OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Verander uw manier van werken met onze slimme technologie, die u tijd en geld bespaart, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

VIDEO BEKIJKEN

Sluiten

 

Technologie die goed is voor uw bedrijf

In het moderne bedrijfsleven, met zijn hoge snelheid en grote druk, hebt u technologie nodig die resultaten levert, mensen helpt doelmatiger te werken, het juiste beeld kan presenteren en altijd perfect presteert op de momenten dat u dit nodig hebt.

Met de krappe budgetten van vandaag is de prijs-kwaliteitsverhouding van het grootste belang. Epson scoort op alle punten. Met onze technologie helpen wij u graag uw budgetbeperkingen te ondervangen, efficiënter te werken en concurrerend te blijven.

Slimmere manieren van werken

Druk sneller af, projecteer uw presentaties zonder enig probleem en scan en print als u niet op kantoor bent.

Slimmere manieren van werken

Profiteer van sneller printen, probleemloze projectie van uw presentaties, scannen en printen terwijl u niet op kantoor bent en maak gebruik van vernieuwende oplossingen zoals Augmented Reality (AR). Epson-technologie maak het allemaal eenvoudig, zodat u meer tijd hebt voor zaken en minder tijd kwijt bent aan het beheer van uw technologie.

Maak eenvoudiger verbinding en presenteer op uw gemak met de displayoplossingen van Epson, die het proces vereenvoudigen en automatisch compatibiliteitsproblemen oplossen, zodat gebruikers zonder enige vertraging of frustratie inhoud kunnen delen.

Print en scan on the go met de lichtgewicht, compacte mobiele scanners en printers, waarmee externe medewerkers belangrijke documenten kunnen vastleggen of geprinte exemplaren kunnen delen.

U krijgt altijd sneller hoogwaardige afdrukken met de WorkForce Pro RIPS-printers, die de eerste pagina 3,5 x sneller produceren1.

Behaal hoge kwaliteit met laag stroomverbruik met behulp van de supersnelle en milieuvriendelijke WorkForce Enterprise MFP van de volgende generatie, waarmee u in kleur en op A3 kunt afdrukken. Hoge kwaliteit tot maximaal 100 apm met verbruik van minder artikelen, iets wat u alleen met inkjet kunt bereiken, terwijl voortdurend een laag stroomverbruik behouden blijft.

Train uw medewerkers efficiënter met behulp van Augmented Reality (AR), met onze Moverio-multimediabril. Communiceer op effectievere wijze met medewerkers op alle afdelingen, met uiteenlopende vaardigheden, en profiteer van handsfree visuele hulp en advies.

Lage totale eigendomskosten

Epson-technologie kan u elke dag geld besparen en, met een managed printservice, bijdragen aan het stroomlijnen van uw werkwijze.

Lage totale eigendomskosten

Epson-technologie kan u elke dag geld besparen en met een managed printservice zoals Print365, bijdragen aan het stroomlijnen van uw werkwijze. Geef uw medewerkers de middelen in handen om zich te richten op creativiteit en samenwerking, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten.

Beheers de kosten van hoogwaardige prints door zonder onderbreking tot 84.000 pagina's af te drukken met WorkForce Pro RIPS-printers (Replacement Ink Pack System)2.

Stroomlijn dagelijkse transacties zoals de verwerking van facturen en betalingen en zorg dat personeelsgegevens up-to-date blijven met beveiligd netwerkscannen en directe toegang voor meerdere gebruikers.

Produceer afdrukken in groot formaat in eigen beheer, van zeer gedetailleerde CAD-tekeningen tot in het oog springende posters en visuele hulpmiddelen.

Projecteer beelden in uiteenlopende vergaderruimten met behulp van een interactieve display van Epson die tot maximaal 100 inch in Full HD kan worden opgeschaald, zodat u over de flexibiliteit beschikt om alle mogelijke taken aan te kunnen.

Medewerkers betrokken houden

Bied uw personeel intelligente nieuwe manieren om informatie te delen en meer werk gedaan te krijgen met de oplossingen van Epson.

Medewerkers betrokken houden

Bied uw personeel intelligente nieuwe manieren om informatie te delen en meer werk gedaan te krijgen met de oplossingen van Epson. De productiviteit gaat met sprongen vooruit als u tools hebt die u graag gebruikt tijdens uw werkdag.

Presenteer voor iedereen in de ruimte en op externe locaties via een netwerk met een Epson-displayoplossing, met onder andere volledige ondersteuning voor BYOD- (Bring Your Own Device) en UC-strategieën (Unified Communications).

Boei en inspireer met professionele projectieoplossingen die prachtige levensechte kleuren en beelden bieden die tot drie keer helderder zijn dan die van DLP-projectoren met één chip3.

