EPSON EUROPE: ONS VERHAAL

Toonaangevende innovatie.
Wereldwijde samenwerking.
Lokaal toegepast.

Brochure downloaden
Video bekijken
About Epson

Het ontstaan

Wij streven ernaar om als bedrijf onmisbaar te zijn en wereldwijd vertrouwen te genieten vanwege onze inzet voor openheid, klanttevredenheid en duurzaamheid.

Wij respecteren individualiteit terwijl we tegelijkertijd teamwork stimuleren en zijn volledig toegewijd aan het leveren van een unieke meerwaarde via innovatieve en creatieve oplossingen.

Onze benadering van klanttevredenheid

Onze geschiedenis

1940 + 1950

Belangrijke mijlpalen in de periode 1942-1956

1960

Belangrijke mijlpalen in de periode 1964-1969

1970 + 1980

Belangrijke mijlpalen in de periode 1975-1985

1990

Belangrijke mijlpalen in de periode 1992-2004

2010 - heden

Belangrijke mijlpalen in de periode 2010-2016

De kracht van slimmer denken

Technologie in harmonie met het milieu

Bij het maken van technologiekeuzes begrijpt Epson dat bedrijven betrouwbaarheid en gevolgen voor het milieu boven aan hun prioriteitenlijst hebben staan. Daarom streven wij ernaar innovatieve producten te creëren die betrouwbaar, recycleerbaar en energiezuinig zijn. Dit streven om de impact van onze producten op het milieu te verlagen omvat alle fasen van de levenscyclus van die producten.

Epson ontwikkelt continu nieuwe manieren om bedrijven te helpen aan de milieunormen te voldoen en onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten stellen ons in staat innovatieve, uiterst nauwkeurige technologieën te leveren met tal van energiebesparende functies. Dat betekent dat u niet hoeft te kiezen tussen een schonere planeet of betere bedrijfsresultaten.

Onze oplossingen voor het bedrijfsleven en thuis

Zakelijk

Volledige ondersteuning voor het bedrijfsleven wereldwijd

Wij werken samen met klanten over de hele wereld aan de ontwikkeling van complete oplossingen die alle aspecten van de bedrijfsvoering omvatten, van planning en design tot implementatie, onderhoud en doorlopende ondersteuning.

Wij creëren krachtige partnerships die duurzaam zijn en zich verder ontwikkelen, die voorzien in veranderende behoeften en gebruikmaken van de allernieuwste technologieën. Krachtige relaties zijn cruciaal, met klanten, werknemers en partners die het Epson-merk vertegenwoordigen.

De ondersteuning aan onze klanten is een van onze hoogste prioriteiten, dus bieden wij een service die verder gaat dan de aanschaf van onze producten. Voorbeelden hiervan zijn de service-oplossingen van Epson, die de steun in de rug bieden die u nodig hebt om uw bedrijf in beweging te houden, en onze flexibele reeks Managed Print Services, die voordelige afdruktoepassingen bieden die zijn afgestemd op uw behoeften.

Thuis

Technologie voor thuisgebruik

Geen huiskamer of thuiskantoor is compleet zonder Epson-printer, maar onze innovaties bieden eveneens creativiteit en grenzeloze mogelijkheden voor elk gezin met een uitgebreid assortiment producten die veel meer omvatten dan alleen printers. U kunt genieten van de bioscoopervaring in uw huiskamer, drones besturen met onze Moverio-multimediabril of afdrukken zonder inktpatronen met onze uitzonderlijk voordelige EcoTank-printers.

Onderscheidingen

Epson is zeer verheugd om wereldwijd te zijn onderscheiden voor diverse prestaties in vele verschillende bedrijfstakken. Hier volgt een selectie van deze onderscheidingen.

TIPA Award

TIPA (Technical Image Press Association) is een van de grootste en meest gezaghebbende persorganen voor fotografie en beeld ter wereld. De onderscheidingen worden toegekend door een wereldwijd panel van eminente deskundigen die een breed aanbod van producten beoordelen.

Red Dot Award

De Red Dot Design Award ontstond in 1955 in Duitsland. Het Design Zentrum Nordrhein Westfalen is verantwoordelijk voor het uitreiken van de onderscheiding die wereldwijd erkend wordt als een van de meest prestigieuze prijzen in de designwereld.

¹ PaperLab is de eerste kantoorpapiermachine die gebruikmaakt van een watervrij procedé, volgens wereldwijd onderzoek van Seiko Epson per november 2016.

² Jaar eindigend in maart 2019 op basis van veronderstelde wisselkoers van 1 JPY = 0,0080 EUR

³ 2018 Thompson Reuters Top 100 Global Tech Leaders Report

⁴ 2017 Clarivate Analytics Top 100 Global Innovators

⁵ Jaar eindigend in maart 2018 op basis van veronderstelde wisselkoers van 1 JPY = 0,0077 EUR

⁶ Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database "LCA Pro".

⁷ Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving.

⁸ Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017. Tijd tot eerste afdruk (FPOT) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met alle concurrerende machines, getest op het moment van publicatie. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving.

⁹ Gebaseerd op een gemiddeld afdrukvolume van 140 pagina's per maand en uitgaande van het laagste rendement van de eerste inktset.

¹⁰ In vergelijking met gegevens die beschikbaar zijn op de websites van fabrikanten van concurrerende apparaten met vergelijkbare functies, per januari 2016. Gewicht van de Moverio BT-300: 69 gram

¹¹ Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.