SurePress L-4533AW digitale inkjet-labelprinter

Kwaliteit en veelzijdigheid
De SurePress L-4533AW labelprinter met witte inkt voor kleine oplagen biedt consistente kwaliteit bij hogere printsnelheden, op een breed scala aan substraten.
De SurePress L-4533AW digitale inkjet-labelprinter, met de AQ-inktset van Epson, is ideaal voor kleine oplagen op een verscheidenheid aan substraten en levert een ongeëvenaarde combinatie van consistentie van kwaliteit en herhaalbaarheid bij hogere printsnelheden.
SKU: C11CF80304
SurePress L-4533AW digitale inkjet-labelprinter
Overzicht

Overzicht

Witte inkt voor grotere veelzijdigheid

De L-4533AW maakt gebruik van Epsons AQ-inktset CMYK met groen en oranje, voor een breed kleurenspectrum en precieze kleurafstelling. De L-4533AW biedt tevens mogelijkheden voor witte inkt om zijn reeks van mogelijke toepassingen uit te breiden.

Consistente kleurnauwkeurigheid

De toonaangevende printtechnologie van Epson zorgt ervoor dat de L-4533AW een consistent hoge beeldkwaliteit levert op een groot aantal substraten, op standaard papier en filmsubstraten.

Gebruiksvriendelijk

De L-4533AW is snel en eenvoudig op te stellen en biedt eenvoudige bediening via touchscreen. Bovendien vereisen de AQ-inkten op waterbasis geen schadelijke chemicaliën, platen of films, dus zijn ze ook nog eens vriendelijker voor het milieu.

Hogere productiviteit

De L-4533AW is ontworpen voor maximale gebruikstijd en minimale gebruikersinterventie en biedt tevens een reeks van productiviteitsverhogende functies voor een snelle, efficiënte en betrouwbare workflow en kortere doorlooptijden.

Belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbaarheid en consistentie Ontworpen om consistente kwaliteit te bieden op een groot aantal substraten.
  • Een breder kleurenspectrum Groene en oranje inkten, plus wit voor uitzonderlijke veelzijdigheid.
  • snel en efficiënt De L-4533AW biedt hogere printsnelheden en minder onderhoud.
  • Minder uitvaltijd en onderhoud Vereenvoudigde onderhoudsfuncties betekenen grotere beschikbaarheid en minder afval.
  • Vriendelijk voor het milieu Voor Epson AQ-inkten zijn geen schadelijke chemicaliën, platen of films vereist.
Accessoires

Accessoires

Verbruiksmaterialen

Epson-inkten zijn ontwikkeld voor probleemloos gebruik met Epson-printers en leveren scherpe, veegvaste teksten die generaties lang meegaan. Ontdek waarin onze inkten zich onderscheiden van de concurrentie. Meer informatie

Diversen
Product