epson's reeks draagbare kassabonprinters voor werknemers die veel onderweg zijn. Voltooi transacties en voeg waarde toe aan het klanttraject waar u ook bent in de winkel.

Bekijk de resultaten

Vergroot de klanttevredenheid, bouw vertrouwen op en verhoog uw omzet met intelligente oplossingen.

Bekijk de resultaten

Vergroot de klanttevredenheid, bouw vertrouwen op en verhoog uw omzet met de intelligente oplossingen die de persoonlijke klantinteractie versterken en grote impact bieden op uw-schermen. Voeg waarde toe, versnel verkoopprocessen en maak beter gebruik van promoties om een grotere klantbetrokkenheid te bieden die de resultaten een extra impuls geeft.

Maak een grootse indruk met onze SureColor SC-T-reeks. Creëer grote posters en schermen met een hoge resolutie die uw merknaam versterken en de verkoop opdrijven.

Communiceer waar het telt met Epson laserinstallatieprojectoren. Geef beelden, video en informatie weer op muren, vloeren en plafonds om klanten op de hoogte en betrokken te houden.

Lever overal kwaliteitsservice met Epson's tablet-POS en draagbare kassabonprinters. Haal werknemers achter hun bureau vandaan om met klanten te communiceren en transacties te voltooien waar zij zich ook bevinden.

Creëer opvallende promoties met levendige, on-demand kleurenlabels.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Behaal uw milieudoelstellingen met een afvalbesparing tot 99% met WorkForce Pro RIPS1 (Replaceable Ink Pack System), verbruik tot 96% minder energie met WorkForce Pro-printers1; en verdubbel uw afdruksnelheid met een stroomverbruik dat de helft lager ligt met de WorkForce Enterprise reeks2.

Bespaar elektriciteit en CO2 met de Epson WorkForce Pro-modellen, die tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten.

Verlaag het stroomverbruik met de eco-modus op uw interactieve displayoplossingen en verleng de levensduur van lampen.

Verklein uw CO2-voetafdruk met scanners zonder opwarmtijd en verlaag uw stroomverbruik dankzij de ingebouwde ReadyScan-technologie.

5 simpele stappen naar een duurzamere toekomst voor Europa

Eén technologie tegelijk

INFOGRAPHIC DOWNLOADEN

 

Bekijk wat u kunt besparen

Bereken met onze calculator de elektriciteit en CO2-besparingen die een WorkForce Pro-printer zou kunnen opleveren in uw retailomgeving.

 
 • Tot 92% minder CO2-uitstoot dan laserprinters4
 • 96% minder energieverbruik dan laserprinters3
 • 94% minder afval dan laserprinters3
 • 3,5x sneller dan laserprinters5
 • Groenere technologie, geen ozongas
 

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Service en ondersteuning

Standaardgarantie

Garantie-uitbreiding tot 3 jaar op geselecteerde Epson-printers.

On-site service

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Ondersteuning

Hulp nodig? Bezoek onze supportpagina voor nuttige informatie en lees hoe u contact met ons kunt opnemen.

Registreer uw aankoop

Hartelijk dank voor uw aankoop van een Epson-product en voor de tijd die u hebt genomen om het product te registreren.

Controleer uw garantie

Controleer de garantie van uw apparaat.

Aanbieding voor garantie-uitbreiding

Lees meer over de CoverPlus garantie-uitbreiding van Epson.

 

Leaseoplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Print and Save

Bespaar tijd en geld met Epson Print & Save

Print365

Printen naar behoefte, probleemloos en zonder verborgen kosten.

 

Supportvideo's

Meer supportvideo's bekijken.

MEER INFORMATIE

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Etikettenprinters

Stroomlijn uw kleuren­etiketproductie

Onze on‑demand inkjetprinters voor kleurenetiketten maken een einde aan de traditionele problemen van thermische overdrukken. Nu kunt u zelf eenvoudig kwalitatief hoogwaardige etiketten, kaartjes en labels van eigen ontwerp in kleur afdrukken, waar en wanneer u ze ook nodig hebt. Geen vertragingen, werkonderbrekingen, afval of ongemak meer. Geen voorraad van voorgedrukte etiketten, productie-uitvaltijd, verloren opdrachten of late verzendingen meer.

