INTERACTIEF LEREN MET EPSON

INTERACTIEF LEREN MET EPSON

Waarom kiezen voor Epson?

Voeg flexibiliteit en interactiviteit toe aan uw lessen met een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch (254 cm) en tal van geavanceerde functies. Maak optimaal gebruik van de fascinerende nieuwe wereld van het onderwijs door een leeromgeving te creëren waarin studenten alles perfect kunnen zien vanaf elke plek in de klas, op het scherm bijdragen kunnen toevoegen en zelfs kunnen deelnemen via hun eigen smart device.

Dankzij de interactieve onderwijsoplossingen van Epson hebben docenten de vrijheid om digitale leerervaringen te creëren die voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse technologisch bewuste leraren en studenten en die betrokkenheid en effectief onderwijs stimuleren.

Binnen de onderwijssector bezit Epson een marktaandeel van 72,1% van de interactieve markt in de EMEAR¹.

De leerervaring verbeteren via interactiviteit

Zowel in het klaslokaal als de collegezaal kunt u met Epson’s interactieve onderwijsoplossingen, via de finger-touch functie of het gebruik van twee pennen, een breed scala aan content weergeven en bewerken. Maak aantekeningen bij presentaties in real-time: voeg tekst, tekeningen, commentaar en antwoorden direct toe op het scherm, om uw groepswerk vervolgens te bewaren en delen.

Onze nieuwe interactieve pennen zijn prettiger in gebruik, met harde of zachte punt en een drie keer langere levensduur van de batterij vergeleken met eerdere modellen. Sommige projectoren zijn eveneens voorzien van bediening via finger-touch om deelname nog eenvoudiger te maken.

Verbinden en samenwerken

Probleemloos interactief presenteren

Houd de aandacht gefocust dankzij de aantekeningenmodus zonder pc voor directe toegang tot whiteboard-functies en bedien zelf de documentcamera van de projector.

Verbeterde connectiviteit

Maak verbinding met pc's, dvd-spelers, documentcamera's en meer met meerdere HDMI-ingangen. Schakel snel tussen invoerbronnen zonder de les te onderbreken met behulp van het nieuwe startscherm, waarop alle belangrijke projectorfuncties en bedieningselementen zijn te vinden. Daarnaast biedt optionele Wi-Fi nog meer vrijheid van beweging aangezien presentatoren geen beperking ondervinden vanwege de kabellengte.

Inspiratie door betrokkenheid

Voeg een nieuwe dimensie toe aan lesgeven door direct op het scherm te schrijven en tekenen, en opmerkingen en antwoorden toe te voegen. De nieuwe interactieve pennen zijn prettiger in gebruik, met harde of zachte punt en een drie keer langere levensduur van de batterij. Sommige projectoren zijn eveneens voorzien van bediening via finger-touch om deelname nog eenvoudiger te maken.

Veel verschillende bijdragers

Deel content tussen klasgenoten met de Multi-PC-functie waarmee maximaal 50 personen content kunnen delen vanaf de pc. Met de verbeterde moderator-functie kan de docent eenvoudig tot vier personen kiezen om gelijktijdig content weer te geven op het scherm.

Interactief presenteren op groot formaat

Creëer een enorm ultrabreed interactief scherm met twee projectoren die naadloos samenwerken. Interactiviteit via meerdere schermen zorgt ervoor dat het volledige projectiegebied beschikbaar blijft voor interactieve functies.

Twee schermen in een

Voeg meer verdieping toe aan het leerproces met de splitscreen-functie, waarmee u content van twee verschillende bronnen kunt weergeven, zoals een lesplan vanaf een pc en een stilstaand beeld of videofragment van een documentcamera.

Schermformaat is van belang

58%

van alle studenten kan de content op een 70-inch flat panel display niet lezen³

Een groter schermformaat betekent betere zichtbaarheid en leesbaarheid helemaal tot achter in het klaslokaal. Epson-projectoren bieden eenvoudige connectiviteit en zijn makkelijker te hanteren en monteren - een typisch flat panel scherm van 70-inch kan wel 73kg wegen, terwijl de EB-696Ui Full HD WUXGA-projector slechts 8,3kg weegt.

Het ideale schermformaat voor uw lesruimte vinden

Met onze interactieve tool voor de beste kijkafstand kunt u het ideale schermformaat voor uw projector berekenen op basis van de afmetingen en indeling van een ruimte en het aantal stoelen.

Productreeks

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Gebaseerd op de resultaten voor EMEAR-regio, 4e kwartaal 2016.

² Wei, W.J. en Lee L.C., 2013.

³ Vergelijking met een toonaangevend model flat panel display uit de 70"-klasse met 4K-resolutie (meest verkocht – in eenheden – exclusief verkoop in hotels op basis van gegevens van PMA Distributor voor Noord-Amerika, verkoop tussen januari en september 2015) in een lesruimte-opstelling van 6,7 m breed x 8,2 m diep. Toen hen werd gevraagd om zes korte informatie-items te kopiëren van dia's die werden weergegeven, kopieerde 58% van alle leerlingen in de leeftijd van 12 tot 22 jaar ten minste één item verkeerd. Gebaseerd op Amerikaans onderzoek dat werd uitgevoerd door Radius Research, april 2016.