Neem de controle en optimaliseer het proces

Epson Print Admin is een servergebaseerde oplossing waarmee u een beveiligde omgeving creëert voor afdrukken, scannen en kopiëren met behulp van gebruikersverificatie via kaartlezers, aanmeldgegevens/wachtwoorden en pincodes. Het systeem biedt daarnaast functies zoals 'scan and send to me', meldingen voor opleiding van gebruikers en krachtigere administratieve tools, die een welkome stimulans bieden voor productiviteit, milieudoelstellingen en efficiëntie.

Belangrijkste kenmerken

Optimaliseer uw multifunctionele afdrukomgeving

Epson Print Admin omvat alle functies die u nodig hebt om uw printergebruik te bewaken en te beperken en ervoor te zorgen dat beveiligde of vertrouwelijke documenten niet onbeheerd worden achtergelaten op apparaten.

Gratis evaluatie

U kunt gratis en zonder tijdslimiet profiteren van alle voordelen van EPA op maximaal twee apparaten. Als er meer apparaten bijkomen, koopt u eenvoudig extra licenties via het eenvoudig te begrijpen en implementeren EPA-licentieplan.

Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Epson-leverancier.

Eenvoudig beheer

De webgebaseerde toepassing van Epson Print Admin biedt geavanceerde functionaliteit voor afdrukken, kopiëren en scannen via één enkele interface. De interface is eenvoudig toegankelijk en gebruiksvriendelijk en biedt u de mogelijkheid uw printerpark in korte tijd te optimaliseren.

Soepele integratie

EPA laat zich naadloos integreren in uw huidige IT-infrastructuur, ongeacht of uw systeem op LDAP is gebaseerd of niet.

Beveiligd gebruik van apparaten

Dankzij verificatie van gebruikersprofielen bent u beschermd tegen onbevoegd gebruik van apparaten, waardoor u een beveiligde omgeving creëert voor afdrukken, scannen en kopiëren. Werknemers worden geïdentificeerd via een ID-bewijs, ingevoerde aanmeldgegevens of een pincode.

Verbeter de productiviteit

Personaliseer de gebruikersinterfaces op compatibele apparaten voor specifieke gebruikersprofielen, zodat uw werknemers minder tijd kwijt zijn bij het zoeken naar de juiste functies en meer tijd kunnen besteden om dingen gedaan te krijgen. De functie ‘scan and send to me’ vergroot bijvoorbeeld de productiviteit door via één druk op de knop een e-mail naar de geverifieerde gebruiker te verzenden met het gescande document als bijlage.

Verminder afval

Documenten worden alleen afgedrukt zodra de gebruiker de afdruktaak vrijgeeft vanaf een compatibel apparaat. Hierdoor wordt de belangrijkste reden van verspilling bij afdrukken – vergeetachtigheid – uit de weg geruimd, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een betere beveiliging.

Informeer uw werknemers

U kunt meldingen instellen om gebruikers voor te lichten over verantwoordelijk afdrukken. Zo kunt u onnodige verspilling voorkomen door gebruikers af te raden om in full-colour af te drukken op het moment dat de afdruktaak wordt aangemaakt.

Beheer en bewaak de kosten

Dankzij de ingebouwde regels voor kostenbesparing, die u in een oogwenk kunt activeren, en de mogelijkheid regels te maken die specifiek gelden voor uw afdrukomgeving, hebt u met Epson Print Admin alles onder controle. U kunt bovendien aangepaste rapporten maken voor specifieke analyses, of uit een breed aantal rapportagemethoden kiezen om uw gegevens optimaal weer te geven.

Hoe u Epson Print Admin kunt verkrijgen

Epson Print Admin wordt geleverd op basis van een slim freemium licentiemodel. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale leverancier of met ons.

