THUIS GAMEN

Zeg het alledaagse vaarwel en verander uw woning in het middelpunt van de gaming-actie met de thuisprojectoren van Epson. Of u nu online speelt of familie en vrienden uitdaagt om een potje te gamen: til de ervaring naar een hoger niveau op het grote scherm.

THUIS GAMEN

Epson en SEGA bundelen hun krachten voor de lancering van Sonic Frontiers

Epson werkt samen met SEGA om de introductie te vieren van Sonic Frontiers™, de nieuwe open zone-platformgame van het bedrijf met Sonic The Hedgehog.

Ga op ontdekkingsreis door een wereld vol snelle actie, avonturen en mysterie op de vijf Starfall-eilanden, wat een echt perfecte ervaring wordt met een Epson-projector.

Wat is 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 is niet zomaar een specificatie van een resolutie. Het begrip omvat alle factoren die van invloed zijn op de beeldprestaties, waaronder de helderheid van gekleurd en wit licht, contrast, HDR10 en kleurverwerking. Daarnaast omvat het de mogelijkheid om 4K-content te ontvangen, verwerken en te projecteren. Het resultaat is dat de beelden levensechter zijn en een hogere resolutie dan Full HD hebben.

Helderder en intenser gamen

Helder wit licht alleen is niet voldoende om de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Daarom levert de 3LCD-technologie van Epson-projectoren een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO). Waarom zou u genoegen nemen met een scherm met doffe, vage en levenloze kleuren? Ervaar levendige en levensechte beelden met projectoren van Epson.

Grootte doet er wel degelijk toe

Zeg het alledaagse vaarwel en verander uw woning in het middelpunt van de gaming-actie met de thuisprojectoren van Epson. Of u nu online speelt of familie en vrienden uitdaagt om een potje te gamen: til de ervaring naar een hoger niveau op het grote scherm. Houd de aandacht vast met een indrukwekkend scherm tot wel 300 inch groot en beleef die gedenkwaardige momenten samen met familie en vrienden.

Pas het beeld moeiteloos aan

Wij vinden dat een projector net zo eenvoudig te bedienen moet zijn als een televisie. Daarom zijn deze projectoren snel te installeren en kunnen ze direct en op vrijwel elk oppervlak projecteren. Keystone-correctie zorgt voor snelle en eenvoudige installatie, en met duurzame lichtbrontechnologie kunt u jarenlang genieten van entertainment.

Hoog contrast voor zwarttinten

Dankzij een hoge contrastverhouding tot 2.500.000:1 kunt u optimale beeldkwaliteit bieden, met scherpe contrasten en diepe zwarttinten.

Upgrade naar de ultieme gamingervaring

Compatibele hoofdeenheden

Casual gamer

4K PRO-UHD-gaming

4K/120fps-gaming

1 Met 4K-beeldverbeteringstechnologie wordt elke pixel diagonaal verschoven, waardoor de Full HD-resolutie verdubbelt. Resolutie is Full HD in 3D-modus.

2 Zie de specificatie. Er is geen officiële standaard voor het meten van de inputvertraging en deze meting is gebaseerd op de methode die door Epson is bepaald. Houd er rekening mee dat elke fabrikant de inputvertraging onafhankelijk meet op basis van hun eigen methoden en daarom wordt aangeraden deze als referentie te gebruiken. De inputvertraging voor de projector varieert als gevolg van een verschil in inputsignaal, instelcondities enz.

3 Geldt alleen voor de modellen EH-LS11000W/EH-LS12000B.

©SEGA. Alle rechten voorbehouden. SEGA is geregistreerd bij het Amerikaanse Patent and Trademark Office. SEGA, het SEGA-logo en SONIC FRONTIERS zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SEGA CORPORATION of haar dochterondernemingen. Alle andere handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.