LASERPROJECTOREN DE ULTIEME TV- VERVANGING

Ervaar thuisentertainment van een hoger niveau met Epson-projectoren en herdefinieer uw kijkervaring buiten de beperkingen van standaard tv's.

EPIQVISION

Laserprojectoren vs televisies: De toekomst van thuisentertainment

EpiqVision Ultra

Kies voor meeslepender en boeiender home-entertainment, zonder een tv die permanent aan de muur hangt. De 4K PRO-UHD1¹-laserprojectoren van Epson hebben een gestroomlijnd design en worden geleverd met Android TV™ en sound by YAMAHA-functies. U kunt genieten van beeldprojectie tot 150 inch (381 cm) door de EpiqVision Ultra dichtbij de muur te plaatsen voor de ultieme thuisbioscoop-opstelling.

EpiqVision Mini

De compacte en lichte EpiqVision Mini is gemakkelijk van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. De compacte laserprojectoren hebben een gestroomlijnd design en kunnen in een handomdraai op vrijwel elk oppervlak projecteren. De EF-12 wordt geleverd met Android TV en geluid via YAMAHA-luidsprekers, terwijl de EF-11 content kan weergeven vanaf een telefoon, streamingapparaat, laptop, gameconsole en meer met ingebouwde Miracast.

Til uw entertainment naar een hoger niveau met

 • Ultrakorte projectieafstand

  Voor plaatsing dichtbij de muur
 • Android TV™

  Voor streamen, casting en smart-bediening

 • Geluid van YAMAHA

  Voor een geweldige volledige audiovisuele ervaring.
  Geen externe luidsprekers nodig

 • 4K PRO-UHD1

  Voor vlijmscherpe 4K-beelden

 • Laserlichtbron

  Voor een betrouwbare, langdurige lichtbron en een hoge beeldkwaliteit

 • 3LCD-technologie

  Creëert uitzonderlijk heldere en toch kleurrijke beelden door een even hoge witte als gekleurde lichtopbrengst te produceren

Verrassend gebruiksvriendelijk

De installatie van onze projectoren is stressvrij: gewoon aansluiten, inschakelen, koppelen en afspelen.

De installatie is eenvoudiger dan ooit met de Epson Setting Assistant-app

Met onze Epson Setting Assistant-app kunt u het beeld automatisch uitlijnen met slechts één klik op de knop. Download de app met behulp van de QR-code die op het scherm van de projector wordt weergegeven.Vereenvoudig uw entertainmentervaring met Android TV™. Ontdek meer dan 400.000 films en series op één plek. Vraag Google om uw projector te bedienen met uw stem. En cast uw foto's, video's en muziek eenvoudig van uw apparaten naar uw projector met Chromecast built-in™.

Doe meer met uw projector door middel van uw stem

Gebruik uw stem om naar tv-series te zoeken, apparaten te bedienen en meer – vraag het gewoon aan Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Amazon, Prime Video en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Amazon Prime-abonnement vereist. Er zijn beperkingen van toepassing.

Een verbluffende audio-ervaring

Uitgerust met een 2.1-kanaals luidsprekersysteem. De unieke FR-Port™-technologie van YAMAHA, DSP-technologie en AudioEngine™ bieden meeslepend geluid. Staat garant voor een dynamische audio-ervaring, zelfs zonder externe luidsprekers.

Upgrade naar de ultieme gamingervaring

Zeg vaarwel aan het alledaagse en maak van uw woning het middelpunt van de gaming-actie met het EpiqVision-assortiment. Of u nu online speelt of familie en vrienden uitdaagt, met een vertraging van minder dan 20 ms² mist u geen seconde van de actie op het grote scherm.

Geniet van veel meer dan alleen films

Maak leren leuker, train in de omgeving van uw keuze op het grote scherm, of gebruik uw projector om een speciale ruimte te creëren met uw beelden.

Meer redenen om te kopen

Maak kennis met het assortiment

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Met 4K-beeldverbeteringstechnologie wordt elke pixel diagonaal verschoven, waardoor de Full HD-resolutie verdubbelt.

2 Er is geen officiële standaard voor het meten van de invoervertraging en deze meting is gebaseerd op de methode die door Epson is bepaald. Houd er rekening mee dat elke fabrikant de inputvertraging onafhankelijk meet op basis van hun eigen methoden en daarom wordt aangeraden deze als referentie te gebruiken. De invoervertraging voor de projector varieert als gevolg van een verschil in invoersignaal, instelcondities enz.

3 2001 tot 2022, 500 lumen en hoger, uitgezonderd screenless tv's, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4.