Stap over op buitengewone projectie

Epson-installatieprojectorreeks

Toonaangevend in uitmuntende visuele technologie

Epson world leader in projectors since 2001

Uw succes in de wereld van visuele communicatie draait om de vrijheid om helderdere, pakkendere en creatievere beelden te projecteren in welke omgeving dan ook. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van innovatieve, veelzijdige oplossingen die geprojecteerde beelden naar nieuwe dimensies brengen.

Onze toewijding aan productkwaliteit, technologie en relaties, ondersteund door ongeëvenaarde service en support, is de reden dat we al sinds 2001 de grootste projectorfabrikant ter wereld1 zijn.

Van onderwijs en kunstgalerieën tot digitale signage en bedrijfsevenementen, en van interne bedrijfsprojectoren tot de verhuur- en stagingmarkt: onze projectoren vormen de slimme, geavanceerde oplossing.

Uitzonderlijke kwaliteit

Elke Epson-projector is het resultaat van onze toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en fabricage met het oog op een superieure beeldkwaliteit, gebruiksgemak en totale betrouwbaarheid. Onze oplossingen combineren hoge helderheid, verbeterde textuur en uitzonderlijke scherpte om krachtige, levendige beelden te produceren die overvloedig omgevingslicht kunnen weerstaan, zelfs in grote ruimten.

Epson EB-L25000U

Geavanceerde technologie

Onze projectoren voegen flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit toe in bijna elke omgeving. Veelzijdige instellings- en connectiviteitsmogelijkheden, inclusief 360º installatie en eenvoudig netwerken, maken geweldige projectie een fluitje van een cent.

Onze 3LCD-technologie produceert beelden die tot drie keer helderder zijn dan die van conventionele 1-chip DLP-projectoren. We hebben 's werelds helderste 3LCD-laserprojector, ontwikkeld, de EB-L30000U, dankzij de anorganische licht-engine in onze laserprojectoren. Met een resolutie tot native 4K en veelzijdige functies voeren projectoren van Epson de boventoon in visuele communicatie met hoge lumen voor de meest veeleisende omgevingen.

Allesomvattende ondersteuning

Naast het bouwen van robuuste producten die lang meegaan, bieden we tal van service- en supportopties voor onze projectoren. Dat geeft u de ruimte om zich te concentreren op creatieve oplossingen voor uw klanten en doelgroepen. Van pre-sales-advies tot doorlopende ondersteuning en toegang tot onze experts: onze standaard- en CoverPlus-garanties bieden u uitgebreide, doorlopende versterking wanneer u dat nodig heeft.

Relaties ontwikkelen

We werken nauw samen met onze klanten en partners om uw feedback te integreren en onze producten aan te passen aan veranderende marktbehoeften. Onze collaboratieve benadering leidt tot unieke innovaties, zoals onze anorganische LCD-panelen en fosforwiel voor superieur licht, verbeterde hittebestendigheid en extra duurzaamheid.

Installatieoplossingen voor verhuur en staging Creëer de ultieme visuele voorstelling

Een voorstelling bestaat uit meer dan wat de toeschouwers op het podium zien. Het gaat erom dat uw publiek zich echt verbonden voelt door de textuur, scherpte, helderheid en details van verbluffende visuele effecten te ervaren.

Onze veelzijdige, hoogwaardige Pro AV-installatieprojectoren, aangevoerd door de EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q en EB-L1755U, zijn ontworpen voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en flexibiliteit. Voldoe aan de verwachtingen van het publiek in auditoria, theaters, concerten, grootschalige bedrijfsevenementen en buitenlocaties over de hele wereld.

 • Verbeterde helderheid en details

  Als u op zoek bent naar indrukwekkende visuele ervaringen, kunt u putten uit onze nauwgezette R&D, dat vele wereldprimeurs op het gebied van lasertechnologie heeft opgeleverd. Profiteer van toonaangevende helderheid en zorg voor haarscherpe high-definition beelden voor grootschalige presentaties en evenementen met onze innovatieve native 4K- en 4K-beeldverbeteringstechnologieën.

 • 360° voor een completer beeld

  Projecteer beelden vanuit elke hoek op elk oppervlak zonder aan beeldkwaliteit in te boeten. Schakel eenvoudig over naar portrait-projectie of gebruik onze edge blending-technologie om naadloze panoramische beelden op meerdere schermen te projecteren vanaf zowel plafond- als wandgemonteerde projectoren.

 • Duurzaamheid

  Laat uw creativiteit langer de vrije loop met drie beschermingslagen die uitstekende duurzaamheid en stofbestendigheid bieden, terwijl het vloeistofkoelsysteem de lichtbron en de belangrijkste optische componenten beschermt. Geniet van een filterlevensduur tot 30.000 uur voor minimale interventie.

