Het managementteam
van Epson Europe

Ons managementteam is toegewijd aan het ontwikkelen van de organisatie door middel van doordacht, ervaren leiderschap en het verbeteren van de levens van onze medewerkers, klanten en partners.

Kazuyoshi Yamamoto

President & COO, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto werd in juni 2015 directeur van Epson Europe B.V. nadat hij jaren de functie van hoofdvertegenwoordiger heeft bekleed voor Epson Europe B.V., Moskou, Epson Oekraïne, Epson Kazachstan. Daarnaast heeft hij zeven jaar in Indonesië gewerkt als bedrijfsdirecteur.

De heer Yamamoto is in 1999 bij de marketing en sales-afdeling van Epson gekomen, na 16 jaar sales- en marketing-ervaring te hebben opgedaan bij verschillende grote bedrijven (Sharp en Sony).

De heer Yamamoto heeft een Bachelor of Arts behaald aan de Kobe City Foreign Language University. Hij is getrouwd en heeft een zoon.

Rob Clark

Senior Vice President, Epson Europe B.V.

Rob Clark is Senior Vice President van Epson Europe en is verantwoordelijk voor sales en marketing in de EMEAR-regio.

Voorheen was Rob Vice President Marketing and Business Development en daarvoor heeft hij vijf jaar gewerkt als hoofd van inkjet business voor Epson Europe.

Rob kwam oorspronkelijk bij Epson in dienst als productmanager voor dot-matrixprinters en heeft gestaag carrière gemaakt binnen marketing en bedrijfsmanagement, waarbij hij ook enige tijd als Managing Director voor Epson UK heeft gefungeerd.

Voordat Rob tot Epson toetrad, werkte hij in IT-distributie, waar hij ervaring heeft opgedaan in de rechtstreekse verkoop en marketing aan dealers en winkeliers. Rob begon zijn carrière bij de Britse overheid als technology officer, na het behalen van zijn diploma's in elektrotechniek.

Hideki Kitamura

Vice President, Business Operations, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura is verantwoordelijk voor Business Operations in EMEAR. In deze rol houdt hij toezicht op de afdelingen audit, legal, HR, finance, supply chain, facilities, klantenservice en IT in de EMEAR regio.

Voordat hij deze functie aannam, bekleedde de heer Kitamura verschillende functies binnen de bedrijven van Epson Group; hij werkte hiervoor acht jaar bij Epson America.

De heer Kitamura kwam in 1983 bij Epson na zijn afstuderen aan de universiteit met een Major in Economie Aanvankelijk werkte hij voor de Finance-afdeling in Japan, waar hij verantwoordelijk was voor groepsbudgetbeheer, cash- en FX-management. Later verhuisde hij naar Duitsland om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen als financieel trainee.

Duncan Ferguson

Vice President, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. en Country Manager voor Epson UK.

Duncan Ferguson is als Vice President bij Epson verantwoordelijk is voor professioneel afdrukken en robotica in Europa en fungeert als Country Manager voor Epson UK.

Hij kwam in 2003 bij Epson in dienst als Hoofd van Pro-Graphics voor Europa, en zorgde er al snel voor dat de UltraChrome-inkt van Epson de toonaangevende grafische inkset werd voor professionele freelancers en commerciële productiedrukkerijen.

Duncan heeft een aantal senior managementrollen vervuld bij Epson, zoals op het gebied van professioneel drukken, labels, signage, textiel en, recentelijk, robotica.

Hij begon zijn carrière bij de klantenservice en technical sales voor Shell Chemicals, waarna hij overstapte naar Kodak. Hier was hij verantwoordelijk voor sales en dienstverlening voor de professionele, gezondheidszorg- en digital imaging-sector in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Duncan heeft graad in scheikunde van de universiteit van Durham. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en is een enthousiaste cricketer.

Neil Colquhoun

Vice President CISMEA en professionele displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun is vicepresident voor de CISMEA-regio van Epson en is verantwoordelijk voor Professional Displays. Hij is verantwoordelijk voor het managen van de CISMEA-regio en de professional displays business in de EMEAR-regio.

Neil kwam in 2012 bij Epson in dienst als Business Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk, waarna hij doorgroeide naar een Europese rol. Oorspronkelijk als directeur voor visuele instrumenten en daarna als Executive Director voor professionele displays.

Voordat hij tot Epson toetrad, vervulde Neil een aantal senior posities in sales en marketing bij Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK en Coca-Cola. Neil heeft een baccalaureus in de exacte wetenschappen (cum laude) in productiebeheer van de Universiteit van Sunderland en heeft postdoctorale studie gedaan in internationale economie aan de Universiteit van California (Irvine).

Neil woont in Londen en vult zijn vrije tijd onder andere met voetbal, hot yoga en snorkelen.

Massimo Pizzocri

Vice President of Consumer Sales, Epson Europe B.V., and Managing Director, Epson Italy

Massimo Pizzocri is verantwoordelijk voor de verkoop van alle consumentenproducten in de EMEA-regio en voor de distributie- en retail-/e-tail-kanalen.

Massimo is zijn carrière bij het bedrijf in 1999 begonnen bij Epson Italy waar hij is doorgegroeid tot Marketing Director in Italië en Head of Strategic Marketing voor de gehele EMEA-regio. In 2006 werd hij benoemd als Managing Director van Epson Italy, een functie die hij nog steeds vervult naast zijn taken als Vice President of Consumer Sales voor Epson Europe.

Voordat hij bij Epson kwam, werkte hij bij DuPont in de grafische vormgeving.

Massimo heeft in Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gewoond. In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen en lezen, daarnaast is hij actief vrijwilliger voor het Rode Kruis.

Epson Europe: Ons verhaal

Epson is zijn tijd altijd vooruit geweest. Letterlijk. Het bedrijf werd in 1942 opgericht als kleine horlogefabriek, onder de naam Daiwa Kogyo Ltd. (later Seiko). In 1968 introduceerde het bedrijf de EP-101. Dit was de eerste compacte, lichtgewicht digitale printer ter wereld, die de basis zou vormen voor de naam 'Epson', zoon van de EP.

MEER INFORMATIE

De geschiedenis van Epson

Epson heeft een lange weg afgelegd en ons bedrijf heeft daarbij vele technologieën als eerste geïntroduceerd. Dat is het resultaat van ons streven om voortdurend te vernieuwen en grenzen te verleggen. Dat hebben we in de afgelopen 50 jaar gedaan...en hiervoor zullen we ons ook in de toekomst blijven inzetten. Het is niet alleen onze ambitie: dat is onze missie.

MEER INFORMATIE