Vergeet maandelijkse abonnementen – via deze eenvoudige en gratis service ontvangt u originele inktpatronen voordat de inkt op raakt via uw lokale retailer.

Ontdek hoe ReadyInk werkt

Dankzij ReadyInk, komt u nooit meer zonder inkt te zitten met deze zorgeloze service zonder abonnement. Het is gemakkelijk om u te registreren bij de winkelier of leverancier waar u de printer hebt gekocht. Er zijn geen contractueel vastgestelde maandelijkse betalingen. U betaalt alleen wanneer het nodig is, als er een nieuw patroon moet worden aangeschaft. Met dit geautomatiseerde systeem beschikt u altijd over een voorraad kwalitatief hoogwaardige inkt.

      INKT ONTVANGEN    MELDING ONTVANGEN AFDRUKKEN

Registreren

Een printer registreren

Meld u aan voor ReadyInk door simpelweg uw Epson-printer te registreren bij de winkelier of leverancier waar u deze hebt aangeschaft (online of in de winkel), met behulp van het serienummer van de printer. Als u de service wilt automatiseren, moet u een rekening openen bij de winkelier/leverancier en uw naam, adres en betalingsgegevens verstrekken en aangeven waar de inkt moet worden afgeleverd. ReadyInk is beschikbaar voor bijna alle recente Epson-printers, plus voor enkele uit het bredere aanbod.

Bekijk of u uw printer kunt registreren

Afdrukken

Nu u zich hebt geregistreerd, kunt u doorgaan met afdrukken zoals normaal zonder zich zorgen te hoeven maken over inkt die opraakt. ReadyInk werkt op de achtergrond en detecteert wanneer de inkt van uw printer bijna op is.

Melding ontvangen

Er wordt een melding verzonden wanneer de inkt van uw printer opraakt. Hiermee wordt het uitgifteproces voor het verzenden van een nieuwe patroon gestart.

Inkt ontvangen

U komt nooit zonder inkt te zitten doordat wij ervoor zorgen dat de nieuwe patroon arriveert voordat de laatste leeg is.

Waarom ReadyInk?

Kom nooit zonder inkt te zitten

Voorkom dat u zonder inkt komt te zitten; met ReadyInk kunt u genieten van een continue en automatische toevoer van inktpatronen.

Speciale aanbiedingen

Neem contact op met uw winkelier of leverancier om meer te weten te komen over mogelijke speciale aanbiedingen waarvan u gebruik kunt maken tijdens het gebruik van het ReadyInk-programma.

Geen maandelijks abonnement

U bent niet langer gebonden aan een maandelijks contract; u betaalt alleen voor de inkt die u nodig hebt. Doordat er geen contract is, kunt u op elk gewenst moment stoppen.

Originele inkt

Onze inktpatronen en printers zijn zodanig ontworpen dat ze harmonieus samenwerken en u probleemloos consistente en betrouwbare resultaten bieden.

Waarom Epson?

Zorg dat u meer kunt doen met uw geld

Al onze inkten zijn beschikbaar in afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Onze betrouwbare producten verkleinen tevens de kans op drukfouten en de inkten zijn getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat het vermelde rendement correct is.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Aangezien wij al hoogwaardige printers produceren sinds 1968, kunt u erop vertrouwen dat onze modellen betrouwbaar zijn en efficiënt werken.

Probleemloos afdrukken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten een nog betere ervaring te bieden en hen te voorzien van een oplossing die past bij hun behoeften. Deze leveringsdienst op basis van werkelijk verbruik, beschikbaar via uw lokale retailer, is zeer geschikt voor iedereen die een snelle en handige afdrukservice zonder een maandelijks abonnement wil.

Innovatie die ertoe doet

Onze producten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling en worden geproduceerd in high-tech faciliteiten. Ze zijn speciaal ontworpen om betrouwbaar te zijn, u de beste functies te bieden en resultaten van hoge kwaliteit te leveren.

Toepasselijke modellen

Controleer of uw Epson-printer geschikt is voor ReadyInk.