Afdrukken zonder inktpatronen

Bespaar gemiddeld 90% op de inktkosten1 met deze gebruiksvriendelijke printer zonder inktpatronen.

VIDEO BEKIJKEN

Maak kennis met de EcoTank-printers
Afdrukken zonder inktpatronen en tegen uitzonderlijk lage kosten

Het kan frustrerend zijn als u zonder inkt komt te zitten. Zelfs als u genoeg in voorraad hebt, bent u nog steeds enige tijd kwijt om een inktpatroon te vervangen. Als u een druk leven hebt en moet kunnen vertrouwen op uw printer, is er een eenvoudige oplossing. De Epson EcoTank heeft een inkttanksysteem met extra hoge capaciteit, waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn geworden.

MEER DAN

30

MILJOEN

APPARATEN VERKOCHT WERELDWIJD2

Voordelen van EcoTank

De Epson EcoTank heeft veel geweldigs te bieden, maar een paar kenmerken zijn volgens ons echt zo opmerkelijk dat ze bijzondere aandacht verdienen. Deze printers bieden een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing en daarnaast zijn ze ook nog betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Lees verder voor meer informatie.

Afdrukken tegen uitzonderlijk lage kosten

EcoTank-printers bieden uitzonderlijk lage kosten per pagina waarmee u de inktkosten met gemiddeld 90% kunt verlagen1. Dat komt nauwelijks als een verrassing als u bedenkt dat ze worden geleverd met heel veel inkt. Met sommige EcoTank-printers kunt u tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken3.

Hoe werkt het?

Dankzij de geïntegreerde inkttanks met hoge capaciteit wordt continu inkt toegevoerd naar de printer. Er hoeven geen inktpatronen te worden vervangen. U hoeft alleen de reservoirs bij te vullen met inktflessen van Epson en kunt gewoon doorgaan met afdrukken. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar ook veel voordeliger omdat u in bulk inkoopt.

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

VIDEO BEKIJKEN
Betrouwbaar

U kunt vertrouwen op de unieke Micro Piezo-technologie van Epson om betrouwbare afdrukken met superieure kleurkwaliteit en helderheid te produceren met hoge afdruksnelheden, dankzij de innovatieve, efficiënte en nauwkeurige printkop. Deze printkoptechnologie wordt toegepast in alle inkjetprinters van Epson, dus u kunt ervan op aan dat deze grondig beproefd en getest is.

Ontworpen voor uw behoeften

Ongeacht of u op zoek bent naar een printer voor uw dagelijkse afdruktaken, foto's of zakelijke documenten, de nieuwe EcoTank-serie bevat zeker een model dat voldoet aan uw behoeften.

Kwaliteitsinkt van Epson

Originele inkten van Epson worden gefabriceerd in een stofvrije omgeving en zijn geoptimaliseerd om te werken met de Micro Piezo-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van ongekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Inktpatronen behoren tot het verleden

U kunt langer printen voordat navullen van inkt nodig is dankzij EcoTank. Inkttanks met extra hoge capaciteit worden gebruikt zodat inktpatronen volledig overbodig zijn geworden. Deze printers worden geleverd met het equivalent van niet minder dan gemiddeld 88 inktpatronen1.

Hoe eenvoudig is het om de inktreservoirs te vullen?

VIDEO BEKIJKEN

Nog meer redenen om te kopen

De EcoTank heeft zoveel meer te bieden dan de inkttanks met extra hoge capaciteit. Net als voor ons uitgebreide printer-assortiment, zult u merken dat EcoTank een ruime keuze aan nuttige functies biedt.

Vergrendeld vulsysteem

Epson's nieuwe serie van probleemloze EcoTank-printers wordt geleverd met een verbeterd inktvulsysteem. De nieuwe flessen zijn voorzien van een mechanisme om ervoor te zorgen dat u alleen de juiste kleur inkt kunt navullen.

Dubbelzijdig afdrukken

Bespaar geld en papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken.

Mobiel afdrukken

Stuur documenten vanaf uw smartphone of tablet naar de printer via de gratis Epson iPrint4-app. Met Epson Email Print kunt u zelfs bestanden vanaf waar dan ook ter wereld via e-mail naar de printer sturen4.

Foto's van hoge kwaliteit afdrukken

U kunt uw foto's afdrukken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten dankzij het 5-kleuren inktsysteem van de ET-7700 en ET-7750. Beide modellen worden geleverd met voldoende inkt voor het afdrukken van maximaal 3400 foto's7 (10 x 15 cm). Deze twee modellen zijn bijzonder geschikt voor creatieve taken en bieden randloos afdrukken en afdrukken op cd/dvd, en zijn uitgerust met een SD-kaartsleuf. U kunt zelfs op A3-media afdrukken met de ET-7750.

