CREATIVITEIT TOT LEVEN GEBRACHT

Assortiment Epson installatieprojectoren
INSTALLATIEPROJECTOREN

Toonaangevend in uitmuntende visuele technologie

Uw succes in de wereld van visuele communicatie draait om de vrijheid om helderdere, pakkendere en creatievere beelden te projecteren in welke omgeving dan ook. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van innovatieve, veelzijdige oplossingen die geprojecteerde beelden naar nieuwe hoogten tillen.

Onze toewijding aan productkwaliteit, technologie en relaties, ondersteund door ongeëvenaarde service en support, is de reden dat we al sinds 2001 de grootste projectorfabrikant1 ter wereld zijn.

Van onderwijs en kunstgalerieën tot digitale signage en bedrijfsevenementen, en van interne bedrijfsprojectoren tot de verhuur- en stagingmarkt: onze projectoren vormen de slimme, geavanceerde oplossing.

Geavanceerde technologie

Onze projectoren brengen flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit in elke omgeving. Van productminiaturisatie tot gebruiksvriendelijke installatietools: Epson blijft de displaymarkt verbazen door wereldklasse projectie naar een steeds groter wordend publiek te brengen. Met behulp van onze nieuwste generatie 3LCD- en lasertechnologie hebben we ’s werelds kleinste 20.000 lumen projector gecreëerd1, de EB-PU2220B.

De EB-PU2200-serie biedt vereenvoudigde installatie, configuratie en onderhoud, uitstekende beeldkwaliteit en echte milieuvoordelen.

Word creatiever met toonaangevende projectortechnologie

Epson is de voornaamste projectorfabrikant ter wereld en we zijn vastbesloten om die positie te behouden. 70% van ons 1100-koppige Research and Development-team is uitsluitend toegewezen aan het ontdekken van opwindende mogelijkheden op het gebied van projectortechnologie. We zetten ons altijd volledig in om u het nieuwste op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit te bieden.

Oplossingen voor verhuur en staging

Creëer de ultieme visuele voorstelling

Een voorstelling bestaat uit meer dan wat de toeschouwers op het podium zien. Het gaat erom dat uw publiek zich echt verbonden voelt door de textuur, scherpte, helderheid en details van verbluffende visuele effecten te ervaren.

Onze veelzijdige, hoogwaardige Pro AV-projectoren, aangevoerd door de EB-L30000U, EB-PU2220B en EB-PU2010B, zijn ontworpen voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Voldoe aan de verwachtingen van het publiek in theaters en auditoria, bij concerten en grootschalige bedrijfsevenementen en op buitenlocaties over de hele wereld.

Installatie-oplossingen voor het aantrekken van bezoekers

Geef uw publiek ongelooflijke ervaringen die men nooit zal vergeten

Verbluffende visuele vertoningen zorgen voor onvergetelijke ervaringen waarvoor klanten keer op keer terugkomen. Onze meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD en 4K-beeldverbeteringstechnologie met levendige kleuren en een uitzonderlijk hoge contrastverhouding voor de reproductie van briljante, levensechte content, zonder regenboogeffect – perfect voor dat selfie-moment.

De zeer veelzijdige laserprojectoren uit de EB-PU1000-serie bieden een helderheidsbereik van 6000 tot 10 000 lumen en ondersteunen diverse lensopties, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden. U kunt zelfs een externe Epson-camera toevoegen voor toegang tot geavanceerde installatie- en kalibratiefuncties.

Het compacte maar krachtige topmodel uit de 10 000 lumen-serie, de EB-PU2010, levert betrouwbare prestaties en biedt uitstekende beeldscherpte en helderheid. Dit maakt hem perfect voor een scala aan locaties, waaronder galerieën, themaparken, digitale kunstinstallaties en vele andere bezoekersattracties.

Schermoplossingen voor bedrijven en het hoger onderwijs

Til uw communicatie naar een hoger niveau

Stimuleer de betrokkenheid van leerlingen met betere presentaties en impactvolle content met behulp van onze displayoplossingen voor het hoger onderwijs.

Onze laserprojectoren uit de EB-PU1000- en EB-PU2200-series zijn ontworpen voor hoge helderheidsvereisten met een bereik van 6000 tot 20 000 lumen. Optionele lenzen met gemotoriseerde optiek bieden installatieflexibiliteit, perfect bij het vervangen en upgraden van bestaande displayoplossingen.

Houd het zakelijke publiek geboeid met grote displays

Upgrade naar de nieuwste laserdisplaytechnologie met onze betaalbare projectoren voor middelgrote en grote vergaderruimten, met een helderheid tot 7000 lumen en een resolutie tot 4KE, geleverd door de EB-L700-serie.

Realiseer hoogwaardige presentaties op groot scherm met de flexibiliteit om vanaf verschillende bronnen te projecteren, inclusief draadloos met behulp van ingebouwde schermspiegelingstechnologie en ons nieuwe draadloze ELPWP10-presentatiesysteem Vervang verouderde displayoplossingen met gemak dankzij de brede handmatige lens-shift en ondersteuning voor 4K-invoer.

Eenvoudige bewaking en bediening

Houd met gemak uw projectoren in de gaten en bedien standaard projectorfuncties, zoals in- en uitschakelen of van bron wisselen. Pas de lensfocus of beeldpositie van compatibele projectoren op afstand aan en meet belangrijke gegevens over de werking van de projector.
Krijg overal toegang tot uw projectoren met onze cloudgebaseerde oplossing, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Download Epson Projector Management
Download Epson Projector Management Connected

Eenvoudige configuratie

Het instellen en configureren van een groot aantal Epson-projectoren is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Near Field Communication (NFC) en de gratis Epson Projector Configuration Tool (EPCT)-app. Registreer eenvoudig de gegevens van de projector met één tik op een smartphone; lees en bewerk de instellingen in de app en upload de instellingen vervolgens naar al uw projectoren zonder dat u ze hoeft in te schakelen.
Download Epson Projector Configuration Tool voor Android
Download Epson Projector Configuration Tool voor iOS

Projecteer groter, helderder en sneller!

Stapel en combineer meerdere projectoren met gemak om ultraheldere of ultragrote afbeeldingen te creëren. Sluit de Epson ELPEC01-camera aan en volg de ingebouwde eenvoudige stack- en blendingprocedures en implementeer in enkele minuten zonder PC twee samengevoegde projectoren. Als u meer projectoren nodig hebt of een gebogen scherm hebt, biedt de gratis Epson Projector Professional Tool (EPPT)-software geavanceerde functies en ondersteuning voor maximaal 15 projectoren.
Download Epson Projector Professional Tool voor Windows
Download Epson Projector Professional Tool voor Mac

Volledig kleurbeheer

Gebruik de innovatieve camera-oplossing van Epson voor naadloze kleur- en helderheidsafstemming, kleurkalibratie en kleuruniformiteitsaanpassingen.

Uitzonderlijke content

Creëer uw eigen experiëntiële- en signage-content met de Epson Creative Projection-app. Beheer content op maat en speel deze rechtstreeks af vanaf een SD-kaart of USB-dongle met behulp van Epson Projector Content Manager-software.
Download Epson Projector Content Manager
Download Epson Creative Projection

Ontdek ons aanbod

Uitgebreide connectiviteit

Gerelateerde ProDisplay-oplossingen

Bekijk onze opmerkelijke casestudy’s

Ontdek hoe onze klanten de High Brightness-oplossingen van Epson gebruiken om hun creativiteit naar nieuwe hoogten te tillen en hun publiek te boeien met levendige beelden en meeslepende ervaringen.

Uitzonderlijke kwaliteit, goedgekeurd door Usain Bolt!

Elke Epson-projector is het resultaat van onze toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en fabricage met het oog op een superieure beeldkwaliteit, gebruiksgemak en totale betrouwbaarheid.

Onze Pro AV-oplossingen combineren hoge helderheid, uitzonderlijke scherpte en levendige kleuren met de ultieme installatieveelzijdigheid om krachtige, levendige beelden te produceren die gegarandeerd indruk maken op het publiek.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek updates voor de
nieuwste producten van Epson.

Casestudy’s

Ontdek een breed scala aan casestudy’s met informatie
over markttrends en producten en oplossingen van Epson.

Wilt u meer weten?

Vraag een van onze medewerkers hoe u kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken.

1 2001 tot 2022, 500 lumen en hoger, met uitzondering van schermloze tv’s, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X-classificatie in overeenstemming met IEC-standaard 60529. De IP5X-classificatie is van toepassing op de optische engine en de lichtbronmodule.