SCANOPLOSSINGEN VOOR UW WERKPLEK

ASSORTIMENT BEDRIJFS­SCANNERS VAN EPSON

Epson in uw bedrijf

Scanners zijn een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Ze zorgen ervoor dat fysieke informatie in beheersbare, veilige digitale content wordt omgezet. Epson heeft het meest uitgebreide aanbod aan scanners op de markt ontwikkeld, om te voldoen aan de zich wijzigende vereisten in verschillende branches. Met onze scanners kunt u snel en eenvoudig beelden en documenten in hoge kwaliteit digitaliseren.

Het eenvoudig vastleggen, converteren en distribueren van gescande informatie binnen uw organisatie. Profiteer van geavanceerde beeldverwerkingsfuncties waarmee u hoogwaardige scans naadloos kunt opslaan in uw workflow, van eenvoudige opslagsystemen tot cloudservices en enterprise content management-oplossingen.

Met modellen die de vereiste stappen voor het digitaliseren en opslaan van documenten aanzienlijk terugbrengen en tegelijkertijd ondersteuning bieden voor een groot aantal toepassingen voor veel sectoren en zakelijke omgevingen. Wij hebben een scanner die aan uw vereisten voldoet.

Eenvoudige scanoplossingen

Het eenvoudige scanproces van Epson is ideaal voor organisaties die regelmatige scanbehoeften hebben en helpt u tijd te besparen en efficiënter te werken, in het formaat dat bij u past.

Of u nu afbeeldingen zo klein als een postzegel scant of zo groot als een A0-blauwdruk, het is eenvoudig om elk aspect in hoge resolutie vast te leggen en uw scans op vrijwel elke schaal te reproduceren.

Zelfs de kleinste beelden, waar u ze ook vindt, kunnen zodanig in detail worden vastgelegd dat afdrukken op groot formaat meer dan doenlijk is.

Bovendien kunt u met de eenvoudige scanoplossingen van Epson met gemak scannen naar een groot aantal verschillende bestemmingen:

Flexibel scannen

Scan direct vanaf het touchscreen van de scanner en creëer aanpasbare voorinstellingen en lay-outs zonder dat u een computer nodig hebt. U kunt ook scannen en delen met Epson ScanSmart-software op uw pc of Mac, of via uw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app.

Geavanceerde scanmethode van Epson

Voor echt veeleisende scanvereisten en omgevingen met een hoge uitvoer, kan het scanproces in twee stappen documenten vastleggen en sorteren in een paar seconden, dankzij geavanceerde, vooraf gedefinieerde instellingen die u zelf configureert. Met TWAIN-, ISIS- en WIA-drivers, of aanvullende softwareplug-ins, kunt u de scans naadloos integreren in de documentmanagementsystemen, workflowsystemen en cloudservices van uw voorkeur:

Technologie die helpt

Met Epson-scanners kunt u aan al uw scanbehoeften voldoen, omdat u over digitale content met grote impact kunt beschikken:

Uw product zoeken

A4-Scanners

A3-Scanners

Cheques

Hoge resolutie

Breed formaat

Mobiel

Bekijk meer informatie over onze andere zakelijke scannerreeks

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken