HELP UW BEDRIJF VOORUIT MET INKJETAFDRUKKEN

INKJETTOEPASSINGEN VOOR BEDRIJVEN

De voordelen van inkjet - zorg dat uw bedrijf echt opvalt

Met de zakelijke inkjetprinters van Epson kunt u een scala aan hoogwaardig briefpapier en marketingmateriaal on-demand afdrukken. Dit vormt een handige en betaalbare oplossing, omdat u op basis van uw behoeften kunt afdrukken. Bovendien bespaart u opslagruimte en voorkomt u mogelijke verspilling. Dankzij onze PrecisionCore-printkop wordt het mogelijk op verschillende soorten media af te drukken, zoals dikke kaarten, etiketten en glanzend papier, zodat u uw merkimago overal kunt laten gelden. U kunt alles afdrukken, variërend van visitekaartjes, flyers, briefhoofden en enveloppen tot etiketten - de keuze is geheel aan u.

Zakelijke inkjets

Laser

Veelzijdige media

Naast onze afdrukoplossingen raden we de betaalbare en hoogwaardige reeks gespecialiseerde etiketmedia van Avery aan, zodat u zich van de concurrentie kunt onderscheiden. U kunt het optimale uit uw printer halen met deze betaalbare oplossingen voor on-demand afdrukken.

Visitekaartjes - de eerste indrukt telt, dus toon uw klanten en partners hoe professioneel u bent

Plaatskaartjes - produceer plaatskaartjes met een thema voor evenementen en conferenties, die handig voorgevouwen zijn voor snelle en eenvoudige plaatsing

Productetiketten - leg de nadruk op uw merk en onderscheid uw producten van de concurrentie.

Adresetiketten - laat een langdurige indruk na met mailings die u naar wens eenvoudig kunt bijwerken.

Bestandsetiketten - zo kunt u bestanden sneller vinden: maak uw eigen ontwerpen of pas etiketten aan voor een opgeruimd en doelmatig kantoor

Stickers voor het onderwijs - voeg uw eigen kleurrijke ontwerpen en persoonlijke boodschappen toe: ideaal voor het belonen van kinderen of als herinnering in schriften

Verzendetiketten - zorg dat uw pakketten snel worden verzonden: zeer geschikt voor het toevoegen van uw logo aan grote enveloppen, pakketjes, postkokers en dozen

Over Avery

Avery is een toonaangevende leverancier van bedrukbare borden, badges, tabbladen en industriële etiketten. De gespecialiseerde mediaoplossingen van Avery zijn ideaal voor elk soort bedrijf, van de kleinste starters tot de grootste multinationals. Het is eenvoudig om allerlei materiaal te maken, variërend van slimme verzend- en mailingetiketten, tot op maat gemaakte visitekaartjes, professionele productetiketten en in het oog springende signalisatieoplossingen.

Software die wordt geleverd door Avery

Geef uw etiketten een voorsprong door ze aan te passen met de gratis online softwarereeks van Avery. U kunt de uitzonderlijke printkwaliteit die u bereikt met uw Epson WorkForce Pro-printer vervolmaken met unieke en fraaie illustraties die u kunt creëren met Avery-software. Voeg tekst, afbeeldingen en vormen toe en maak uw geheel eigen ontwerp op maat. Ga naar de website en download de software naar uw desktop-pc of mobiele apparaat en zorg voor eenvoudig afdrukken, waar u ook bent.

Aanbevolen papier voor uw printer

Wij geloven dat de keuze voor het juiste papier een groot verschil kan uitmaken voor uw bedrijf. Papier moet de juiste eigenschappen hebben, maar moet ook rendabel en betaalbaar zijn. Het moet een aanvulling vormen op uw printer en optimale kwaliteit leveren. Haal alles uit uw zakelijke afdrukken met het hieronder vermelde aanbevolen papier.

  • Epson Business Paper

  • Universal Navigator 80 gsm

  • Antalis Datacopy

Epson Business Paper

Produceer scherpe tekst en buitengewoon mooie kleurenafbeeldingen met het multifunctionele Epson Business-papier van 80 g/m². Dit premium gewoon papier in A4-formaat is ontworpen voor de optimale printkwaliteit. Het is geschikt voor dubbelzijdig afdrukken en is perfect voor algemene zakelijke documenten als rapporten, memo's en nieuwsbrieven.

Universal Navigator 80 g/m²

Dit multifunctionele A4-papier staat bekend om zijn buitengewone helderheid en betrouwbaarheid. U kunt hiermee een scala aan hoogwaardige documenten afdrukken, zoals spreadsheets en brieven.

Antalis Datacopy

Dit gladde en veelzijdige papier levert consistente resultaten en betrouwbare kleuren. Het is ideaal voor tekst en afbeeldingen en is geschikt voor het afdrukken van een groot aantal zakelijke documenten, zoals agenda's, whitepapers en bulletins.