SurePress L-6534VW (CMYKW+Or)

Uitgebreid kleurenspectrum
Ontdek een wereld van kleur met de SurePress L-6534VW-labelpers die is ontworpen om op hoge snelheid consistente kleur af te leveren met levendige afwerkingen.
Met ingebouwde betrouwbaarheid en geautomatiseerde processen biedt de SurePress L-6534VW het breedste kleurenspectrum CMYK plus oranje en witte inkt, wat de kosteneffectieve creatie van impactvolle labeldesigns mogelijk maakt.
SKU: C11CH31303
SurePress L-6534VW (CMYKW+Or)
Overzicht

Overzicht

Uitstekende printkwaliteit

De L-6534VW is gebaseerd op de PrecisionCore-printkoptechnologie van Epson en beschikt over een centrale afdrukdrum voor nauwkeurige kleur-op-kleurregistratie. De combinatie van printkopintegratie, stabiele webtransportmechanismen, robuuste componenten en hoogwaardige inkten garandeert zeer nauwkeurige straal- en puntcontrole.

Uitgebreid kleurenspectrum

Het gebruik van CMYK-inkten plus oranje, met standaard een wit met hoge opaciteit, vergroot het kleurenspectrum, waardoor een breder scala aan toepassingen mogelijk is met krachtige, levendige kleuren bij minimaal inktverbruik.

Hoge productiviteit

Met printsnelheden tot 50 m/min produceert de SurePress L6534VW hoogwaardige labelprints op een breed scala aan papier- en filmsubstraten. Met de optie om variabele gegevens in fullcolour te printen en zo toepassingen te verbreden.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid kleurenspectrum Geoptimaliseerd proces zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit
  • Hoge productiviteit Meer labels in minder tijd – met minimaal inktverbruik en een hogere kwaliteit
  • Uitstekende betrouwbaarheid Consistente, hoogwaardige resultaten, elke keer opnieuw
  • Extreem veelzijdig Print op een breed scala aan substraten, waaronder film en papier
  • Lage totale eigendomskosten (TCO) Minder uitvaltijd, minimale verspilling en maximale productiviteit