MEER INFORMATIE

POS-printers, TM-Intelligent reeks

DE KLANTERVARING VERBETEREN

In een snel veranderende retailomgeving streeft u naar een gedifferentieerde en vlotte winkelervaring. Dankzij onze intelligente oplossingen kan personeel transacties op alle plaatsen in de winkel verwerken met op mobiele apparaten en tablets gebaseerde POS-oplossingen die kunnen worden geïntegreerd met bestaande IT en die multi-channel retailing mogelijk maken.

MEER INFORMATIE

Mobiele POS-printers

SLIM AFDRUKKEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK ONDERWEG

Deze snelle en effectieve printers bieden flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ze produceren hoogwaardige kassabonnen en streepjescodes en u kunt ze gebruiken om direct af te drukken vanuit uw browser op tablets en andere mobiele apparaten.

MEER INFORMATIE

ISV OVERZICHT

ISV-COMMUNITY (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

Epson is de erkende internationale leider op het gebied van POS-printing en vernieuwt deze markt met TM-Intelligent thermische kassabonprinters die zijn ontworpen voor tabletgebaseerde POS-oplossingen in de detailhandel en horeca.

MEER INFORMATIE

Verwacht meer van uw projector

Haal meer uit uw projector

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om uw projector te verrijken en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant6 begrijpen wij uw behoefte aan de juiste projectieoplossingen, waardoor u eenvoudig en effectief kunt presenteren hoe en waar u maar wilt.

MEER INFORMATIE

Zakelijke beeldverwerkingsoplossingen

Een breed scala aan oplossingen voor alle mogelijke soorten bedrijven

De apparaten van Epson zijn compatibel met softwareservices en -oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de workflow in uw organisatie, het beheersen van de kosten en het bevorderen van de efficiëntie. Daarnaast maken ze de naadloze integratie van apparaten mogelijk in voortdurend veranderende omgevingen.

MEER INFORMATIE

Voeg de winkelvloer en online samen

Wat gebeurt er als uw online bezoekers exact hetzelfde te zien krijgen als bezoekers aan uw winkel? Voorzie uw medewerkers op de winkelvloer van een Epson Moverio multimediabril, zodat zij datgene wat zij zien terug kunnen sturen naar online klanten en een audiokoppeling kunnen gebruiken als hulpmiddel bij de verkoop. Een keten van muziekwinkel gebruikt de GoInStore-oplossing om instrumenten te demonstreren, terwijl een dealer van auto's uit het topsegment rondleidingen biedt voor voertuigen in hun assortiment. Ongeacht de toepassing, kunt u een echt gepersonaliseerde klantervaring leveren.

Nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien

Epson-technologie kan u helpen profiteren van interessante nieuwe manieren om uw retailbedrijf te laten groeien. Wij kunnen u helpen gemakkelijker nieuwe services te leveren door het verbinden van oudere en mobiele POS-systemen en u de vruchten laten plukken van een echt omni-channel aanbod met geassisteerde verkoop. Overtref de verwachtingen van moderne consumenten voor deze nieuwe services met oplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd. Bescherm bestaande investeringen met terugwaartse compatibiliteit, geïntegreerde elektronische verkooppunten (ePOS) en software development kits (SDK's).

Verbeter de winkelervaring

Verkort de wachtrijen aan de kassa en geef uw personeel de vrije hand met een draadloze tablet en draagbare kassabonprinter zonder of gebruik real-time analyses om slimme beslissingen te nemen met betrekking tot voorraadbeheer, aanbiedingen en displays. De volgende generatie displays zorgt voor een snelle transformatie van onze levende omgeving, en wij bieden de technologie die u nodig hebt voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige signalisatiematerialen, POS, banners, posters, displays, afbeeldingen en voertuigbeletteringen, met inbegrip van panoramische en staand geprojecteerde informatieborden. De oplossingen van Epson bieden direct tastbare voordelen op de werkvloer.

Maak de connectie met uw klant

Epson-technologie helpt om de verkoopmogelijkheden te vergroten op elk niveau.

