EPSON REMOTE SERVICES

Epson Remote Service (ERS) is een gratis, innovatief, cloud-based bewakings- en managementsysteem dat geavanceerde diagnostiek op afstand voor bedrijfsproducten van Epson levert.

Profiteer van een snellere responstijd, minder bezoeken op locatie en een hoger 'first-time fix'-percentage.

  • Bewaking op afstand van alle apparaten
  • Automatische meldingen en apparaatgebruiksanalyses
  • Laat problemen op afstand diagnosticeren en oplossen

Benefit

Vanaf elk apparaat met een webbrowser toegankelijk
Smartphone, tablet, pc, Mac

Secured access
 

Beveiligde toegang

Autoriseer gebruikers zodat alleen de juiste mensen toegang hebben tot informatie. ERS is gebaseerd op een multi-tenant systeem dat gebruikt kan worden door meerdere resellers. Elke partner heeft alleen toegang tot zijn eigen printers, die niet toegankelijk zijn voor andere partners.

Compatibel met verschillende Epson Business inkjet-apparaten

ERS kan voor allerlei verschillende Epson Business beeldverwerkingsapparaten worden gebruikt, waaronder modellen van WorkForce Pro, RIPS en WorkForce Enterprise.

Het assortiment weergeven
Compatible with inkjet devices

Belangrijkste kenmerken

Cloud-based

ERS is vanaf elke locatie toegankelijk via een computer, tablet of smartphone, waardoor installatie en onderhoud op lokale servers niet nodig is.

Snellere oplossingen

Verhoogde uptime van uw apparaten: onderhoudstechnici hebben alle benodigde informatie om het apparaat in één keer goed te herstellen.

Naleving

ERS is ontworpen op basis van de juiste technische en organisatorische maatregelen en documentatie inzake gegevensbescherming en naleving van de Europese wet- en regelgeving.

Embedded agent

Profiteer van de ingebouwde agent op de modellen WF-C878R, C879R, C20600, C20750 en WF-C21000 voor een naadloze integratie met ERS.

Methoden voor gegevensverzameling

Softwarecollector-agent

De agent draait op een computer binnen het netwerk van de klant voor gecentraliseerde communicatie met de Epson Remote Services.

Eindgebruiker
Software-agent
Software collector agent

Op het apparaat ingebouwde agent

Draait op het apparaat voor grote flexibiliteit zonder dat de beveiliging in gevaar komt.

Device embedded agent De ERS ingebouwde agent is compatibel met modellen van WF-C878R, WF-C879R, WF-C20600, WF-C20750 en WF-C21000.
How to get ERS
 

Hoe kom ik aan ERS?

ERS is gratis, zonder licentiekosten. Vul hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen met meer informatie.

Contact opnemen

Uw product zoeken

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

De velden die met een '*' zijn gemarkeerd, zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.