PaperLab A-8000

In-office systeem voor het maken van papier via een droog proces
De duurzame manier om papier veilig te vernietigen en te upcyclen
PaperLab is 's werelds eerste1 veilige in-office papierrecyclesysteem dat afvalpapier2 in nieuw papier omzet met behulp van een vrijwel droog proces3, aangedreven door de unieke Dry Fiber Technology van Epson. Deze revolutionaire on-demand oplossing stelt uw bedrijf in staat om op een veilige manier gevoelige informatie te vernietigen en te recyclen en tegelijkertijd de maatschappelijke en milieu-impact hiervan te verminderen en de controle over de papiervoorraad te nemen.
SKU: T11K003400
PaperLab A-8000
Overzicht

Overzicht

Vernietig en recycle gevoelige documenten on-demand

Wanneer databeveiliging van cruciaal belang is voor uw bedrijf, biedt PaperLab absolute zekerheid dat belangrijke vertrouwelijke informatie veilig en effectief wordt vernietigd. Het verwijdert toner en inkt en brengt het afvalpapier2 terug naar de vezels.

Uw informatie blijft veilig op locatie en komt nooit terecht bij externe aannemers.

Deze nieuwe oplossing gaat veel verder dan de conventionele niveaus van informatievernietiging, met veiligheidsniveau P7.

ISO/IEC 21964-2 veiligheidsniveau P7: Vernietiging van gegevensdragers op zodanige wijze dat de gegevens daarop niet kunnen worden gereproduceerd met de huidige technologie of wetenschappelijke kennis (snipperformaat <5 mm²).

Aangedreven door Dry Fiber Technology

Een combinatie van drie processen, defibrilleren, binden en vormen, wordt gebruikt om afvalpapier om te zetten in2 nieuw papier. In tegenstelling tot het conventionele papierproductieproces, gebruikt PaperLab vrijwel geen water van begin tot eind. Dit vrijwel droge proces3 maakt het mogelijk om in een kleine, gelokaliseerde cyclus nieuw papier te produceren.

Office-based recyclingproces

PaperLab stelt bedrijven in staat om de kringloop van papier te verkorten, de CO2-uitstoot van het vervoer te verminderen en ook de noodzaak om nieuw papier aan te schaffen aanzienlijk te verminderen. Doorgaans wordt gewoon papier gerecycled in een uitgebreid proces waarbij afvalpapier van het kantoor naar gespecialiseerde sorteer- en recyclingfaciliteiten wordt getransporteerd, die grote hoeveelheden water verbruiken. PaperLab is met name geschikt voor kantoorgebruik, omdat papier wordt gerecycled via een vrijwel droog proces3 en er geen watervoorzieningen of speciale faciliteiten nodig zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • PaperLab in-house oplossing De duurzame manier om papier veilig te vernietigen en te upcyclen
  • Documentbeveiliging Gevoelige informatie volledig vernietigen
  • Verantwoordelijk recyclen De noodzaak om nieuw papier te kopen aanzienlijk verminderen
  • Bijdragen aan de circulaire economie Bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen
  • Upcyclen en papier maken Snel papier produceren in verschillende formaten en met verschillende afwerkingen

Opmerkingen: