SHEETFED SCANNERS

Creëer een betere zakelijke omgeving met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider voor scanoplossingen. Het assortiment sheetfed zakelijke scanners van Epson is gemaakt met het oog op hoge prestaties en vormt de ideale oplossing voor drukke kantoren.

Brochure downloaden
Bekijk de video
SHEETFED SCANNERS

Ontketen het potentieel van een dynamische workflow met ons assortiment sheetfed scanners

Ongeacht de behoeften van uw organisatie, Epson heeft de ideale sheetfed scanner om te helpen uw processen te automatiseren en uw documenten te digitaliseren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige scanners staan wij klaar om u te helpen bij het verbeteren van documentworkflows met betrouwbare, bewezen scanoplossingen.

Kies uw scanner

Schaalbare Modulaire Architectuur

Met onze schaalbare modulaire architectuur (SMA) hebben de technici van Epson een breed scala aan producten kunnen ontwerpen waarmee u de juiste apparaten kunt aansluiten binnen uw organisatie. Gebruikers profiteren van een vertrouwd ontwerpconcept dat eenvoudig en intuïtief gebruik mogelijk maakt voor een comfortabelere en productievere werkomgeving.

Uitstekende prestaties

WorkForce sheetfed scanners bieden prestaties op productieniveau. Met snelheden tot 85 pagina's of 170 afbeeldingen per minuut is een werkcyclus van 9000 pagina's per dag mogelijk. Zo kunnen bedrijven voldoen aan de behoeften van de drukste afdelingen.

Innovatieve kenmerken

Met superieure papierinvoertechnologie kan het assortiment veeleisende media scannen met diktes van 27 g/m² tot wel 413 g/m². Innovatieve functies om de snelheid van de scanner te regelen en het papier te beschermen tegen schade garanderen een soepele werking.

Bekroond

Epson steekt er met kop en schouders bovenuit wat betreft het ontwikkelen van duurzame kantoortechnologie. De producten van het bedrijf dragen bij aan een afvalloze samenleving en een kringloopeconomie door het assortiment printers, scanners en TCO-gecertificeerde projectoren.

Netwerk­functionaliteit

Download functierijke softwarepakketten waarmee beheerders taken, gebruikers en apparaten kunnen beheren voor een efficiënte workflow. Met vooraf ingestelde taken op het apparaat of het werkstation, biedt het gebruikers een eenvoudige scanervaring die productiviteit vergroot. Klik hieronder voor meer informatie over Document Capture-software en Epson Device Admin.

Flexibel scannen

Scan direct vanaf het touchscreen van de scanner en creëer aanpasbare voorinstellingen en lay-outs zonder dat u een computer nodig hebt. U kunt ook scannen en delen met Epson ScanSmart-software op uw pc of Mac, of via uw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Het aantal wereldwijd verkochte sheetfed scanners van 2010 tot 2018. Gebaseerd op de driemaandelijkse scannertracker van InfoTrends voor het tweede kwartaal van 2019.