Investeer in de toekomst

Investeer verstandig om te zorgen voor meetbare waarde door uw hele bedrijf heen, zowel vandaag als morgen.

Bekijk de resultaten

Vergroot de klanttevredenheid, bouw vertrouwen op en verhoog uw omzet met intelligente oplossingen.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie over bedrijfsoplossingen contact met ons op. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Service op maat voor elke klant

Tablet POS printing

De reeks tablet-POS-printers van Epson stelt uw personeel in staat om klanten overal in de winkel te bedienen. De compacte TM-m30 kassabonprinter is ideaal voor omgevingen zoals horecagelegenheden en gespecialiseerde retailbedrijven. Het vormt de optimale oplossing voor tablet-POS- en pc-gebaseerd POS-systemen.

Digitale signage uitingen om een connectie met uw klant te maken

Het maken van interessante, dynamische en soepel reagerende signage in de winkel is een fantastische manier om in contact te treden met uw klanten. De installatieprojectoren van Epson helpen uw visuele merchandising tot leven te brengen en zijn bijzonder betrouwbaar en veelzijdig, waarbij u op muren, plafonds, vloeren en in kleine ruimten kunt projecteren.

Op hoge snelheid en zeer betrouwbaar afdrukken van kassabonnen

De kassabonprinters van Epson zijn ontworpen om te blijven werken in zelfs de meest veeleisende retailomgevingen. De TM-T88VI is een geavanceerde kassabonprinter met hoge afdruksnelheden en hoge betrouwbaarheid, plus geavanceerde functies ter ondersteuning van zowel mobiele, als web- en pc-gebaseerde POS.

Opvallende signagematerialen en afdrukken op groot formaat

Geef elke promotie de topbehandeling die deze verdient met grootformaatafdrukken op een breed scala aan materialen. Vergroot de impact van uw signagematerialen met de SureColor SC-T-serie. Creëer grote posters en schermen met een hoge resolutie die uw merknaam versterken en de verkoop opdrijven.

Vastleggen en beschermen van gegevens

De WorkForce DS-780N is de meest intelligent zakelijke scanner van Epson tot nu toe met een interactief aanraakscherm met invoer voor losse vellen en ingebouwde netwerkvoorzieningen om het delen en beveiligen van documenten gemakkelijk te maken.

Print op snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 ppm met WorkForce Enterprise: een betrouwbare en milieuvriendelijke A3 kleuren-MFP voor afdelingsgebruik met optionele afwerkingseenheid.

Professionele labels in de winkel en onderweg

Met de serie lichtgewicht, draagbare labelprinters van Epson is het eenvoudig aan alle vereisten voor desktop- en mobiele etikettering te voldoen. De labelprinters van Epson, die zijn ontworpen om overal eenvoudig, veelzijdig en zuinig te werken, bieden flexibele tapeopties zoals satijnlint voor cadeauverpakkingen.

Hoogwaardige labels die lang meegaan

De ColorWorks C7500-labelprinters van Epson maken de productie van labels in eigen beheer, on-demand en van hoge kwaliteit mogelijk. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van doos- en schapetiketten om het voorraadbeheer in magazijnen te vergemakkelijken.

Producten

Ontdek Epson's ruime assortiment van zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

Casestudy's

Previous Next

Resources

Maak gebruik van een breed scala aan hulpbronnen voor de detailhandelsector. Deze omvatten artikelen, casestudy's, infographics en brochures, met informatie over Epson-producten, oplossingen en trends op de markt.

MEER INFORMATIE

Nieuws en evenementen

Ongeacht of u geïnteresseerd bent in inleidende seminars, programmeer- of onderhoudscursussen dan wel gebruikerstraining, onze deskundigen zijn bereid hun kennis met u en uw personeel te delen.

Resultaten filteren

Previous Next

Er zijn momenteel geen beurzen of evenementen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over Epson´s oplossingen voor de detailhandel, vul dan onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.

Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken
CONTACT OPNEMEN

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

 1. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 2. Gewoonlijk gebruiken laserprinters van 45-55 pagina's per minuut 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W – 320 W en drukt af tot maximaal 100 pagina's per minuut. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield
 3. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.
 5. Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.
 6. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.