BESPAAR RUIMTE OP UW BUREAU MET COMPACTE A4-SCANNERS

Compacte A4-desktopscanner
Video bekijken
COMPACTE A4-DESKTOPSCANNERS

De eerste Epson-scanner met een U-traject

Het nieuwe assortiment compacte desktopscanners biedt een alles-in-één scanoplossing voor iedereen die beperkte bureauruimte heeft en verschillende soorten media en documenten moet scannen.

Deze zeer veelzijdige scanners combineren werkvermogen en gemak en stellen bedrijven van elke omvang in staat om meer te doen met minder en alle voordelen van een ultracompacte scanner te plukken zonder kostbare bureauruimte op te offeren.

Belangrijkste kenmerken in een oogopslag

Trajectpositiekiezer

Met de unieke trajectpositiekiezer kunt u halverwege de taak snel schakelen tussen een recht traject en een U-traject om de productiviteit te stroomlijnen en een breder scala aan media te scannen zonder onderbreking.

U-trajectmodus

In de U-trajectpositie is de scanner zeer compact en kan papier worden gescand zonder de voetafdruk van het apparaat te vergroten. Bespaar waardevolle ruimte op uw bureau.

Papierbeschermingstechnologie

Om schade aan belangrijke documenten te voorkomen en de gemoedsrust van elke gebruiker te verbeteren, stopt de scan automatisch als deze een abnormale belasting op de rollers detecteert of als het beeld scheef staat.

Herstel van documentranden

Documentranden zoals vouwen, scheuren, randschaduwen en ponsgaten in originele documenten kunnen eenvoudig worden gescand, gecorrigeerd en verbeterd met behulp van de kleuren van het omringende document.

Detectie van vuil op het glas

De geavanceerde vuildetectietechnologie, afkomstig van ons bekende assortiment sheetfed A4-scanners, waarschuwt gebruikers wanneer en waar het scannerglas moet worden gereinigd. Zo worden elke keer opnieuw uitzonderlijke resultaten gegarandeerd en onnodige herscans verminderd.

Epson ES-C380W sluit zich aan bij de ScanWay-familie

Onze ScanWay-modellen bieden een eenvoudige, betrouwbare en veilige scanoplossing zonder pc. Ieder model beschikt over een beeldscherm of sneltoetsen waarmee gebruikers taken kunnen aanpassen voor meer gebruiksgemak.

Scan rechtstreeks naar netwerkmappen, e-mailadressen, USB-sticks en populaire cloudgebaseerde diensten zoals Google Drive, Dropbox, Evernote en OneDrive for Business met behulp van Epson Connect. Scannen naar Microsoft Teams-channels is mogelijk met behulp van de SharePoint online connector.

MRZ-scannen van identiteitsdocumenten

Voor reisbureaus, hotels, autoverhuurders en andere organisaties die regelmatig paspoorten en andere reisdocumenten moeten scannen en opslaan, bieden deze scanners een enorme meerwaarde.

Met onze Document Capture Pro-software kunnen gebruikers snel alle persoonsgegevens uit de machineleesbare zone van paspoorten en reisdocumenten (TD1) vastleggen en indexeren, en deze veilig opslaan op een locatie die zowel veilig als toegankelijk is.

Productassortiment van compacte desktopscanners

Wilt u meer weten?

Vraag een van onze medewerkers hoe u kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken