Color Label Printer

Stroomlijn uw kleurenetikettenproductie

Onze on-demand inkjetprinters voor kleurenetiketten maken een einde aan de traditionele problemen van thermische overdrukken. Nu kunt u zelf eenvoudig kwalitatief hoogwaardige etiketten, kaartjes en labels van eigen ontwerp in kleur afdrukken, waar en wanneer u ze ook nodig hebt. Geen vertragingen, werkonderbrekingen, afval of ongemak meer. Geen voorraad van voorgedrukte etiketten, productie-uitvaltijd, verloren opdrachten of late verzendingen meer.

Maak kennis met onze kleurenlabelprinters

Maak kennis met de nieuwe ColorWorks C6000- en C6500-serie

Print snel en eenvoudig duurzame en op maat gemaakte labels. Produceer keer op keer hoogwaardige (1200 x 1200 dpi), op maat gemaakte labels. De C6000 biedt een printbreedte tot 4 inch en de C6500 levert labels tot 8 inch breed. Optimaliseer uw workflow met onze unieke ingebouwde peeler.

LCD-scherm en bedieningspaneel

Het bedieningspaneel met kleurenscherm biedt een intuïtief menu, waarmee de gebruiker alle printer- en netwerkinstellingen kan aanpassen. Voor een nog betere, snellere en eenvoudige bediening van de printer

Toegangspaneel

Gebruiksvriendelijk toegangspaneel om eventuele papierstoringen te ontdekken en te verhelpen. Biedt ook eenvoudige toegang tot de printkop

Bi-directionele verwijderbare klep

Het unieke design maakt het mogelijk om de media met groot gemak te laden of te verwijderen, in elke omgeving

Geïntegreerde peeler

Deze unieke functie in een kleurenlabelprinter vereenvoudigt de installatie in productielijnen en biedt een alles-in-één totaaloplossing

Makkelijk toegankelijke inktcartridges

De compacte en eenvoudig te installeren 80 ml-inktcartridges met de Epson UltraChrome® DL-inkt zorgen voor een geweldig resultaat

Toepassingen

Van de productie- en retailsectoren tot apotheken, gezondheidszorg en kaartverkoop, er is nu een ColorWorks-product dat het verschil kan maken door u de flexibiliteit te bieden om de labels te printen die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt. De ColorWorks C6000-serie, C6500-serie, C7500-serie, C3500 en C831 zijn tevens zeer geschikt voor bedrijven die labels willen printen die voldoen aan de meest recente GHS-normen (Globally Harmonised System) voor chemische labels.

Productie (Productetiketten)

De kleurenetikettenprinters van Epson zijn zeer geschikt voor fabrikanten die zowel kleine tot gemiddelde volumes als zeer uiteenlopende soorten etiketten produceren, doordat voorraadbeheer, productidentificatie en klantenservice worden verbeterd.

Productie (Functionele etiketten)

De kleurenetikettenprinters van Epson zijn zeer geschikt voor fabrikanten die zowel kleine tot gemiddelde volumes als zeer uiteenlopende soorten etiketten produceren, doordat voorraadbeheer, productidentificatie en klantenservice worden verbeterd.

Chemische etiketten (GHS)

ColorWorks-etikettenprinters maken gebruik van pigmentinkten in combinatie met PE Matte-etiketmedia voor de productie van chemische GHS-etiketten die volledig aan de BS5609-normen voldoen.

Detailhandel

Onze snelle, betrouwbare en flexibele oplossingen voor kleurenetiketten kunnen in veel afdruktoepassingen voor de detailhandel worden geïmplementeerd, van reketiketten, prijskaartjes en reclamelabels, tot etiketten voor producten die in de winkel worden gemaakt.

Ticketing

U kunt nu on-demand evenementkaartjes produceren met gepersonaliseerde marketingboodschappen of foto's van bezoekers op ID-badges voor identificatie opnemen, met onze gebruiksvriendelijke kleurenetikettenprinters.

Gezondheidszorg

Kleuren op etiketten voor de gezondheidszorg verbeteren de visuele herkenning van belangrijke gegevens, waardoor risico's voor ziekenhuizen worden verminderd, maar belangrijker nog: patiënten betere zorg en bescherming ontvangen.

Voeding en catering

Met de kleurenetikettenprinters van Epson kunnen voedingsfabrikanten en retailers on-demand etiketten maken die opvallen, en kunnen ze aanpassingen gebruiken om voedingsproducten te personaliseren en merkbewustheid te vergroten.

De waarde van on-demand kleuren

Software

Eenvoudige, intuïtieve software

Casestudy’s

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en krijg updates over de nieuwste Epson-producten.

Lees meer over onze kleuren­labelprinters

Onze labeloplossingen zijn verkrijgbaar in alle maten

Ontdek ons assortiment veelzijdige labelprinters

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Geldt alleen voor CW-C6000PE en CW-65000PE.