Voordelige navulflessen

U kunt duizenden pagina's afdrukken met de meegeleverde inkt. Wanneer de inkt uiteindelijk opraakt, zijn er extra inktflessen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Maak kennis met het assortiment

KOSTEN­CALCULATOR

Bespaar geld met de EcoTank-printers van Epson

Gebruik onze online kostencalculator om na te gaan hoeveel u kunt besparen met een Epson EcoTank-printer.

Meer informatie

Printerpaniek

In een recent onderzoek werden 8000 mensen in heel Europa ondervraagd over hun grootste paniekmomenten toen ze zonder inkt kwamen te zitten. Voor de bevindingen van het onderzoek kunt u klikken op de koppelingen hieronder of omlaag schuiven om enkele belangrijke feiten en cijfers te bekijken.

56%

van alle Europese ouders heeft wel eens te maken gehad met een 'printerpaniekmoment' omdat hun printer thuis zonder inkt kwam te zitten8

87%

van de mensen zegt dat zij wel eens helemaal niet konden afdrukken omdat hun printer thuis (bijna) zonder inkt zat8

1 van de 5

ouders vindt het hele proces van het kopen van nieuwe inktpatronen voor de thuisprinter vervelend8

De beste printer die ik ooit heb gehad. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe printer! Hij is zo praktisch en voordelig en veel milieuvriendelijker met de inktflessen om de inkttanks te vullen, vergeleken met alsmaar inktpatronen kopen! De printkwaliteit is fantastisch, afbeeldingen worden prachtig afgedrukt en zelfs foto's worden mooi geprint! Mijn favoriete printer!

EcoTank ET-4500 door WhimsicalMblog

Beoordelingen verbergen
EcoTank ET-4500 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, dit model is een absolute topper!

Epson, dit model is een absolute topper!

Mijn eerste indrukken van deze printer? Geweldig! Van alle Epson-Printers die ik de afgelopen 20 jaar heb gebruikt, steelt deze de show. Echt de beste printer die ik ooit heb gebruikt.
Het is de eerste printer die me niet met inkt heeft besmeurd bij de eerste installatie. Ik kan deze printer niet genoeg aanbevelen, hij doet alles wat ik nodig heb. Epson, je bent de beste!
Afdrukken, scannen, kopiëren in geweldige kwaliteit, in een compact, relatief klein ontwerp als je nagaat wat het apparaat allemaal kan.

EcoTank ET-4500 5/5

StressyMummy

De perfecte gezinsprinter

De perfecte gezinsprinter

Na veel verschillende printers versleten te hebben over de afgelopen jaren, ben ik echt enorm onder de indruk van de EcoTank ET-4500. De printer ziet er mooi uit, is heel eenvoudig te installeren en ik vind hem bijzonder gebruiksvriendelijk.
Wij hebben een groot gezin en we maken allemaal veel gebruik van de printer. De printer reageert heel snel en is eenvoudig aan te sluiten op onze diverse computers en apparaten. De printkwaliteit is uitstekend tot nu toe en ik ben ook onder de indruk van de kwaliteit van het kopieerapparaat.
De navulbare inkttanks zijn geniaal. We hebben de reservoirs gevuld tijdens de installatie en na drie weken van dagelijks gebruik is er nauwelijks enige inkt verbruikt. Ik vind de inktflessen geweldig omdat ze het navullen van de reservoirs gemakkelijk maken en ik me geen zorgen hoef te maken over de aanschaf van dure inktpatronen. De inktflessen zijn namelijk heel voordelig en ze gaan heel lang mee voordat ze aan vervanging toe zijn.
Installatie van de printer duurde ongeveer 40 minuten. Je volgt gewoon de instructies op de printer en de computer en dan ben je nog een paar minuten bezig met het vullen van de reservoirs. De installatie verloopt soepel vanwege het behoorlijk grote scherm en gebruiksvriendelijke bediening en in tegenstelling tot andere draadloze printers die ik heb gebruikt, kon ik deze printer telkens direct aansluiten op alle apparaten, wat ik bijzonder prettig vond.
De printer is vrij groot maar ziet er mooi uit en de navulbare inkttanks zitten verstopt onder een afdekklep, zodat jongere kinderen er niet mee kunnen knoeien.
Behalve afdrukken en kopiëren, kun je de ET-4500 ook gebruiken om te scannen en te faxen, maar ik heb het apparaat nog niet gebruikt als scanner en heb geen telefoonlijn om de fax op aan te sluiten, dus ik heb verder geen commentaar op deze functies.