Stroomlijn uw postkamers met snelle, maar zeer nauwkeurige scanoplossingen waarmee informatie snel kan worden vastgelegd, geconverteerd en gedistribueerd binnen uw organisatie.

Organiseer uw kantoorruimte met professionele etiketten van LabelWorks. Dit compacte systeem voor het afdrukken van elektronische etiketten verzorgt alle etiketten voor uw organisatie, inclusief archieven en opslagruimtes.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Behaal uw milieudoelstellingen met tot 99% minder afval van het Replaceable Ink Pack System van de WorkForce Pro RIPS4. Verbruik tot 96% minder energie met WorkForce Pro-printers4, en verdubbel de snelheid van uw afdrukken bij de helft van het stroomverbruik met de Enterprise WorkForce-serie6.

Bespaar elektriciteit en CO2 met de WorkForce Pro-modellen, die tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten4.

Verlaag het stroomverbruik met de eco-modus op onze interactieve displayoplossingen en profiteer van het minimale onderhoud van onze nieuwste lasermodellen.

Verklein uw CO2-voetafdruk met scanners zonder opwarmtijd en verlaag uw stroomverbruik dankzij de ingebouwde ReadyScan-technologie.

5 simpele stappen naar een duurzamere toekomst voor Europa

Eén technologie tegelijk

INFOGRAPHIC DOWNLOADEN

 

Bekijk wat u kunt besparen

Bereken de elektriciteits- en CO2-besparingen die een WorkForce Pro-printer zou kunnen opleveren in uw zakelijke omgeving met onze calculator.

 
 • Tot 92% minder CO2-uitstoot dan bij laserprinters9
 • 96% minder energieverbruik dan laserprinters7
 • 94% minder afval dan laserprinters7
 • 3,5 x sneller dan laserprinters2
 • Groene technologie, geen ozongas
 

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Service en ondersteuning

Standaardgarantie

Meer informatie over Epson-garantie.

On-site service

Meer informatie over Epson-garantie.

Ondersteuning

Hulp nodig? Bezoek onze supportpagina voor nuttige informatie en lees hoe u contact met ons kunt opnemen.

Registreer uw aankoop

Hartelijk dank voor uw aankoop van een Epson-product en voor de tijd die u hebt genomen om het product te registreren.

Controleer uw garantie

Controleer de garantie van uw apparaat.

Aanbieding voor garantie-uitbreiding

Garantie-uitbreiding tot drie jaar op geselecteerde Epson-printers.

 

Leaseoplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Print and Save

Bespaar tijd en geld met Epson Print & Save

Print365

Printen naar behoefte, probleemloos en zonder verborgen kosten.

 

Supportvideo's

Meer supportvideo's bekijken.

MEER INFORMATIE

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Verwacht meer van uw projector

Haal meer uit uw projector

Profiteer van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om het gebruik van uw projector te verbeteren en profiteer van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant8 begrijpen wij uw behoefte aan de juiste projectieoplossingen, waardoor u eenvoudig en effectief kunt presenteren hoe en waar u maar wilt.

MEER INFORMATIE

Zakelijke beeldverwerkingsoplossingen

Een breed scala aan oplossingen voor alle mogelijke soorten bedrijven

De apparaten van Epson zijn compatibel met softwareservices en -oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de workflow in uw organisatie, het beheersen van de kosten en het bevorderen van de efficiëntie. Daarnaast maken ze de naadloze integratie van apparaten mogelijk in voortdurend veranderende omgevingen.

MEER INFORMATIE

Verlaag uw afdrukkosten met een MPS

Betaal alleen voor wat u print en ontvang één overzichtelijke maandfactuur met Epson managed printservices. Met deze service kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw afdrukkosten voorspellen en terugdringen, op basis van úw behoeften. En u hebt minder administratieve rompslomp dankzij automatische levering van verbruiksartikelen wanneer ze beginnen op te raken.

MEER INFORMATIE

Projecteren vanaf een handheld apparaat

Met Epson's iProjection is het eenvoudig om verbinding te maken tussen een iOS- of Android-apparaat en een Epson-projectieoplossing met netwerkmogelijkheden, zodat u draadloos beelden, documenten en webpagina's kunt projecteren. Dit vormt een eenvoudige en uitermate effectieve manier van presenteren, met één tik op het scherm. U kunt ook de ingebouwde annotatieknop selecteren om een pen, markeerstiften of gum te gebruiken, met opties voor kleur en dekking, zodat de boodschap echt altijd overkomt..

MEER INFORMATIE

Print vanaf uw tablet of smartphone

Met Epson Connect kunt u via uw tablet of smartphone afdrukken op de kantoorprinter. U kunt dus een belangrijke e-mail afdrukken terwijl u deze leest of een foto maken van de ideeën op een whiteboard die tijdens een brainstormsessie naar boven zijn gekomen, en deze afdrukken op papier en met collega's delen. Profiteer van de vrijheid om af te drukken als u bij uw bureau weg bent.

MEER INFORMATIE

Slimmere manieren van werken

Druk sneller af, projecteer uw presentaties zonder enig probleem en scan en print als u niet op kantoor bent.

Lage totale eigendomskosten

Epson-technologie kan u elke dag geld besparen en, met een managed printservice, bijdragen aan het stroomlijnen van uw werkwijze.

Medewerkers betrokken houden

Bied uw personeel intelligente nieuwe manieren om informatie te delen en meer werk gedaan te krijgen met de oplossingen van Epson.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie over bedrijfsoplossingen contact met ons op. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Transformeer elke zakelijke omgeving

Verlaag de afdrukkosten

Met onze WorkForce Pro RIPS-printers kunt u de productiviteit verbeteren door minder geld aan verbruiksmaterialen uit te geven en minder tijd te besteden aan onderhoud, zodat u zonder onderbreking kunt werken. En wanneer u de overstap van laserprinters maakt, kunt u het stroomverbruik tot 96% verminderen, afval met maximaal 99% terugdringen4 en uw CO2-uitstoot met maximaal 92%5 verkleinen zonder afbreuk te doen aan snelheid of kwaliteit.

Werk onderweg

Profiteer van afdrukken, scannen en projecteren on the go met lichtgewicht, compacte mobiele scanners, printers en projectieoplossingen.

Houd informatie in beweging

Beheer, verwerk en verzend documenten op een efficiënte manier, met scanoplossingen die kunnen worden geconfigureerd om binnenkomende bestanden automatisch een naam te geven en te organiseren. Dankzij de functie voor het onderdrukken van de detectie van dubbele invoer kunnen moeilijke documenten zoals enveloppen en Post-it notities snel worden verwerkt. Daarnaast kunt u met Discproducers gegevens opslaan in cd-, dvd- en BD-indeling, die maximaal 100 jaar meegaan zonder dat de gegevens opnieuw moeten worden geschreven.

Organiseer het kantoor

Produceer sterke, duurzame etiketten op een groot aantal tapes en in allerlei tekstkleuren. Met de LabelWorks-etikettenprinters zorgt u ervoor dat rapporten, materialen, bedrijfsmiddelen, bestanden en kabels correct worden gelabeld en eenvoudig terug te vinden zijn.

Druk grote volumes af met hoge snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 apm met de WorkForce Enterprise, een betrouwbare en milieuvriendelijke multifunctionele A3-kleurenprinter met optionele afwerkingseenheid, die geschikt is voor toepassingen die uiteenlopen van kleine werkgroepen tot de taken van complete afdelingen.

Effectiever samenwerken, mensen betrekken

We hebben het eenvoudig gemaakt om met meerdere personen aan documenten te werken en bestanden te delen, waardoor gewone vergaderingen in ware samenwerkingssessies veranderen, dankzij onze projectieoplossingen. Het schermformaat kan tot 100 inch worden geschaald voor ruimten van vrijwel elke omvang, zodat iedereen in de ruimte van de beste weergave kan profiteren, plus van de mogelijkheden om in Full HD en zonder een pc interacties aan te gaan, te discussiëren en gegevens te delen.

Zorg dat uw boodschap echt aankomt

Zorg voor een geheel nieuwe manier van zakelijk presenteren met onze krachtige, maar betaalbare EB-5500-serie installatieprojectoren. Zorg dat uw beelden helder overkomen in een groot aantal lichtomstandigheden dankzij 5500 lm en een gelijke White en Colour Light Output, die tot drie keer helderder is dan de weergave van de DLP-modellen met één chip van de concurrentie3.

Producten

Ontdek het ruime assortiment van Epson aan zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

Casestudy's

Previous Next

Resources

Ontdek een groot aantal bronnen, waaronder artikelen, infographics en brochures met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Meer informatie

Nieuws en evenementen

Blijf up-to-date met het laatste nieuws van Epson en ontdek welke evenementen we in de toekomst zullen bijwonen.

Resultaten filteren

Previous Next

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over Epson's oplossingen voor bedrijven, vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.

Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

 1. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, met FPOT (tijd tot eerste afdruk) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving
 2. Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.
 3. Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Best verkopende Epson 3LCD-projectoren vergeleken met de best verkopende DLP-projectoren met één chip op basis van verkoopgegevens van PMA Research voor de periode van december 2015 tot en met november 2016.
 4. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving
 5. Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.
 6. Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm circa 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W tot 320 W met een afdruksnelheid tot 100 apm.
 7. Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2016).
 8. Enquête uitgevoerd door Future Source Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.