Epson L25000U

Installatie-oplossingen voor het aantrekken van bezoekers Betover, vermaak en inspireer uw publiek

No rainbow effect

Verbluffende visuele vertoningen zorgen voor onvergetelijke ervaringen waarvoor klanten keer op keer terugkomen.

Onze meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD en 4K-technologie met levendige kleuren en een uitzonderlijk hoge contrastverhouding voor de reproductie van briljante, levensechte content.

Zorg voor betrouwbare, 'fit-and-forget' prestaties met onze krachtige WUXGA 3LCD EB-L1495U-laserprojector van 9.000 lumen. Deze projector met 4K-beeldverbetering biedt uitstekende beeldscherpte en langdurige, onderhoudsarme prestaties op verschillende locaties, waaronder galerieën, musea, pretparken en vele andere bezoekersattracties.

Lever consistente beelden

Houd uw beelden consistent en beperk onderhoud tot een minimum met de innovatieve ingebouwde camera van onze laserprojectoren. De camera detecteert beelden die mettertijd ongelijkmatig of verkleurd zijn en kalibreert het beeld opnieuw ter compensatie. Dit garandeert betrouwbare impactvolle weergaven.

Transformeer ieder oppervlak

Welk oppervlaktype of -vorm u ook gebruikt, u kunt adembenemend perfecte beelden produceren door projectiemapping van 3D-objecten en ruimten, wat u bijna onbeperkte mogelijkheden geeft voor verbazingwekkende creativiteit in meeslepende omgevingen.

Maak een grotere impact

Verras het publiek door beelden op verrassende plaatsen te projecteren met een keur aan installatieopties. Evenaar de helderheid en kleur van welke afbeelding dan ook met edge blending en scaling.

Oplossingen voor signage-projectie Toon blijvende visuele impressies

Mensen onthouden verbluffende visuele projecties.

Sterke beelden kunnen de perceptie van een persoon volledig veranderen. Laat uw bedrijf er spectaculairder uitzien met behulp van betoverende projecties, met een breed scala aan voordelen ten opzichte van flatpanels in een klantgerichte omgeving. Dankzij de flexibele montageopties kunnen projectoren buiten het zicht en bereik worden gemonteerd op plafonds, wanden en verlichtingsrails voor dynamische signage met een lage impact.

Onze innovatieve LightScene EV-100-serie digitale signage-oplossing combineert verbluffende verlichting met HD-projectie en is daardoor ideaal voor retail-, hospitality- en entertainmentomgevingen. Hiermee kunt u in het oog springende beelden creëren in ongebruikelijke vormen en formaten voor fantastische visuele ervaringen die lichtjaren verwijderd zijn van de beperkingen van een flatpanel.

A museum with banners projected onto the outside walls

Projecteer op elk willekeurig oppervlak

Geef afbeeldingen weer op muren, producten of hele gebouwen en adverteer discreet op elk oppervlak door meerdere projectoren naadloos samen te voegen. De EB-800-serie en de EB-750-serie met ultrakorte projectieafstand bieden een alternatief voor een plat scherm en kunnen grote beelden projecteren vanaf zeer korte afstanden. Daardoor zijn ze ideaal voor kleine ruimtes zoals etalages en gangen. Maak nog meer indruk in grotere omgevingen met de EB-L30000U, onze helderste projector ooit – 30.000 lumen komt overeen met 15 krachtige halogeenlampen – en maximaliseer uw promotionele ruimte door beelden op te schalen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of kleur.

 • Uitzonderlijke klantervaringen

  Maak uw ruimte aantrekkelijker om de klantervaring en uw reputatie te verbeteren en uw inkomsten te verhogen. In tegenstelling tot traditionele signage, kunnen projectoren de ervaring voor iedere bezoeker personaliseren. Projectiebeelden kunnen regelmatig en eenvoudig worden bijgewerkt om promotionele en seizoensgebonden berichten weer te geven.

 • Levendige kleur

  Breng uw ideeën tot leven met onze krachtige, betrouwbare, 'fit-and-forget' installatieprojectoren uit de EV100-serie, met ingebouwde 3LCD-beeldvorming voor levendigere kleuren. Ervaar kleurenreproductie die tot drie keer helderder is en een kleurenspectrum dat tot drie keer breder is.

  Meer informatie

 • Epson Projector Content Manager

  Met de Epson Projector Content Manager-software kunt u afspeellijsten maken met foto's, video's, vormfilters en effecten die kunnen worden geprogrammeerd en opgeslagen op een extern opslagapparaat voor het draadloos afspelen van content.

