OPLOSSINGEN VOOR DE TRANSPORTSECTOR

Passagiersvervoer en vrachtlogistiek vereisen betrouwbaarheid en robuustheid. De productie van documenten is snel en eenvoudig met onze technologie.

SOLUTIONS FOR TRANSPORT
De transportsector vereist een efficiënte documentering om bediening te stroomlijnen. Wij bieden u de zekerheid om eenvoudig op aanvraag documenten af te drukken, zelfs wanneer de ruimte beperkt is. In tijden van hoge capaciteit helpen wij u wachtrijen te verkorten.

Vlotte check-inVerkort wachtrijen aan de balie met onze instapkaartprinter. Ontworpen om robuust te zijn, vooral bij de verwerking van hoge passagiersaantallen, heeft deze printer minder uitvaltijd. Hiermee is afdrukken eenvoudig, snel en financieel voordelig. U kunt rekenen op onze hoge afdrukkwaliteit voor volmaakte tickets, telkens weer.

Hier kunt u meer te weten komen over de diensten, producten en accessoires die wij specifiek voor uw branche leveren en hoe ze u kunnen helpen efficiënter en effectiever zaken te doen. Gebruik onderstaande filter om je selectie te verfijnen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Klaar om meer te weten?

Praat met een van ons team om te ontdekken hoe u kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken

¹ Vergelijking gemaakt met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 zijn verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; De kosten per pagina worden berekend op basis van de officiële catalogusprijzen van de fabrikant (indien beschikbaar) voor tonercartridges en de gepubliceerde opbrengsten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK vanaf juni 2013.

² Vergelijking gemaakt met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's die in het eerste kwartaal van 2013 zijn verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, gevolgd door IDC; Het stroomverbruik wordt berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor Print/Average Mode in juni 2013.