SurePress L-4533A digitale inkjet-labelprinter

Kwaliteit en veelzijdigheid
De SurePress L-4533A labelprinter voor kleine oplagen biedt consistente kwaliteit bij hogere printsnelheden, op een breed scala aan substraten.
De SurePress L-4533A digitale inkjet-labelprinter, met de AQ-inktset van Epson, is ideaal voor kleine oplagen op een verscheidenheid aan substraten en levert een ongeëvenaarde combinatie van consistentie van kwaliteit en herhaalbaarheid bij hogere printsnelheden.
SKU: C11CF80303
SurePress L-4533A digitale inkjet-labelprinter
Overzicht

Overzicht

Superieure kwaliteit en veelzijdigheid

De L-4533A, die gebruikmaakt van Epsons AQ-inktset CMYK met groen en oranje, voor een breed kleurenspectrum en precieze kleurafstelling, biedt ook een speciaal samengestelde matzwarte optie voor gebruik met papier met en zonder coating en papier met textuur.

Consistente kleurnauwkeurigheid

De toonaangevende printtechnologie van Epson zorgt ervoor dat de L-4533A een consistent hoge beeldkwaliteit levert op een groot aantal substraten, op standaard papier en filmsubstraten.

Gebruiksvriendelijk

De L-4533A is snel en eenvoudig op te stellen en biedt eenvoudige bediening via touchscreen. Bovendien vereisen de AQ-inkten op waterbasis geen schadelijke chemicaliën, platen of films, dus zijn ze ook nog eens vriendelijker voor het milieu.

Hogere productiviteit

De L-4533A is ontworpen voor maximale gebruikstijd en minimale gebruikersinterventie en biedt tevens een reeks van productiviteitsverhogende functies voor een snelle, efficiënte en betrouwbare workflow en kortere doorlooptijden.

Belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbaarheid en consistentie Ontworpen om consistente kwaliteit te bieden op een groot aantal substraten.
  • Een breder kleurenspectrum AQ-inkten bevatten groen en oranje voor een breder kleurenspectrum.
  • snel en efficiënt De L-4533A biedt hogere printsnelheden en minder onderhoud.
  • Minder uitvaltijd en onderhoud Vereenvoudigde onderhoudsfuncties betekenen grotere beschikbaarheid en minder afval.
  • Vriendelijk voor het milieu Voor Epson AQ-inkten zijn geen schadelijke chemicaliën, platen of films vereist.
Accessoires

Accessoires

Verbruiksmaterialen

Epson-inkten zijn ontwikkeld voor probleemloos gebruik met Epson-printers en leveren scherpe, veegvaste teksten die generaties lang meegaan. Ontdek waarin onze inkten zich onderscheiden van de concurrentie. Meer informatie

Diversen
Product