CONTACT OPNEMEN

Bespaar geld en beperk uw milieu-impact

Voorkom het rondslingeren van stapels papier bij de printers dankzij eenvoudige selectie van documenten die moeten worden afgedrukt - documenten volgen de gebruiker naar de printer waardoor de meest voorkomende oorzaak van verspilling wordt verwijderd en de documentbeveiliging wordt verbeterd. Elke regel kan leiden tot een melding aan de eigenaar van de afdruktaak - via deze meldingen worden gebruikers effectief geïnformeerd over verantwoordelijk gedrag bij het afdrukken van grote documenten in kleur, bijvoorbeeld. Organisaties kunnen hun kosten bewaken en deze op basis van een begrotingscentrum of per klant toewijzen voor print-, scan- en kopieerservices. EPA traceert en rapporteert over de factuurcodes die worden ingevoerd in de MFP en vereenvoudigt zo uw boekhouding en traceerproces. Beheerders kunnen factuurcodes instellen waarmee organisaties de kosten per gebruiker, afdeling, project en kostencentrum kunnen beheren en bijhouden.

Kostencalculator

Gemiddelde aantal pagina's dat bij u op kantoor wordt afgedrukt

Vul dit veld in
Vul dit veld in

Valuta

Gemiddelde kosten per pagina

Regels en beleid

Oplossingen voor bedrijven

Epson Open Platform

Profiteer optimaal van de WorkForce Pro-reeks van zakelijke inkjetprinters door ze eenvoudig te integreren in webgebaseerde bedrijfstoepassingen en -workflows.

Meer informatie

Compatibele modellen

WF-C579/R-serie

Deze multifunctionele Epson-inkjetprinter voor kleine werkgroepen is ideaal voor de zakelijke omgeving, van kleine kantoren tot grote ondernemingen die voorheen mogelijk laserprinters gebruikten, maar nu op zoek zijn naar kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit en beperking van de uitvaltijd voor het printen, scannen en kopiëren.

Meer informatie over WF-C579/R-serie

Enterprise-serie

De WorkForce Enterprise inkjetprinter voor zakelijk gebruik combineert supersnelle prestaties met een laag energieverbruik. Deze duurzame multifunctionele zakenprinter is ontworpen voor het printen van grote hoeveelheden en is in staat uitstekende printkwaliteit te leveren met snelheden tot 100 ipm.

Meer informatie over WorkForce Enterprise

Specificaties en systeemvereisten

Specificaties

Regels en beleid Toepasselijke modellen, per taaktype, per gebruiker/groep, lijst met kosteninstellingen per apparaat
Scannen-naar-functies Direct Scan-functies, instellingen voor automatische naamgeving van bestanden, ondersteunde indelingen voor scanbestanden
Rapporten Gebruikers, groepen, apparaten, facturen, systeem, gepland rapport naar e-mail, bestandsindeling rapport, beveiligingsinstelling gebruiker

Systeemvereisten

Server Microsoft Windows Server 2008 (32- en 64-bits), Microsoft Windows Server 2008 R2 (32- en 64-bits), Microsoft Windows Server 2012, Microsoft Windows Server 2012 R2
Minimale serververeisten CPU 2 GHz of sneller - RAM 2 GB of meer - beschikbare harde schijfruimte: 50 GB of meer (m.u.v. databasecapaciteit)
Ondersteuning van virtuele omgeving Hyper-V, WMWare vSphere v 4.1, 5.5
Gebruiker Microsoft Windows 7 SP1 32-bits/64-bits, Microsoft Windows 8 32-bits/64-bits, Microsoft Windows 8.1 32-bits/64-bits, Microsoft Windows 10 32-bits/64-bits, Microsoft Windows 2008 32-bits/64-bits
Mac OS X 10.6.8 of hoger

Directoryservices

Ondersteuning voor Active Directory Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
Open LDAP versie 2.3, 2.4

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over Epson Print Admin of over compatibele modellen, kunt u het onderstaande formulier invullen. Een van onze teamleden zal dan spoedig contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik ontvang graag informatie via e-mail over andere producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

  1. Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 17629. Geeft het gemiddelde van FPOT (sec.) voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig en dubbelzijdig weer. Voor meer informatie gaat u naar www.epson.eu/testing.