  Download

  *Alleen compatibel met geselecteerde modellen

 • Epson Creative Projection

  De Epson Creative Projection-app biedt gebruikers eenvoudige toegang tot een scala aan creatieve elementen, waarmee ze gepersonaliseerde content kunnen creëren met behulp van een combinatie van video's, foto's, tekst en bestaande vooraf ingestelde filters of om nieuwe content te uploaden voor unieke effecten.

  Meer informatie

  *Alleen compatibel met geselecteerde modellen

 • Design met lage impact

  Elk product heeft een gestroomlijnd ontwerp met een lage impact, en de meeste zijn verkrijgbaar in zwart of wit. Ze passen naadloos in hun omgeving en kunnen worden gebruikt in ruimten waarvoor een gewone projector gewoonweg niet geschikt is.

 • Veelzijdige installatie

  Het assortiment biedt veelzijdige en flexibele installatieopties. Projecteer vanuit elke hoek, inclusief de vloer, het plafond of de muur. Bepaalde modellen kunnen zelfs op een verlichtingsrail worden geïnstalleerd.

Schermoplossingen voor bedrijven en het hoger onderwijs Bied inspirerende leer- en presentatie-ervaringen

Voeg creativiteit en inspiratie toe aan bedrijfsvergaderingen en moderne leeromgevingen.

Verhoog de betrokkenheid van studenten met onze schermoplossingen voor bedrijven en het hoger onderwijs. Kies de meest geschikte lens voor elk weergavescenario met onze nieuwe topprojector: de ‘body only’ EB-L1070U met keuze uit 10 verwisselbare lenzen van Epson. Betover uw zakelijke publiek met een helderheid tot 6.000 lumen en Full HD WUXGA-resolutie, mogelijk gemaakt door de EB-L600-serie. Vervang ouderwetse lampgebaseerde modellen in verscheidene grote onderwijs- en vergaderruimten door betaalbare laserprestaties.

Produceer levendige, pakkende beelden

Produceer zelfs in helder verlichte collegezalen en vergaderruimten levendige, pakkende beelden met onze 3LCD-technologie met hoge resolutie, die haarscherpe definitie en een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst produceert voor heldere beelden.

Moderniseer uw faciliteiten

Moderniseer vergaderruimtes en collegezalen met een ruime keuze aan projectoren met de nieuwste AV-functies en connectiviteitsopties. Haal het meeste uit uw ruimte met de optie om projectoren uit de EB-L1070U- of EB-L600-serie aan het plafond te monteren en te installeren waar u maar wilt, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Epson EB-L610W

Perfecte beelden voor het publiek

Geef studenten en deelnemers een perfect uitzicht vanaf elke locatie door beelden voor alle omgevingen te schalen met de EB-L1070U. Gebruik de compacte en veelzijdige EB-L600-serie voor verschillende omgevingen, van klaslokalen tot vergaderruimten, met geavanceerde schermspiegeling-connectiviteit.

Kies voor slimme, intuïtieve, toonaangevende projectortechnologie

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson is de belangrijkste projectorfabrikant ter wereld en we zijn vastbesloten om die positie te behouden. 70% van ons 1100-koppige Research and Development-team is uitsluitend toegewezen aan het ontdekken van opwindende mogelijkheden op het gebied van projectortechnologie. We zetten ons altijd volledig in om u het nieuwste op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit te bieden.

De toekomst van projectoren is er

3LCD produceert opvallendere, helderdere kleuren

Maak uw projecties zo helder mogelijk. Voortbouwend op het succes van 's werelds eerste 3LCD-laserprojector van 15.000 lumen (EB-L1750U/EB-L1755U), brengt de EB-L30000U de helderheid naar 30.000 lumen.

Zorg voor levendige, realistische beelden en optimaliseer de witbalans en kleurafstemming met beelden die consistent en drie keer helderder zijn dan die van 1-chip DLP-projectoren, zonder regenboogeffect.

Installeer en onderhoud met 'fit-and-forget' zekerheid in de moeilijkste omgevingen; we hebben ze gebouwd om uit te blinken in uitdagende omstandigheden, zelfs daar waar het stoffig of rokerig is.

Native 4K- en 4K-beeldverbeteringstechnologie

Toon uw publiek de toekomst van projecteren met native 4K- en 4K-beeldverbeteringstechnologie waarmee u 4K-content kunt bekijken of Full HD 1080p-content digitaal kunt opschalen.

Zorg altijd voor haarscherpe, high-definition beelden, zelfs in grote of buitenlocaties, om fantastische en onvergetelijke meeslepende ervaringen te creëren waarvoor uw klanten zullen willen terugkomen.

Creëer betere beelden in een handomdraai

Met de Epson Projector Professional Tool kunt u snel en eenvoudig perfect uitgelijnde beelden creëren. Ons gratis, downloadbare softwareprogramma verbetert de configuratiesnelheid voor installaties met meerdere projectoren. Het geeft u ook directe toegang tot meer geavanceerde technieken.

Download Epson Professional software

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Verkort de installatietijd aanzienlijk dankzij de eenvoudige bediening van elementaire projectorfuncties, zoals het in- en uitschakelen van de stroom of het weergeven van een testbeeld. Pas de focus of positie van de lens op afstand aan en u betovert uw publiek in een oogwenk.

Download software

Connectiviteit

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-poort (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-poort
 3. DVI-D
 4. HDMI-ingangspoort
 5. Servicepoort
 6. Monitor uit SDI
 7. 3G-SDI
 8. Ingangspoort voor computer (Mini D-sub 15-pins)
 9. Uitgangspoort voor monitor (Mini D-sub 15-pins)
 10. BNC-ingangspoort (5BNC)
 11. RS-232C-poort (Mini D-sub 9-pins)
 12. Externe poort (stereo mini)

Transformeer kleine ruimtes

Wanneer de ruimte beperkt is, kunt u supergrote beelden projecteren met de LX-serie lenzen met ultrakorte projectieafstand, verkrijgbaar in zwart en wit.

Deze lenzen zijn ideaal voor krappe ruimtes en toepassingen met doorzichtprojectie. Hun brede lens-shift-bereik biedt uitstekende flexibiliteit om zelfs de meest compacte ruimten te transformeren.

Meer informatie

Grootformaat beelden

Gebruik de lens met ultrakorte projectieafstand voor verbluffende beelden vanaf zeer korte afstanden. De ELPLX02 ondersteunt schermformaten van 100 inch tot 1.000 inch.

Flexibele plaatsing

Installeer de lenzen uit de LX-serie bij lage plafonds en kleine ruimtes, met het brede lens-shift-bereik en zonder verticale offset.

Compatibiliteit

Kies uit een scala aan projectoren met verwisselbare lens van Epson, van 5.500 tot 20.000 lumen.

Dynamische schermen

Gebruik frontprojectie of doorzichtprojectie, inclusief montage vanaf vloeroppervlakken, om etalages te transformeren en onvergetelijke meeslepende ervaringen te creëren.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Implementeer opvallende projecties

Schitterende beelden met de kracht om grotere locaties te transformeren

Onze nieuwste serie van 3LCD-laser-installatieprojectoren met 4K-beeldverbetering brengen grote locaties tot leven met intense, kleurrijke en heldere beelden, van 5.500 tot 7.000 lumen. De 'fit-and-forget' EB-L1075U-, EB-L1070U- en EB-L1050U-projectoren zijn ideaal voor als u gedetailleerde en krachtige beelden op groot formaat nodig hebt.

Gedenkwaardige presentaties

Met verwisselbare lenzen en hoogwaardige laserbeelden bieden de nieuwste toevoegingen op ons assortiment van projectoren nieuwe mogelijkheden om gedenkwaardige visuele presentaties naar vergader- en collegezalen te brengen. Daarnaast zijn ze geschikt voor bezoekersattracties, musea, galerieën en digitale signage.

Flexibele installatie

Past vrijwel overal met de vrijheid van 360° installatie en kantelvrije projectie zonder de prestaties in gevaar te brengen.

Eenvoudig onderhoud

Laat uw creativiteit langer de vrije loop met 20.000 uur aan praktisch onderhoudsvrije projectie die echt 'fit-and-forget' is.

Assortiment bekijken

PROJECTIEAFSTAND-CALCULATOR

Zorg voor het beste beeld

Ons hulpprogramma voor projectorinstallatie kan u helpen de perfecte combinatie van projectorafstand en schermformaat te vinden voor uw ruimte.

Meer informatie

Case studies

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over het programma, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

Voetnoten

 1. Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting over de periode van 2001 tot 2019.
 2. Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid varieert op basis van gebruiksomstandigheden. Bestverkopende 3LCD-projectoren van Epson vergeleken met de bestverkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van verkoopgegevens van NPD voor de periode van mei 2017 t/m april 2018.
 3. Kleurenspectrumvolume in helderste modus, door een onafhankelijk laboratorium gemeten in 3D in de CIE L*a*b*-coördinatenruimte. Bestverkopende 3LCD-projectoren van Epson vergeleken met de bestverkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van verkoopgegevens van NPD voor de periode van mei 2017 t/m april 2018.