EcoTank for Business

Print meer
Print sneller
Print goedkoper

EcoТank for Business Series

Stap over op printen zonder toner

Alle voordelen van laserprinten met de kostenbesparende eigenschappen van Epson EcoTank

Met laser vergelijkbare functies

Kosten­besparende voordelen

Ontworpen voor zakelijk gebruik

De EcoTank for Business-printers zijn de perfecte aanvulling voor elk klein kantoor. Ze zijn ontworpen voor dynamische omgevingen en bieden razendsnel afdrukken in kleur tegen lage kosten per pagina. En de geïntegreerde inkttank met hoge capaciteit maakt een einde aan het probleem van het vervangen van tonercartridges.

Lage bedrijfskosten

Print meer dan 350 zwart-witpagina’s voor € 1⁵

Gebruiksvriendelijke technologie die minimale inspanning vereist
Print tot A3+ formaat met zakelijke kwaliteit
Deze snelle en efficiënte printer drukt de eerste pagina in slechts 5 ½ seconden af⁴
PrecisionCore™ Heat-free Technology

Print 7.500 zwart-witpagina’s en 6.000 kleurenpagina's met de bijvulflessen inkt⁶

Hoe werkt het?

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: hij beschikt over een grote inkttank die u vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van het gebruik van tonercartridges.

Met vervangende inkt heeft u genoeg om tot 7.500 pagina's af te drukken⁶. Dat betekent dat u zowel geld als tijd bespaart omdat u niet regelmatig toners hoeft te veranderen. De installatie is eenvoudig en bijvullen kan zonder morsen met het 'lock & fill'-systeem. De printer is bovendien uiterst betrouwbaar en levert keer op keer kwalitatieve zakelijke documenten af.

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

Bekijk de volledige video

Met welke printer bespaart u het meest?

Probeer EcoTank uit: het is heel eenvoudig

  1. Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk hem met een van 10 bestverkochte printers.

  2. Laat ons weten hoeveel pagina's per maand u waarschijnlijk zult afdrukken en hoeveel jaar u de printer naar verwachting gaat gebruiken.

  3. Klik op 'Berekenen'

Ontdek hoeveel CO₂ en elektriciteit u kunt besparen

Printen vanaf mobiele apparaten en meer

Met Epson’s multifunctionele printers uit het EcoTank for Business-assortiment is het printen vanaf mobiele apparaten snel en eenvoudig.

Met EcoTank is het eenvoudig om te printen vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om te printen vanaf smart-apparaten met behulp van de Epson iPrint-app⁸.

Maak kennis met het assortiment

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Vind de beste EcoTank printer voor jou

1 Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.epson.eu/testing.

2 Bekijk voor informatie over de garantie de productpagina op uw lokale Epson-website.

3 ET-5800/50: Gemiddelde besparing in 3 jaar bij afdrukken van hetzelfde aantal pagina's (750 pagina's per maand) met gebruik van de inktflessen meegeleverd bij de Epson EcoTank-printers en inclusief hardwareprijs. Vergelijking van de hardware-adviesprijs van de Epson EcoTank ET-5800/50 ten opzichte van de gemiddelde hardwareprijs van de top-10 bestverkochte multifunctionele A4-kleurenlaserprinters in het segment 1-30 ppm. ET-16600/50: Gemiddelde besparing in 3 jaar bij afdrukken van hetzelfde aantal pagina's (2000 pagina's per maand) met gebruik van de inktflessen meegeleverd bij de Epson EcoTank-printers en inclusief hardwareprijs. Vergelijking van de hardware-adviesprijs van de Epson EcoTank ET-16600/50 ten opzichte van de gemiddelde hardwareprijs van de top-10 bestverkochte multifunctionele A3-kleureninkjetprinters in het segment 11-44 ppm.

4 Meetmethode voor first-page-out-time (FPOT): ISO/IEC17629 Office Category Test; papierformaat A4. Een set van Microsoft Word-, Microsoft Excel- en PDF-bestanden (elke set met 4 pagina's) wordt continu geprint. De meting is gebaseerd op de gemiddelde tijd voordat de eerste van de vier enkelzijdige afdrukken de printer verlaat. De meting begint op het moment dat de printknop wordt ingedrukt en eindigt wanneer de eerste pagina van de set de printer verlaat.

5 Het aantal geprinte pagina's is gebaseerd op de hoogste kosten per pagina (CPP) van Epson 113-inktflessen. De kosten per pagina zijn berekend door de totale gecombineerde verkoopadviesprijs van cyaan, magenta en gele inktflessen voor kleurenpagina's of de verkoopadviesprijs van een zwarte inktfles voor zwarte pagina's te delen door het gepubliceerde paginarendement. Adviesprijs correct per juni 2020.

6 Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson’s originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 29102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de nozzles van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset lager.

7 Vergelijking van het stroomverbruik tijdens kopiëren met Epson ET-5800/50-modellen met het gemiddelde van de top-10 bestverkochte multifunctionele A4-kleurenlaserprinters in het segment 1-30 ppm.

8 Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epsonconnect.eu