EcoTank ET-4500 5/5

tanialfl

Stijlvol, praktisch en voordelig

Stijlvol, praktisch en voordelig

Onze Epson EcoTank-printer is beslist een van de beste printers die we ooit hebben gebruikt. De installatie en verbinding maken met de computers verliep probleemloos en het vullen van de inkttanks is veel eenvoudiger dan het installeren van inktpatronen. Het feit dat er vier extra inktflessen worden meegeleverd (wat kennelijk genoeg is voor 4500 pagina's in zwart-inkt en 6000 in kleur) is ook een geweldig voordeel en zorgt dat we op alles voorbereid zijn. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het 20 minuten duurt voordat de inkt is 'geladen' na de installatie, dus zorg ervoor dat de inkttanks goed gevuld zijn om mogelijke noodsituaties te voorkomen!
Je kunt ermee afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. We waren aanvankelijk bezorgd over de locatie van onze printer, omdat er geen telefoonlijn in de buurt was en we bang waren dat dit van invloed kon zijn op de installatie. Gelukkig was dit totaal geen probleem omdat we de printer dankzij de Wi-Fi-functie direct en probleemloos konden instellen voor gebruik in ons thuisnetwerk. Gebruik van de telefoonkabel is optioneel en alleen vereist als je de fax wilt configureren, maar wij meenden dat we die niet nodig hadden.
We vinden het geweldig dat we vanaf onze smartphones kunnen afdrukken met de Epson iPrint-app en dat we zelfs een afdruktaak kunnen opsturen wanneer we onderweg zijn of waar dan ook ter wereld!
We zijn ook zeer onder de indruk van de Scan to Cloud-functie. Tijdens het scannen wordt de taak direct verzonden naar een selectie van bestemmingen die je kunt toevoegen en opslaan in de database van Epson. Zo’n bestemming kan bijvoorbeeld een e-mailadres zijn of je Google Drive, en meer. Je hoeft de gegevens maar één keer in de gebruikersdatabase in te voeren en daarna kun je ze direct vanaf de machine als gekozen bestemming selecteren telkens wanneer je gaat scannen.
De machine is stijlvol en ziet er mooi uit. Deze neemt weinig ruimte in beslag, maar is stevig en van kwaliteitsmateriaal gemaakt, wat ons geruststelt dat hij nog jaren meegaat.
We vinden deze printer een absolute aanrader voor iedereen die hem wil gebruiken in het alledaags gezinsleven, voor het thuiskantoor of zelfs voor zakelijke doeleinden. En als we inderdaad ongeveer 70% kunnen besparen op onze afdrukkosten, zoals Epson zegt, dan des te beter!

Na veel ervaring met andere printers ben ik echt opgetogen over dit model

Na veel ervaring met andere printers ben ik echt opgetogen over dit model

Ik begrijp niet waarom de andere printerfabrikanten niet een vergelijkbaar model op de markt hebben gebracht.
Het systeem met inkttanks is ongetwijfeld het systeem van de toekomst. Aanvankelijk wel veel duurder dan inktpatronen, maar een beetje rekenwerk zal gauw bewijzen dat het toch voordelig is.
Een uitstekende aankoop.

Gebruiksvriendelijk en altijd klaar voor gebruik

Gebruiksvriendelijk en altijd klaar voor gebruik

Na de installatie is de bediening van de printer kinderspel. Ik vind de functie voor draadloos afdrukken geweldig. Ik weet wel dat dit geen nieuwe technologie is, maar het is wel bijzonder prettig om overal vandaan te kunnen printen. Ik laat de printer ingeschakeld zodat ik op afstand en op elk gewenst moment kan printen. Hierdoor maakt het apparaat af en toe een geluid, kort na gebruik - niet echt een probleem en ook geen hard geluid, maar het laat wel de hond schrikken!
De printer wordt geleverd met veel inkt, wat uitstekend is omdat de meeste printers maar met een klein beetje inkt worden geleverd om aan de slag te kunnen. Dit rechtvaardigt enigszins de hogere prijs voor de printer.

EcoTank ET-4500 5/5

WhimsicalMblog

De beste printer die ik ooit heb gehad.

De beste printer die ik ooit heb gehad.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe printer! Hij is zo praktisch en voordelig en veel milieuvriendelijker met de inktflessen om de inkttanks te vullen, vergeleken met alsmaar inktpatronen kopen! De printkwaliteit is fantastisch, afbeeldingen worden prachtig afgedrukt en zelfs foto's worden mooi geprint! Mijn favoriete printer!

  1. Gemiddelde aantal vereiste inktpatronen/gemiddelde besparing behaald bij het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen voor de EcoTank-serie, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-serie en afgezet tegen het gemiddelde van de 10 best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari 2017 tot december 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-patronen voor de West-Europese markt, als gevolgd door GfK in dezelfde referentieperiode. De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten
  2. Inkttankprinters van Epson met hoge capaciteit hebben sinds de introductie in 2010 een cumulatieve wereldwijde verkoop van 30 miljoen apparaten gerealiseerd.
  3. Cijfers zijn gebaseerd op de ET-3700. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 24712. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC24711. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.
  4. Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding en de Epson-printapp vereist. Voor Epson Email Print en Remote Print Driver is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.be/connect.
  5. De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken
  6. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 29103, op basis van de bij deze printer meegeleverd inkt en foto's in een afdrukformaat van 10 x 15 cm. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC29102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.
  7. Gegevens zijn ontleend aan een onderzoek dat in augustus 2015 namens Epson werd uitgevoerd door OnePoll. Hierin werden 8000 Europese consumenten in Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk ondervraagd.

Overslaan

 
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken