OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Verander uw manier van werken met onze slimme technologie, die u tijd en geld bespaart, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

VIDEO BEKIJKEN
OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Technologie die goed is voor uw bedrijf

In het moderne bedrijfsleven, met zijn hoge snelheid en grote druk, hebt u technologie nodig die resultaten levert, mensen helpt doelmatiger te werken, het juiste beeld kan presenteren en altijd perfect presteert op de momenten dat u dit nodig hebt.

Met de krappe budgetten van vandaag is de prijs-kwaliteitsverhouding van het grootste belang. Epson scoort op alle punten. Met onze technologie helpen wij u graag uw budgetbeperkingen te ondervangen, efficiënter te werken en concurrerend te blijven.

Slimmere manieren van werken

Profiteer van sneller printen, probleemloze projectie van uw presentaties, scannen en printen terwijl u niet op kantoor bent en maak gebruik van vernieuwende oplossingen zoals Augmented Reality (AR). Epson-technologie maak het allemaal eenvoudig, zodat u meer tijd hebt voor zaken en minder tijd kwijt bent aan het beheer van uw technologie.

Lage totale eigendomskosten

Epson-technologie kan u elke dag geld besparen en met een managed printservice zoals Print365, bijdragen aan het stroomlijnen van uw werkwijze. Geef uw medewerkers de middelen in handen om zich te richten op creativiteit en samenwerking, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten.

Medewerkers betrokken houden

Bied uw personeel intelligente nieuwe manieren om informatie te delen en meer werk gedaan te krijgen met de oplossingen van Epson. De productiviteit gaat met sprongen vooruit als u tools hebt die u graag gebruikt tijdens uw werkdag.

Draag bij aan de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Leaseoplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Transformeer elke zakelijke omgeving

Verlaag de afdrukkosten

Met onze WorkForce Pro RIPS-printers kunt u de productiviteit verbeteren door minder geld aan verbruiksmaterialen uit te geven en minder tijd te besteden aan onderhoud, zodat u zonder onderbreking kunt werken. En wanneer u de overstap van laserprinters maakt, kunt u het stroomverbruik tot 96% verminderen, afval met maximaal 99% terugdringen⁴ en uw CO₂-uitstoot met maximaal 92%⁵ verkleinen zonder afbreuk te doen aan snelheid of kwaliteit.

Werk onderweg

Profiteer van afdrukken, scannen en projecteren on the go met lichtgewicht, compacte mobiele scanners, printers en projectieoplossingen.

Houd informatie in beweging

Beheer, verwerk en verzend documenten op een efficiënte manier, met scanoplossingen die kunnen worden geconfigureerd om binnenkomende bestanden automatisch een naam te geven en te organiseren. Dankzij de functie voor het onderdrukken van de detectie van dubbele invoer kunnen moeilijke documenten zoals enveloppen en Post-it notities snel worden verwerkt. Daarnaast kunt u met Discproducers gegevens opslaan in cd-, dvd- en BD-indeling, die maximaal 100 jaar meegaan zonder dat de gegevens opnieuw moeten worden geschreven.

Organiseer het kantoor

Produceer sterke, duurzame etiketten op een groot aantal tapes en in allerlei tekstkleuren. Met de LabelWorks-etikettenprinters zorgt u ervoor dat rapporten, materialen, bedrijfsmiddelen, bestanden en kabels correct worden gelabeld en eenvoudig terug te vinden zijn.

Druk grote volumes af met hoge snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 apm met de WorkForce Enterprise, een betrouwbare en milieuvriendelijke multifunctionele A3-kleurenprinter met optionele afwerkingseenheid, die geschikt is voor toepassingen die uiteenlopen van kleine werkgroepen tot de taken van complete afdelingen.

Zorg dat uw boodschap echt aankomt

Zorg voor een geheel nieuwe manier van zakelijk presenteren met onze krachtige, maar betaalbare EB-5500-serie installatieprojectoren. Zorg dat uw beelden helder overkomen in een groot aantal lichtomstandigheden dankzij 5500 lm en een gelijke White en Colour Light Output, die tot drie keer helderder is dan de weergave van de DLP-modellen met één chip van de concurrentie³.

Effectiever samenwerken, mensen betrekken

We hebben het eenvoudig gemaakt om met meerdere personen aan documenten te werken en bestanden te delen, waardoor gewone vergaderingen in ware samenwerkingssessies veranderen, dankzij onze projectieoplossingen. Het schermformaat kan tot 100 inch worden geschaald voor ruimten van vrijwel elke omvang, zodat iedereen in de ruimte van de beste weergave kan profiteren, plus van de mogelijkheden om in Full HD en zonder een pc interacties aan te gaan, te discussiëren en gegevens te delen.

Producten

Ontdek het ruime assortiment van Epson aan zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

Scanners

Projectoren

Overige producten

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en ontdek updates over de nieuwste Epson-producten.

DE TOEKOMST VAN PRINTING: HEAT-FREE TECHNOLOGY

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, met FPOT (tijd tot eerste afdruk) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving

2 Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.

3 Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Best verkopende Epson 3LCD-projectoren vergeleken met de best verkopende DLP-projectoren met één chip op basis van verkoopgegevens van PMA Research voor de periode van december 2015 tot en met november 2016.

4 Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving

5 Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.

8 Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm circa 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W tot 320 W met een afdruksnelheid tot 100 apm.

7 Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2016).

8 Enquête uitgevoerd door Future Source Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.