HYBRIDE WERKOPLOSSINGEN VAN EPSON

Normbepalend voor moderne zakelijke omgevingen

Brochure downloaden
Video bekijken
Hybride werkoplossingen van Epson

Hybride werkplekken hebben de manier waarop we werken ingrijpend veranderd

Daarom is het belangrijk om fysieke ruimtes, technologische hardware en samenwerkingsplatforms te combineren om de ultieme deelnemerservaring in hybride werkomgevingen te bieden.

Aanwezigheid bij vergadering per locatie:

33%: traditionele vergaderruimtes

26%: op afstand en vanuit huis

24%: op afstand en vanuit kantoor

17%: niet-traditionele vergaderlocatie
(kantine, breakout-ruimte, enz.)

Volgens ‘UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US’ gepubliceerd door Futuresource Consulting Ltd, Februari 2022.

Een hybride werkoplossing van Epson voor elke vergaderruimte

Hybride werken om uw bedrijf uit te breiden

Kostenefficiënt samenwerken

Een bron van bedrijfsdynamiek

Samenwerking en connectiviteit toevoegen aan vergaderruimten

Zorg voor een geheel nieuwe manier van presenteren in een zakelijke omgeving met projectoren die perfecte beelden op het scherm leveren waarmee u uw boodschap eenvoudig kunt overbrengen in elke vergaderruimte, bestuurskamer of collegezaal. In tegenstelling tot flatpanels leveren onze projectoren een schaalbaar beeldformaat voor uw publiek en geven ze alles weer in heldere en kleurrijke details, waar u ook presenteert.

Bereik

Schermen met omgevingslichtonderdrukking (ALR)

Omgevingslicht-onderdrukkende projectieschermen zijn schermen met een hoog contrast die al het geprojecteerde licht reflecteren en naar de kijker richten, terwijl ze omgevingslicht absorberen. ALR-schermen produceren heldere, rijk gekleurde beelden met duidelijk waarneembare details, hoe licht de omgeving ook is.

Toonaangevend in uitmuntende visuele technologie

Uw succes in de wereld van visuele communicatie draait om de vrijheid om helderdere, pakkendere en creatievere beelden te projecteren in welke omgeving dan ook. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van innovatieve, veelzijdige oplossingen die geprojecteerde beelden naar nieuwe dimensies brengen.

Onze toewijding aan productkwaliteit, technologie en relaties, ondersteund door ongeëvenaarde klantenservice, is de reden dat we al sinds 2001 de grootste projectorfabrikant ter wereld zijn.8

Van onderwijs en kunstgalerieën tot digitale signage en bedrijfsevenementen, en van interne bedrijfsprojectoren tot de verhuur- en stagingmarkt: onze projectoren vormen de slimme, geavanceerde oplossing.

Natuurgetrouwe kleuren

Projecteer levendige, boeiende beelden, zelfs in felverlichte ruimten, met de meest geavanceerde projectoren van Epson, die 3LCD- en 4K-beeldverbeteringstechnologie combineren.

De 3LCD-optische engine vormt het hart van elke Epson-projector en zorgt ervoor dat uw content wordt afgeleverd met rijke, levensechte kleuren en een helderheid die tot drie keer zo hoog is als die van 1-chip DLP-projectoren.9

De geavanceerde 4K-beeldverbeteringsfunctie van Epson verhoogt de schermresolutie en schaalt uw content op, waarbij elk detail met uitstekende helderheid wordt gereproduceerd om het publiek te boeien en te inspireren, ongeacht het onderwerp.

Schermformaat is van belang

U zou zich niet op uw gemak voelen als u aan een bureau werkte met een te klein scherm. Het is niet goed voor uw ogen en kan de kwaliteit van de content op het scherm aantasten.

Om diezelfde reden heeft u een schermformaat nodig dat geschikt is voor uw vergaderruimte. Daarom overtreffen Epson-projectoren de gezondheids- en veiligheidsnormen voor een gelijkwaardige desktop-ervaring. (EU-richtlijn 90/270/EEC – Beeldschermapparatuur).

Dankzij de schaalbaarheid van het schermformaat en functionaliteit van de Epson-projectoren kunt u eenvoudig garanderen dat de getoonde content niet te klein en duidelijk zichtbaar is voor alle aanwezigen, waarbij u rekening houdt met de kijkafstand tot het scherm. Op die manier hebben alle deelnemers in de vergadering dezelfde mogelijkheden om te communiceren en deel te nemen.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek updates voor de nieuwste producten van Epson.

Casestudy’s

Ontdek een breed scala aan casestudy’s met informatie over markttrends en producten en oplossingen van Epson.

Wilt u meer weten?

Vraag een van onze medewerkers hoe u kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001 tot 2022, 500 lumen en meer, exclusief tv's zonder scherm, Futuresource Consulting - Driemaandelijkse Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Best verkopende Epson 3LCD-projectoren vergeleken met de best verkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van verkoopgegevens van NPD voor de periode van januari 2022 t/m december 2022.